Украйна - Русия какво ви е мнението

Магазините в санкционираната и в санкциониращите страни. Познайте кой магазин от коя страна на барикадата се намира?

 
Намерих го. Сега го играе украинец :)

 
За анализ от @етерИум


X


Преди всичко да е изчезнало.
 
За анализ от @етерИум
Няма го. Можеш да ходиш да го потърсиш.

Направо си спретнете една тема, в която да се правите на умни и креативни, където никой няма да влиза да ви безпокои. Айде!
 
Ще предложиш ли решение на задаващите се глобални проблеми или целта е просто да преебеш темата и да разпъдиш хората, които искат просто да споделят мнения и, ако се налага, да поспорят.

Казвам го, без изобщо да ми пука за болното ти его повече.

В продължение на 3 дни с дефа сте окупирали темата и не позволявате на никой да я използва по предназначение. А последните ти два поста са доста тъпи, да ти кажа.

А, и последно: Като кажеш ''махаам се'' не е зле да го направиш. Поне веднъж, за разнообразие.

Заповядай отново, когато имаш план за противодействие на новия световен ред. Дотогава, няма нужда да бълваш повече контент - разбрахме, че се задава. Жив и здрав.
Ама кво стана с истината, бе нанди, бе? Нали люто за нея се бореше? Кво стана сега с оклеветената русия, дет се борила? С различната Русия?
а ха ха - а ха ха.
В продължение на 3 дни с дефа сте окупирали темата и не позволявате на никой да я използва по предназначение.
Кое е предназначението на темата? Нали твърдението е, че...оф 100 пъти едно и също:) Но винаги "не се е разбрало" и се мълчи. Окупирали се темата с дребните си партийни опорки отначалото.
(А не намираш ли известна разлика м/у моите постове и тези на дефа, който едно нещо по темата не казва? Аз говоря само за "различната Русия", той пълни с контент.)

Всъщност кво питам като интелекта ти е воден от това, което води кучето. Подчовешки дребни партийци за банички с бозица. Дребни твари с тролски акъл. (Същите бехте и в "избори за...":):) Смешки на квадрат.)
А, и последно: Като кажеш ''махаам се'' не е зле да го направиш. Поне веднъж, за разнообразие.

Заповядай отново, когато имаш план за противодействие на новия световен ред. Дотогава, няма нужда да бълваш повече контент - разбрахме, че се задава. Жив и здрав.
Кат писах също неудобни истини ама против Украйна, Щатите, и фактчекърите, ти харесвах и ми се възхищаваше нали?:):):):) Ебаси картотените глави с консервени сърца.:)
Няма да получиш тая благинка за безсъвестното си полусъзнание. Ще продължа да оспорвам основните ви малоумни, жалки твърдения. Те стават за вяра на кучетата. (Казвай си на котето да се маха и кво друго да прай. Сабака.)
-------------------

М/у др. кво изакал друг получовечец в друга тема, за приоритетите за 2022:
"Здравейте, пичове
Темата не е много стара, не е и много активна последните месеци обаче не видях никъде нещо специфично, ако съм изтървал моля да ме поправите. 2022 е доста странна година, уж нямам пандемия пък се появи война, има много дискусии за това, че двете събития се отразиха много положително на цялото онлайн пространство, в този контекст ви спомеделям едно четиво за различни идеи, които могат да се започнат през 22-ра, но пък и не само."

ЧовечЕто вижда нови възможности за себе си в кризата за милиардите, от "четивото":

С появата на Covid-19, глобалната онлайн търговия скочи с 26.7 трилиона. А големи медии като Ню Йорк Таймс говорят за бум на СтартЪп компании през пандемията. Умните хора знаят, че там където има криза, се крие и възможност . . .

Замисляте се за онлайн бизнес? Сега е правилният момент!
---


Тва го интересува подчовечето, че скочило много и да земем момента. А що скочи, що се изтика натам и продължението - през уя му И. Той да земе парангата. И ти си така, ама ти е условна парангата. (Па може и кешовичка да прилапваш, кой знае. То ти си с толко тотално компроментирана съвест и морал. Но не и акъл - затуй те боде от туй де пиша. И ще продължава да боде...) ТВАР дребна и СГАН позорна. Докладвай ма.
--------
хората обичат да са уютни и мразят да се притесняват от реалността:
Създанието, което погълна Йона, беше риба и беше така описано в Библията (Йона I. 17), но децата естествено го бъркат с кит и този фрагмент от бебешки говор обикновено се пренася в по-късния живот — знак, може би , на позицията, която митът за Йона има върху нашите въображения.
Факт е, че да си вътре в кит е много удобна, уютна, домашна мисъл. Историческият Йона, ако може да се нарече така, беше достатъчно доволен, за да избяга, но във въображението, в блян, безброй хора са му завиждали.

