Украйна - Русия какво ви е мнението

26.02.2022
Етериум каза:
Ами ако това наистина са последните часове на Владо Зеленски? Утре ша Умре и ше го забравим. Нека тук, у форума, остане спомен за този велик човек - не най-добрият очерк, който заслужава, но колкото мога. Да, знам, че е дълго, приятели, но се чувствувам длъжен да го направя - пред вас, пред нашите наследници, пред света...

26.02.2022
deffnews:
Не е така. Това, че сме в НАТО не ни прави вражеска държава за Русия.

нандибанди:

Нато не се мръдна за Украйна. Сериозно ли мислиш, че ще се юрне за нас?

нандибанди 3.03


Слава богу, че сте нищожен процент. Просто сте по-вресливи, та сами се заблуждавате, че имате някаква значителна численост. Ако бяхме по-борбен народ, щяхме да се вдигнем, да смажем поредното продажно анти-българско правителство, а вас да ви изпратим по живо по здраво на запад, където да си бъдете същите слуги, но с произхождащите от това задължения.

Относно изцепките на Зеленски как ще се бие до последния човек. Вчера си писахме с един познат от Украйна. Цитирам дословно "Няма ли най-накрая да превземат Киев, че да се свършва".

И преди войната:


ReminD когато разполагаш с армия 1.3-1.5 мил това да изкараш 150 к на учение е нормално. Например нашите учения с 25 човека 3 надуваеми лодки и половин вертолет не могат да се нарекът друго освен пикник.

Навремето съм участвал в учения на Сливница с 30 000 души ама тогава още имахме войска. Едно време хората са го казали добре: Който не храни своя войска, храни чужда.


Украйна няма да влезе в НАТО и това го знае всяко дете. Целта в момента е да се провокира Русия да нападне Украйна - за това е цялата врява.
И двата термина са тотално сбъркани. Аз лично не съм нито русофил, нито антиваксър.

Всъщност Русия се развиваше много бързо икономически до преди Крим. Който нямаше как да не го вземат въпреки цената. Всъщност БВП на Русия около ония години беше догонил този на ВБ и мисля, че беше стигнал 2/3 от този на Германия.

„Що се отнася до американските разузнавателни служби, това е третият им конфуз. Първият беше в Ирак, където не бяха открити оръжия за масово унищожение. Вторият беше в Афганистан, когато твърдяха, че талибаните никога няма да завладеят Кабул. Е, третият е сега“, каза Земан.
...
„Мисля, че това е опит да се прикрие конфузът. Получих съобщение, че атаката ще започне след пет дни. Той дойде от американски източници преди пет дни. Е, както виждате, това не се случи”
--
И от същото място:

Относно Путин, четете какво точно казва. Той е праволинеен в това отношение и изказванията му не са витиевати.
Директно си беше казано, че приемат всички мирни изходи, всякакви преговори. Но без никакви компромиси що се отнася до въпроса за националната сигурност на Русия.

Русия била вкарана в капан от САЩ, разни такива глупости чувам. В капан е Европа.
Щатите разсипаха Европа.
На Урсула Билдербергова много и е мрачно. Не и беше мрачно в Сърбия, Сирия, Либия...
Европа ще плаща.
Каква силна и мирна Европа можеше да има.
Дано Украйна се опомни и да се спре дотук.

Путин 8 години ги чака, приканваше да не мачкат руския народ.Сега евреина Зеленски ще мигрира в Сащ, защото този прост комик ги вкара във войната.И сега смешника моли целия свят за помощ.Га спираше водата на хората прав бе а.Никой украинец не стреля по брата си руснак, само наемниците.

Колкото до мнението на редовите украинци за лошите пияни рашки, показателна е скоростта, с която войниците им фърлят лъковете и стрелите, предоставени им щедро от нато, и бегат оттатък. :)

Извън официалната версия - украинската армия отказва да се бие с Русия.



Малко усмивки от старите ленти, да се припомнят настроенията преди и малко след войната, спирам дотук, щото получих мозъчен аневризъм, докато преглеждах сутрешно какви тъпотии са писани. Интересно как преди Путлерчо да говори и да обяви пропагандните опорки на 24-ти - нито един от нашите русороби в темата, не говори за Нацисти.
Вече на 26-ти Нандибанди, пита "а Вий къде бяхте за доМбас?". Та дотогава - всичките опорки са, че НАТО се разширявало - "Целта в момента е да се провокира Русия да нападне Украйна - за това е цялата врява.". Но пък се поправиха бързо с опорките, след Вова на 24-ти, от там нататък, почват да говорят за доМбас, и нацистите.
 
