Украйна - Русия какво ви е мнението

Едно по едно. Изчакай още малко, Мета да се настрои. В момента се прявят опити за калибриране.
 
Ше изчакаме тогава, ше изчакаме..

А тва кога?
iu
 
Не знам. Нещо им пречи.
 
На какви факти базират железните си аргументи за Русия някои от суперспециалистите анализатори на Русия от западните алтернативки. Извадка:

"...Последен коментар, преди да отида да взема моя Sputnik V назален бустер.

Том Луонго очевидно е почувствал необходимостта да предупреди за възгледи, които не му харесват, изразявани от вашия скромен кореспондент в Москва и мой колега:
Според мен те са най-лошият вид полезни идиоти във време като това, позволявайки на личните си пристрастия и, честно казано, неврозите да доминират в обществената им работа, която в крайна сметка не прави нищо повече от това да подлива вода за самите хора, които са толкова напълно се страхува.
Том… защо? Сигурни ли сте, че искате да четете лекции на хората за това, че са „полезни идиоти“ и позволяват на „личните си пристрастия“ да „доминират в обществената им работа“? Сигурни ли сте, че искате да направите това?

В подкаст от септември 2020 г. Том твърди , че Sputnik V „представлява заплаха за плановете на The Davos Crowd да осъществи Голямо възстановяване на света чрез икономическо и социално унищожение… Вместо да приветства ваксината, която се основава на други безопасни и ефективни ваксини за MERS и Ебола, нашето (-американското-) политическо ръководство се ядосва и се смущава със своето невежество и примитивен реакционизъм."

Какъв беше източникът на Том за тези херметични факти?

Той цитира публикация на RT, написана от Кирил Дмитриев, млад глобален лидер на WEF.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Ffbb8f30c-a4a6-4fdd-8a9a-42d24b2db468_638x477.png
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F80037cd0-37e7-4df8-a94b-d0610c88b6e5_1408x788.png

Том?

Между другото, това е много лоша книга. Проверих фантастичните твърдения на Дмитриев:
Кремъл отхвърли критиките към хиперзвуковата разработка и внедряване на Sputnik V, като подчерта предишните успехи на Gamaleya Center с разработването на вирусни векторни ваксини.
Например, Кирил Дмитриев, завършилият в Харвард бивш банкер на Goldman Sachs , който оглавява руския фонд за преки инвестиции (който осигурява финансиране за Sputnik V), твърди в публикация от септември 2020 г. , че „Русия се е възползвала от модификацията за COVID- 19 съществуваща платформа за двувекторна ваксина, разработена през 2015 г. за треска Ебола, която премина през всички фази на клинични изпитвания и беше използвана, за да помогне за победата на епидемията от Ебола в Африка през 2017 г.

Всъщност само около 2000 души в Гвинея са получили ваксината срещу ебола на Gamaleya през 2017-18 г. като част от клинично изпитване Фаза III. Обикновено изпитванията фаза III включват десетки хиляди участници и често изискват половин десетилетие или повече щателно събиране и наблюдение на данни. Скромният обхват на процеса беше допълнен от много любопитното му време. Гвинея беше обявена за свободна от ебола през юни 2016 г. и остана така почти пет години. Противно на творческата проза на Дмитриев, нямаше епидемия от ебола, която да се нуждае от „поражение“, когато учените на Гамалея пристигнаха в Гвинея през 2017 г., за да започнат малки тестове на своя експериментален изстрел.

Ваксината на Гамалея с ебола в момента е регистрирана само в министерството на здравеопазването на Русия, което управлява института. В септемврийско интервю за Forbes Русия, Инна Должикова, която помогна за разработването на Sputnik V, твърди, че няма причина да се търси международно одобрение за ваксината срещу ебола на Gamaleya, тъй като не е имало „големи огнища“, изискващи ваксинация срещу смъртоносния вирус.

Не точно. Ебола отново се появи в Гвинея през февруари тази година, което накара африканската нация да се подложи на програма за спешна ваксинация . „Доказаната“ платформа за вирусен вектор на Gamaleya беше забележимо MIA – което предполагаше, че нейният изстрел от Ебола е ударил в задънена улица.

Преди да изведе в орбита Sputnik V, Гамалея многократно не успя да изпрати одобрено лекарство извън границите на Русия. Първият опит на института за векторна аденовирусна ваксина, AdeVac-Flu, доведе до скандал за присвояване на милиони долари.