Разбира се, съвсем очевидно е защо. Коремът на кита е просто утроба, достатъчно голяма за възрастен. Ето ви, в тъмното, омекотено разстояние, което точно ви пасва, с ярда мазнина между вас и реалността, способни да поддържате отношение на пълно безразличие, независимо какво се случва.

Буря, която ще потопи всички бойни кораби в света, едва ли ще достигне до вас като ехо. Дори собствените движения на кита вероятно биха били незабележими за вас... Освен да е мъртъв, това е последният, ненадминат етап на безотговорност за човек.

Наистина харесваме тази метафора. Смятаме, че идеално описва русофилските медии, които осигуряват уютна утроба с размери на възрастни за хората, за да се радват на падането на Запада (който заслужава да се срине, честно казано), без да се налага да мислят сериозно за това, което всъщност се случва. Това, което всъщност се случва е, че всички са тотално прецакани. Съжалявам за проклятието, но сериозно, хора.

Там те лежат, удобни в одеялото си от мазнина, напълно забравяйки факта, че всичко, срещу което се твърди, че се противопоставят, се случва в Русия. Или, ако са наясно с тази тревожна реалност, те просто избират да се преструват, че не е така — или дори е добре . Кой ще ги спре? Те са сгушени в ярдове и ярдове от най-фината китова мазнина.
 
ПОДКРЕПЯЩИТЕ РУСИЯ ОДОБРЯВАТ ТОВА! (А и другите най-вероятно също.)
„Врагове на народа“: RT атакува руски активисти, които се противопоставят на задължителната ваксинация

оттук-оттам...​

RT продължава да ни дава подаръци - "Врагове на народа"​


Във филма, публикуван в YouTube на 13 декември, изрично се казва, че противниците на ваксинацията са врагове на народа.
3404958_600.jpg

Изглежда, че на 13 декември Russia Today пусна филм на другаря Красовски „Врагове на народа“ в канала си в YouTube без причина. Където професорите Павел Воробьов и Владислав Шафалинов се оказаха едни от героите. Необвързаните лекари и учени от Big Pharma пречат на тяхната истина. Много пречат. - https://t.me/sevseal/1761

2bZygFaX3lQhjRQlT5PPzND-yVyHyJkrBWOIz_SHrmsMR6gdETf0p8ZonAnvdeCDPcEWTbSsQpkU9MsjAWBRGMxOysf61NqtYbs1CEcWmvvQqO-g2de_fjBNhAcat5HZrM3IX5ZK

Филмът на журналиста на RT Антон Красовски, публикуван в YouTube на 13 декември (в момента с повече от 300 хиляди гледания ), директно заявява, че противниците на ваксинацията са врагове на народа.


scale_1200

Филмът е пълен с такива изявления:








scale_1200

Телеграм канал"Визия за бъдещето " написа:






scale_1200

Телеграм канал Седмият печат отбелязва, че филмът на Красовски може да е свързан с търговските интереси на големите фармацевтични производители:


Този път официалният всеруски гей Красовски направи цял рекламен документален филм за нас с Александра Машкова, професор Шафалинов, Ксения Алферова, Егор Бероев, Анна Шафран и други уважавани хора. Красовски грациозно нарече филма „Врагове на народа“. Защото, както знаете, той мечтае да „съди по законите на военно време“ всички онези, които се противопоставят на принудителната ваксинация. На какви „хора“ всички сме врагове, е открит въпрос , като се има предвид, че самият Антон искрено вярва, че „всички хора у нас са антиваксири, активни антиваксинатори“.Между другото, да, бях прав, явно искаха да запишат интервю с мен специално за този шедьовър. А хубавото момиче от RT, уви, ми закачи юфка, убеждавайки ме, че „RT не е само Красовски“. Явно има само един. - https://t.me/parfentiev_club/1117



А RT се финансира от руски данъкоплатци.
Телеграмният канал на Оперативния щаб на Московска област за борба с COVID-19 публикува предизвикателен плакат с груб призив към тези, които са призвани да бъдат ваксинирани.

На 7 декември телеграмният канал Moblach публикува плакат с Маяковски, направен въз основа на пропагандата от съветската епоха. В оригинала поетът призовава за спазване на правилата за движение, на новия плакат Маяковски се обръща към гражданите:

"За да останеш жив, гнидо, ваксинирай се срещу covid!"
Телеграмният канал на Оперативния щаб на Московска област за борба с COVID-19 публикува предизвикателен плакат с груб призив към тези, които са призвани да бъдат ваксинирани.