Последно редактирано:
26.02.2022


26.02.2022
deffnews:


нандибанди:



нандибанди 3.03






И преди войната:




















Малко усмивки от старите ленти, спирам дотук, щото получих мозъчен аневризъм, докато преглеждах сутрешно какви тъпотии са писани. Интересно как преди Путлерчо да говори и да обяви пропагандните опорки на 24-ти - нито един от нашите русороби в темата, не говори за Нацисти. Вече на 26-ти Нандибанди, пита "а Вий къде бяхте за доМбас?". Та дотогава - всичките опорки са, че НАТО се разширявало.
Моето е директен цитат от статия, другарю Ремайнд! Пледирам за невинност!:)
 
Ето ги баш ората, които са в Четвъртата Индрустриална Революция, но като чуят тая формулировка - мнозина я свързват с конспиративни теории:
Не видях да липсва някой важен.

Като говорим за обхват на "целия свят", ето - и Руанда са налазили (ако не сте чували за руандийското АИ):
March 31, 2022
"..подходът на C4IR Руанда е съсредоточен около сътрудничеството на много заинтересовани страни, което му позволява да събира информация от различни заинтересовани страни (частни, обществени, гражданско общество и др.)...AI да вземе лъвски дял: За C4IR Руанда, каза Ингабире, избрахме AI и данни, за да останем в съответствие със стратегическите приоритети на страната за технологиите и да ги използваме, за да стимулираме развитието, управлявано от данни.... докато изкуственият интелект представлява много проблеми около неприкосновеността на личния живот, включването и справедливостта, които Руанда трябва да изпревари, той също се счита за следващия голям двигател на производителността и икономическия растеж в целия свят.."

Тва на 31 Март са стартирали четвуртата индустриална с банановото АИ. А я гледай на 3-ти Март:

Колко бързо са се впрегнали да им помогнат индустриалните революционери, да им завидиш за скоростта. Почти да кажеш, че предварително са го планирали, брех мааму...

Дано се оправят с Аи-то.

-----
пс: Руанда да не е една от тия сините, на които са им възприели нов подход за справяне с кризата?
Тук интересното е кратата на Африка - не мога да я намеря сега, но са разделени горе долу на половина червени приятелски на Русия и сини unfrendly. Тези сините ще гладуват и ще тръгнат да мигрират към Европа - чакаме лодките да почнат края на лятото.
Има и други подходи, освен миграцията.
 
:):):)
26.02.2022
Етериум каза:
Ами ако това наистина са последните часове на Владо Зеленски? Утре ша Умре и ше го забравим. Нека тук, у форума, остане спомен за този велик човек - не най-добрият очерк, който заслужава, но колкото мога. Да, знам, че е дълго, приятели, но се чувствувам длъжен да го направя - пред вас, пред нашите наследници, пред света...
...След което следва дълъг, силно иронизиращ Зеленюшко пост. А това: "Ами ако това наистина са последните часове на Владо Зеленски?" беше специално препратка към изказването на Зеленюко "от бункера" пред събралите се в европарламента. Казал, че било страшно и можело да не се видят повече - Просто Киро лично го разправяше по тв. Било страшно, около масата потреперали:)

Ти го изкара, че съм предричал смъртта му:) Римайнди...:)
 
Пак се вкарва Освободителната война. Руски сайт с превод на български. Явно трябва да минат 1000 години, за да се спре с това поклонничество заради тази война, която ако наистина беше от братски чувства щеше да ни е освободила поне 100 години по-рано. Знаете предполагам колко войни са водели Русия и Османската империя преди 1877 година и то дори на наша територия с окупирани градове от руснаците като Силистра, Видин, Варна, но се сключват едни тайни договори с османците за преселение на българи към руската територия, а насам идват мюсюлмани от техните.
Редом до Степан Бандера се слага и Христо Луков, което е намек за фашизъм и у нас.
Ти не си ми брат: защо България се държи толкова враждебно с Русия


и Ленд Лийза върви добре - 155мм американска артилерия - артилериски снаряди, превъзхождаща СССР-ските във всичко както винаги.

cf826109ee2d144bb2408fb640638942.png


c80a87e61e133e55150ab5304127ae51.png



 
A "летящият Кремъл", е заграбван :hankey:


Въздушният команден пункт Ил-80, известен като "самолетът на Страшния съд", е бил ограбен в Таганрог. 39 блока радиостанции, както и демонтирани блокове, изчезнаха от самолета. В самолета са оставени следи и са открити отпечатъци на предполагаемите извършители.
 