Съжалявам, че съм толкова полезен идиот, Том. Занапред обещавам да последвам примера ви и да получа цялата си информация за Sputnik V от руската пропаганда, написана от свързания с WEF финансист на руския съсирек."
 
За това питай тедката в темата с ваксините :D
Той е човека, безспорно. Напират да му пораснат и козята глава, и двете дини отпред. (То след толко генбустери.)
 
Предизвиквам всеки да изгледа/изслуша този музикален шедьовър до край

 
Аз няма да го гледам. Нито друго от хора, правилно отбелязващи, че извършеното от едни зло си е зло, но напълно пренебрегващи същото нещо, когато е извършено от други (които считат за техни хора). Мерси.:)
 
 
Дочаках. Дочаках, но не се надявах да срещна отново човек с такъв чист (трия, не е подходящо). С такъв неопетнен алтруизъм.
 
Много интелект тука, кози хумор, пръска навред. Браво!
Ще постна тва и ще бегам, да ме не опръска тогава.

"А за тези, които ни наричат "светци", нека бъдем много ясни за какво говорим. Вече не е плейбой списанието на дядо ти. Днес има силен акцент върху содомията, друг център на тази черна магия. Те започват децата от малки с програми като Drag Queen Story Hour и тласък към педофилия.

Гледайте злоупотребата с младо момиче – през цялото време с обърнато изкривено послание на стената, което казва "Любов". Тази сцена създава състояние, в което умът е достатъчно гъвкав, за да му бъдат имплантирани определени идеи: идеи, които се противопоставят на голяма част от контра-влиянието.

(И реакциите на родителите не са лоши за гледане.)
 
Последно редактирано:
А НАНДИБАНДИ ПОДКРЕПЯ УБИЙСТВОТО И УВРЕЖДАНЕТО НА РУСКИ ДЕЦА С КРЪВНИ СЪСИРЕЦИ ОТ СПУТНИК, И ПРОГРАМИТЕ ЗА ШИБАНЕТО ИМ ОТ ЛЮЛКАТА В ЦИФРОВ КОНЦЛАГЕР, ЗА ЗАРОБВАНЕТО ИМ В СОЦ КРЕДИТНА СИСТЕМА, КОГАТО СЕ ИЗВЪРШВА ОТ РУСКИТЕ ВЛАСТИ В РУСИЯ!

БРАВО!
 
Навлизаш в много мътни води. По-добре недей.
 
Руски граждани изказват благодарност на руското ръководство:

Малка част от благодарността.

(Сигурно са подли либерали. И мъртвите също.)
НАНДИБАНДИ ПОДКРЕПЯ УВРЕЖДАНЕТО И УБИЙСТВОТО НА ТЕЗИ НЕПОТРЕБНИ, НАИВНИ РУСНАЦИ, ИЗВЪРШЕНО ОТ РУСКИТЕ ВЛАСТИ!

БРАВО!!!
 
Ще предложиш ли решение на задаващите се глобални проблеми или целта е просто да преебеш темата и да разпъдиш хората, които искат просто да споделят мнения и, ако се налага, да поспорят.

Казвам го, без изобщо да ми пука за болното ти его повече.

В продължение на 3 дни с дефа сте окупирали темата и не позволявате на никой да я използва по предназначение. А последните ти два поста са доста тъпи, да ти кажа.

А, и последно: Като кажеш ''махаам се'' не е зле да го направиш. Поне веднъж, за разнообразие.

Заповядай отново, когато имаш план за противодействие на новия световен ред. Дотогава, няма нужда да бълваш повече контент - разбрахме, че се задава. Жив и здрав.
 
@етерИум е ес/и/зкус/твен интелект. Ще ти предложи... решение.
 
НАНДИБАНДИ ПОДКРЕПЯ УВРЕЖДАНЕТО И УБИЙСТВОТО НА ТЕЗИ НЕПОТРЕБНИ, НАИВНИ РУСНАЦИ, ИЗВЪРШЕНО ОТ РУСКИТЕ ВЛАСТИ!

БРАВО!!!
Бахахах... ама как та насметаха.

3-Dumb-and-Dumber-Laughing-Gif.gif
 

Горе