Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Нанди, банди, тоя е бати тъмната, деструктивна, отровна личност. Долен, преднамерен трол. Нищо чудно, че ти е любимец - той тъй успешно тролва, нали тролването ти е любимото. Но тоя е мастър Мрачко. Ето и аз му се връзвам да му взимам пълните тъпотии насериозно, чак да отговарям.
Почнах, писах отговор... то е ебаси мрака бате. Ставаш тегав, в главата, телесно, просмуква се като зараза. Интернет пиниза го е усвоил като асасин мръсна техника. Долна история, бати ташака:D
После, викаш Нандибанди - не сте били гробище. Направо древно гробище с кокъли на прах.:)
ПП: на мене няма ли да ми се извиниш за "комунягата" или само на нандибанди ще правиш вятър?
Вятър, къв вятър бе мрачно същество, малко ли и нея я "псувах" до днес, забрави ли? Няма да ти се извиня, но ще добавя ПОКВАРЕН ДО УШИ комуняга. Мечтая си сериозно да не си общуваме с теб вече. Па ако ще и с цената да си мислиш глупавите смешки, че си ми разобличил "преувеличеното конспираторство", даже и с цената да си го говориш тва. Даже направо ще спра да ти отговарям, то е бати тъпия, безмислен зор. Игнор не знам, би било тъпо улеснение и бягство. По-добре без игнор, да чета и да положа малко усилия да се абстрахирам. Пък и за наказание, дето сам съм се въвел в някаква форма на общение с теб, един вид плащане на сметка. Пък вие естествено задруга във вярванията за "хардлайнерите" ще намерите с другите софтлайнери, то колко ви е. Аз само ше си поствам мойте.

/Даже не искам да те питам кое е "поредното опровержение". Знам де: не си внимавал с вникването в четенето на тва де съм писал и си си измислил опровержение изковано в калъпа на преднамереността си, че "търся несъществуващи доказателства в подкрепа на загнездила ми се идея". Ти не обичаш да четеш, па камо ли да прайш 5 пъти повече допълнителен разход на енергия за да вникнеш.

//Ма инак си голям, много голям, най-големия, прав си, така е, заблуден съм яко, ти гледаш реално, точка.

(А Асен е супер софт всравнение с мен, не го четеш сигурно ли, не знам..)
 
Ма добре, добре - отся вече не вятър, не омекотяване, не нищо - ше си дам хард режим (то не е нещо много повече, малко), с всички възможни вреди (а то ше има сигур туй-онуй). Само Контра Велики ше гледам да го отбягва за директна комуникация, че ми се вкисват слепоочията, пулсират..
 
Знам де: не си внимавал с вникването в четенето на тва де съм писал и си си измислил опровержение изковано в калъпа на преднамереността си, че "търся несъществуващи доказателства в подкрепа на загнездила ми се идея". Ти не обичаш да четеш, па камо ли да прайш 5 пъти повече допълнителен разход на енергия за да вникнеш.
То аз четох, четох, ама то нема край това бе батко...
Закво да чета като след 1/2 денонощие пак ще изпляскаш още от същото?
Бошлаф работа е това.

С твърде големи очаквания си подходил към тая нашата връзка.
Искам развод вече че се не трае.
 
Нандибанди, кажи му на тоя ако ме е игнорнал, че се бъзикам и даже се извинявам (ако се налага).
 
@nandibandi, кажи му на тоя, че аз не се бъзикам, не се извинявам, не съм игнорирал никого, но на всички ще ви разгоня фамилията за наказание дето тоя ме ядоса, та чак Цар Блинки Кроткий ще се наложи да ме банне!
 
Напротив, ниски бяха и пак...

Готово. Благодаря.
Ети, Нокето се извинява. Каза, че се е шегувал. То беше очевидно, че се шегува, та не знам що така избухваш. Мистър Бомбастик. ;)

Използвам съобщението да те пирам: Ся, Севрена Корея в заверата ли е или не? Щото там няма насилствено вкарване на графен в телата на хората... Даже Кимчо е отказал на Байгън офертата. Виж:

 
@nandibandi, кажи му на тоя, че аз не се бъзикам, не се извинявам, не съм игнорирал никого, но на всички ще ви разгоня фамилията за наказание дето тоя ме ядоса, та чак Цар Блинки Кроткий ще се наложи да ме банне!

 
То беше очевидно, че се шегува, та не знам що така избухваш.
Тъп съм и затва
Използвам съобщението да те пирам
Не знам и не ме интересува. С никой няма да говоря (таман съм си намерил повод да си влезна в тъпия режим, ще го използвам).
 