"Осем години те убивали рускоговорящи в Донбас. А Путин търпял. Седял, стискал зъби и търпял.
А те яли деца, горили дядовци.
Но той търпял и търпял, и хванал гастрит на миокарда от търпение и доброта.
И когато в Донбас всички били опечени и изядени и вече никой не помнел падежите в руския език, най-после в изтерзаното Му от търпение сърдце се праснул и пратянул духът на Великата мечка. Нейният син встанал с колени и изревал гороломно, като Столетов на Шипка: "Денацификация!".
После ревал, като други синове на други животни, останали в преданията с гороломния си рев.
И останалите неизбити и неизядени двама-трима донбаски опълченци се втурнали като лъвове, тигри и пантери в неговия блицкриг към Киев.
Но проклетите кравари се съюзили с фашистите и пуснали джавелините да правят кариеси на Великата мечка и да ѝ образуват констипация.
Краварите, и особено Сорос, подкупили всички, които не били баш патриоти и умиротворители и пацифисти - демек целият свят, без страните от БРИКС и Югоизточна Полинезия.
И мечката (тая Великата) деряла с нокти и късала със зъби парчета свобода от краварите и ги носела в голямата пещера на малките мечета-миротворци, да се хранят и пораснат още по-велики асвабадители.
Защото земята, а донякъде и небото, остро се нуждаели от Руский мир и руска воля, руска кръв и руска пот, за да цъфнат налъмите на свабадата.
Че то не се търпяло веке! А и Той не издържа повече да гледа кравар как бесней над бащина Му планета."

Евгени Марков
 
A "летящият Кремъл", е заграбван :hankey:

Ако е станало вчера съм готов да свидетелствам, че не си бил ти - тука си беше от вчера заран до сега.
 
"Осем години те убивали рускоговорящи в Донбас. А Путин търпял. Седял, стискал зъби и търпял.
А те яли деца, горили дядовци.
Но той търпял и търпял, и хванал гастрит на миокарда от търпение и доброта.
И когато в Донбас всички били опечени и изядени и вече никой не помнел падежите в руския език, най-после в изтерзаното Му от търпение сърдце се праснул и пратянул духът на Великата мечка. Нейният син встанал с колени и изревал гороломно, като Столетов на Шипка: "Денацификация!".
После ревал, като други синове на други животни, останали в преданията с гороломния си рев.
И останалите неизбити и неизядени двама-трима донбаски опълченци се втурнали като лъвове, тигри и пантери в неговия блицкриг към Киев.
Но проклетите кравари се съюзили с фашистите и пуснали джавелините да правят кариеси на Великата мечка и да ѝ образуват констипация.
Краварите, и особено Сорос, подкупили всички, които не били баш патриоти и умиротворители и пацифисти - демек целият свят, без страните от БРИКС и Югоизточна Полинезия.
И мечката (тая Великата) деряла с нокти и късала със зъби парчета свобода от краварите и ги носела в голямата пещера на малките мечета-миротворци, да се хранят и пораснат още по-велики асвабадители.
Защото земята, а донякъде и небото, остро се нуждаели от Руский мир и руска воля, руска кръв и руска пот, за да цъфнат налъмите на свабадата.
Че то не се търпяло веке! А и Той не издържа повече да гледа кравар как бесней над бащина Му планета."

Евгени Марков
Много слаб този Евгени - слабо писане, тъпо и скучно; не се учудвам, че го харесваш, за теб сигурно е добър.

Аз се аргументирам далеч по-добре за извършваното под претекста на денацификацията, но навярно е защото не съм западен трол, поради което не пропускам никой от значимите основни участници в процеса.
 