На 7 декември телеграмният канал Moblach публикува плакат с Маяковски, направен въз основа на пропагандата от съветската епоха. В оригинала поетът призовава за спазване на правилата за движение, на новия плакат Маяковски се обръща към гражданите:

"За да останеш жив, гнидо, ваксинирай се срещу covid!"

В същото време Mocloud направи "извинителен" подпис: „Не одобряваме грубостта, но ваксинацията срещу COVID е необходимост в наши дни. "

Публикацията беше повторно публикувана от телеграмния канал „КОРОНАВИРУС. Мособлщаб“, свързан с Оперативния щаб на Московска област за борба с COVID-19:
VWjWcPZEIlloJjcLLlRF0O9OmmutxWY_fG8QnrCUstE98PDxsBuAAj_23QgoiH2RqO5FjZLRV0QmuoJQZAFXyXQdmA28EjyIhgN77WfeJsLcQ58qfcgyph98RPNLD9YKWgZ4BHng

Общо този запис е събрал над 44 хиляди гледания само в телеграмния канал на оперативния щаб.
Много информационни публикации писаха за публикацията ( RBC , Moscow Speaks и др.). В социалните мрежи и месинджърите публикацията предизвика вълна от възмущение.

Телеграм каналът "Преводач" написа : Но това е официалният офис на Московска област.

Телеграмният канал "PARFENTIEV.CLUB" също обърна внимание на официалния статут на телеграмния канал и неговото финансиране от джоба на данъкоплатците:
„Това публикува Оперативният щаб за борба с коронавируса за парите на гнидите данъкоплатци."

Tipo:
„Актуална и надеждна информация за ситуацията с коронавируса в Московска област“.
Там оставиха и гореща линия. Предлагам да се обадите и да попитате за "гнидата".

Телеграмният канал „ Движение четиридесет и четиридесет “ коментира скандалната публикация от Mosoblshtab:
„Неваксинираните граждани на Русия вече са били кози, овце, идиоти, убийци, антиваксери, сега е време да ги наречем гниди. Реториката на партията Covid става все по-буйна."

Членове на различни групи в социалните мрежи и месинджъри също коментират публикацията: И така, Елена в групата „Родители на Москва“ написа:
„Оперативният щаб на Московска област нарече антиваксери „гниди“
Всъщност в лозунга няма и помен от антиваксери, всички, които искат да живеят, се наричат гниди.
Или може би този лозунг може да се разбере като заплаха за убийство?"

Основната мисъл на потребителите, когато обсъждат скандалния репост от Mosoblstab, е, че е трудно да се измисли най-добрият начин да се отблъснат хората от ваксинацията.
Постът трябваше да бъде коментиран от прессекретаря на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, който само каза, че „всичко трябва да бъде в рамките на здравия разум“ и че „необходимо е да се убедят гражданите да бъдат ваксинирани – определено."

Ръководителят на Съвета по правата на човека Валери Фадеев каза , че публикуването на плаката е „лош вкус“.
Публикацията беше осмивана в предаването Вечерен Ургант.
g5CIeP2hSP1UIFK59wa__Y3Fi_TFBdhhXO7jKEn3ysDE4nmiQvG_3fbT10qGc6Om3JCiVTM77H-pr8ZYD32i67CTd_ddQ20km8bpDdC_7O_0cHHi09SDevOYauDqvJXBc5NJ2xpa

По-рано Московският регионален щаб вече се отличи с груби методи в призивите за ваксинация. Оперативният щаб на COVID-19 на Московска област реши да използва образа на добре охранения котарак Бендер от Австралия, който се превърна в звезда на TikTok с настойчивото си мяукане. Във видеото от Московската областна централа мяукането на котката е преведено като поредица от реплики, последната от които е с непечатаема дума: котката се хвали, че е ваксинирана и вече може да лети в чужбина. В края той заявява:
„Е, какво гледаш? *** [върви] се ваксинирай! Моля те.“

Видеото беше премахнато след няколко минути и заменено с
версия без нецензурни изрази. Сега котката отива на изложбата и учтиво моли:

"Иди да се ваксинираш. Моля те."

_Vni6t9zwJTqUZ-lCccP9JJXSHMz30fZFEm51DbUQB6m1lYHHPjFQW5bmyZenYqg2LhJ6QWNlquES2tQ_lMH4AUAGYSTv-WZqoj4EPob7_ilOgbYltZtWaKe-IxYn4cKMaTbMxPN
ПОДКРЕПЯЩИТЕ РУСИЯ ОБИЧАТ ТОВА ОТНОШЕНИЕ КЪМ РУСНАЦИТЕ! (Съвсем ясно е, щом дума не обелиха по въпроса след като го постнах.)
 
ПОДКРЕПЯЩИТЕ РУСИЯ ОБОЖАВАТ ТОВА ОТНОШЕНИЕ НА РТ КЪМ РУСНАЦИТЕ!