Не ви ли липсва сега ЩАБА да каже дали да вадим пак чувалите? Или пък Витанката да направи някоя апокалиптична прогноза от 100к заразени на ден, че предните нещо не му се получаваха, но пък бяха забавни :)

 
2052. Седят си тедко, мозъчето и полякинчо с по две маски и чукат лаф моабет.
- Еееееех едно време какво локдауни имаше
- И по телевизията как отразяваха по десет пъти на ден
- А какъв щаб имаше !!!
 
Тъп съм и затва

Не знам и не ме интересува. С никой няма да говоря (таман съм си намерил повод да си влезна в тъпия режим, ще го използвам).
Може ли да дадеш инструкции как да се държим, когато си в цикъл, за да избегнем гнева ти?

Не за друго, притеснявам се, че вената на челото ти ще се пръсне. Аневризмът е много опасно състояние. o_O
 
Значи че имаме поредното опровержение на съпортваната от тебе и Асен теория за единна глобална конспирация.
На мен ми омръзна да обяснявам какво е конспирация и защо това дето се случва по света от 2020 насам не отговаря на това елементарно определение.

Глобалната единност за която говориш според мен беше много явно демонстрирана след 2020. И не знам колко трудно е да се разбере например, че СЗО цели такава единност. Та то й е в името на тая организация - Световна. Не е Българска, не е Американска или Европейска организация, а Световна.

Трябва ли само и само да не ме определят като конспиратор да си затворя очите и да кажа "Спокойно, никой не иска да се разпорежда на глобално ниво, това е невъзможно (защото изисква твърде много ресурси) и никой никога не трябва да си го помисля".

Не е конспирация, а е просто политика. В политиката има интереси, простиращи се извън границите на съответната държава. Основни цели на всяка политика са контрол (над населението) и завладяване на нови територии. Това се е случвало така от векове. Всички войни са се случвали заради такива интереси, милиарди хора са били убити заради такива глупости.

И сега викаш - по-добре да приемем, че завладяването и войните са далечен спомен от миналото, че никога повече няма да има такива интереси, че глобализацията е невъзможна, че единственото което иска всеки политик е добруването на народите по света. Защо? Просто защото думата "конспирация" е табу и не ти харесва как звучи?

Я погледни държавите като търговски марки. Какво обикновено се случва в бизнеса? По-големите купуват по-малките. Разликата е, че в бизнеса вместо глобализация казваме монопол. Само че търговските марки са безброй и постоянно се пръкват нови, докато държавите са много малко и почти не се променят. Да, понякога някой политик има различно мнение, но това не означава, че глобализацията е само и единствено в главите на долните конспиратори.
 
И то глобализацията не е нещо лошо като идея, даже е прекрасно. Та ние от няколко десетилетия се глобализирахме толкова много по естествен начин. Интернет е невероятен глобализатор. Пътуванията са (или бяха) по-лесни от всякога. Музика, филми, различни култури, храни, техника, джаджи, всичко...

Но виж сега разликата. Интернет позволява глобално да се споделя информация в реално време - позволява много свобода. Самолетите позволяват бързо да отидеш в друга държава - това е свобода. Да слушаш музика от където и да е по света - това е свобода. Смартфоните позволяват да се свържеш с всеки човек във всеки момент, от всяко място - това е свобода.

Що за глобализация обаче е тази, която цели да ограничава свободата на хората? И пак да попитам, невъзможен ли е такъв вид глобализация, само защото не ти харесва думата "конспирация"?
 
Не ви ли липсва сега ЩАБА да каже дали да вадим пак чувалите? Или пък Витанката да направи някоя апокалиптична прогноза от 100к заразени на ден, че предните нещо не му се получаваха, но пък бяха забавни :)
Феновете на Куртанджиев и Мангъров също трябва да са доволни :)
1653229641063.png
 
И пак да попитам, невъзможен ли е такъв вид глобализация, само защото не ти харесва думата "конспирация"?
Аз съм голям фен на конспирациите (даже не се бъзикам, нищо че сигурно звучи така), обаче допускам че може да има повече от една - конспирацийки вътре в голямата конспирация, различни кръгове, които може да са в несъгласие едни с други или дори да воюват.

Например това с ваксинките и СЗО-то не изглежда да има първостепенна цел "депопулация", щото засега поне не действат кой-знае колко ефективно. Може да е само подготовка на почвата, ама като цяло ми изглежда по-скоро като някаква паралелна, съпортваща или просто възползваща се от ситуацията, "конспирация", в която обаче няма пълно единомислие и координация.
 
800px-Jenner_and_his_two_colleagues_seeing_off_three_anti-vaccinat_Wellcome_V0011075.jpg

1808 cartoon showing Jenner, Thomas Dimsdale and George Rose seeing off anti-vaccination opponents
 

Горе