26.02.2022


26.02.2022
deffnews:


нандибанди:



нандибанди 3.03






И преди войната:




















Малко усмивки от старите ленти, да се припомнят настроенията преди и малко след войната, спирам дотук, щото получих мозъчен аневризъм, докато преглеждах сутрешно какви тъпотии са писани. Интересно как преди Путлерчо да говори и да обяви пропагандните опорки на 24-ти - нито един от нашите русороби в темата, не говори за Нацисти.
Вече на 26-ти Нандибанди, пита "а Вий къде бяхте за доМбас?". Та дотогава - всичките опорки са, че НАТО се разширявало - "Целта в момента е да се провокира Русия да нападне Украйна - за това е цялата врява.". Но пък се поправиха бързо с опорките, след Вова на 24-ти, от там нататък, почват да говорят за доМбас, и нацистите.
Не е истина какво кухо тролче си. Я, кажи научи ли как се пише дУпУтопно/допУтопно или как беше? :D

Торбалана посвети ценни мигове от живота си, да ти коригира елементарни правописни грешки (купища от тях), а ти в безпомощната си импотентност, си се хванал като удавник за една погрешно изписана буква, която сама коригирах своевременно.

А, пък тоя патос как укро-нацистите побеждават с помощта на нато е наистина забавен. Теб най-силно ще те боли, когато представлението завърши с неочакван край. Ние вече прозираме и други възможни варианти, така че сме подготвени, ама не знам ти с тая умствена изостаналост как ще приемеш жестоките факти.

п.с. Цитираш наши изказвания, базирани на предположения и се хилиш като дебил, и тва при положение, че твои изказвания в защита на страната, която сега мразиш без основателна причина, още стоят в архивите на форума.

А, да - ти формираш мнение на база средата, а не на факти и доказателства. Жалко, тъжно, кухо, тенекиено човечЕ.

Като ти бие шута и полякинята (както вероятно е направила рускиня преди това), ще се върнеш в правата вяра. :)
 
Ние вече прозираме и други възможни варианти, така че сме подготвени, ама не знам ти с тая умственаа изостаналост как ще приемеш жестоките факти.

Пикалото пак е станало с гъза нагоре. Само да питам - кои вие? руснаците? Ти ще излезеш по-руснак и от руснаците. Това да си руски сепаратист и русороб е голяма работа - ако се напънеш още малко от злоба - дали ще ти дадът и русиянски паспорт или някаква значка награда, от русийското посолство? Може Мутрофанова да те покани лично, да ти ги закачи.

Предположения, само че се изгубиха към 50 страници да ти обясняваме, че шариш руска пропутинска пропаганда, и на такива неща не се връзват и децата дори, но за теб бяха 'жестоки факти'.
 
Ето и снимка, да не си помисли някой, че става дума за нормален човек.

img_preview.php
Чакай сега да се разберем, какво е нормално и какво не.
Нали в новите времена всеки има собствено нормално и общите норми са морално остарели?

Или това важи само когато някой не е пряко засегнат. След като е изразил гражданска позиция в някоя социалка е ОК, но веднага след като последствията се стоварят на главата му вече не е ОК...

:)
:):)
 
Чакай сега да се разберем, какво е нормално и какво не.
Нали в новите времена всеки има собствено нормално и общите норми са морално остарели?

Или това важи само когато някой не е пряко засегнат. След като е изразил гражданска позиция в някоя социалка е ОК, но веднага след като последствията се стоварят на главата му вече не е ОК...

:)
:):)

Ти не виждаш проблем, в кметството да се шири зад него портрет на Владимир Владимирович и знаме на СССР-то? Да се прати писмо на Мутрофанова - Бело Изворска народна република - за евентуални бъдещи партенки и провокации.
 
или някаква значка награда, от русийското посолство?
Имам си вече. Значка ''Топ фен'' на фейсбук страницата на руското посолство. Изключително горда съм от факта ;)

И недей да водиш диалози с мен. Искам да намаля мненията си в темата, че на Ноке му пречат. :)
 
ДЕНАЦИФИКАЦИЯ!!!

 
Имам си вече. Значка ''Топ фен'' на фейсбук страницата на руското посолство. Изключително горда съм от факта ;)

И недей да водиш диалози с мен. Искам да намаля мненията си в темата, че на Ноке му пречат. :)
Горда ще си та - нали си чуждопоклонник, и русороб - кой като вас.

Тогава просто не пиши в темата, кво ни занимаваш с драми с ноука, и без това единственото дето пускаш, са новини на три дни от пропагандни парцали за дезинформация на русоробите.


@nandibandi добър thumbnail - в тоя блок са се крили нацисти със сигурност. Продължавайте в същия дух с денацификацията, после да не се чудите, защо ви имат за олигофрени без мозък и чукове и сърпове на негово място. Ама с рев единствен : "ДЕНАЦИФИКАЦИЯ!!!" - дивашка работа.
 

Горе