оттук-оттам...​

RT продължава да ни дава подаръци - "Врагове на народа"​


Във филма, публикуван в YouTube на 13 декември, изрично се казва, че противниците на ваксинацията са врагове на народа.
3404958_600.jpg

Изглежда, че на 13 декември Russia Today пусна филм на другаря Красовски „Врагове на народа“ в канала си в YouTube без причина. Където професорите Павел Воробьов и Владислав Шафалинов се оказаха едни от героите. Необвързаните лекари и учени от Big Pharma пречат на тяхната истина. Много пречат. - https://t.me/sevseal/1761

2bZygFaX3lQhjRQlT5PPzND-yVyHyJkrBWOIz_SHrmsMR6gdETf0p8ZonAnvdeCDPcEWTbSsQpkU9MsjAWBRGMxOysf61NqtYbs1CEcWmvvQqO-g2de_fjBNhAcat5HZrM3IX5ZK

Филмът на журналиста на RT Антон Красовски, публикуван в YouTube на 13 декември (в момента с повече от 300 хиляди гледания ), директно заявява, че противниците на ваксинацията са врагове на народа.


scale_1200

Филмът е пълен с такива изявления:








scale_1200

Телеграм канал"Визия за бъдещето " написа:






scale_1200

Телеграм канал Седмият печат отбелязва, че филмът на Красовски може да е свързан с търговските интереси на големите фармацевтични производители:


Този път официалният всеруски гей Красовски направи цял рекламен документален филм за нас с Александра Машкова, професор Шафалинов, Ксения Алферова, Егор Бероев, Анна Шафран и други уважавани хора. Красовски грациозно нарече филма „Врагове на народа“. Защото, както знаете, той мечтае да „съди по законите на военно време“ всички онези, които се противопоставят на принудителната ваксинация. На какви „хора“ всички сме врагове, е открит въпрос , като се има предвид, че самият Антон искрено вярва, че „всички хора у нас са антиваксири, активни антиваксинатори“.Между другото, да, бях прав, явно искаха да запишат интервю с мен специално за този шедьовър. А хубавото момиче от RT, уви, ми закачи юфка, убеждавайки ме, че „RT не е само Красовски“. Явно има само един. - https://t.me/parfentiev_club/1117



А RT се финансира от руски данъкоплатци.
 
НА ПОДКРЕПЯЩИТЕ РУСИЯ НЕ ИМ ПУКА ЗА ТОВА!
Тъй като цивилизацията, каквато я познаваме, продължава да се захранва чрез секача на дърва, Путин се показа като човек с неравномерна яснота и здрав разум:
- той иска да използва централните банки , за да премахне глобалните неравенства и напълно да възстанови глобалната икономика – това, което някои наричат „по-добро изграждане“;
- той желае повече ваксинации и тестове срещу COVID за всички, навсякъде;
- той е развълнуван от това, че подрастващите могат да получат катастрофално недоказана и ненужна детска версия на Sputnik V и очаква с нетърпение да инжектира малки деца
*.
Но най-впечатляващо е настояването на Владимир Путин за национални цифрови етикети за едър рогат добитък, които значително ще подобрят общественото здраве и също така сериозно ще матират НАТО.
Моля, отделете малко и помислете какво се случва тук.

Тези цифрови пропуски – които ще са необходими за всички аспекти на нормалния живот и никога няма да изчезнат, след като бъдат въведени – ще променят радикално руското общество. Стоим на кръстопът, който трансформира цивилизацията. Преобладаващото мнозинство от руснаците се противопоставят на тези абсурдни и античовешки „здравни“ идентификатори. Путин ги изисква.

Естествено, 99% от недоверчивите проруски експерти с блогове на WordPress и акаунти на Patreon останаха напълно мълчаливи по този въпрос. На практика той просто не съществува в английския език или който и да е език в действителност, освен руския — но очевидно рускоговорящите, които живеят в Русия, не знаят за какво говорят и просто реагират прекалено. Най-важното в момента е да покажем солидарност с Владимир Путин, който защитава руските QR кодове от QR кодовете на НАТО.


Това естествено повдига въпроса: каква е точната цел на така наречените „русофилски медии“? Все повече и повече нямаме представа защо изобщо съществуват, освен да правят на Кремъл пищни масажи на краката.
Настаняване уютно вътре в кита "русофилски медии".
Там е удобно и плътно
края на Декември, 2021г.

Време е да се обърнем към слона в стаята: по скала от 1-10 колко красив и мъдър е Владимир Путин?

Най-оживените интелекти на нашето време се карат от десетилетия за правилния отговор на този належащ въпрос, сякаш съдбата на света зависи от това колко ласкателни неща можете да кажете за президента на Русия.

Тъй като цивилизацията, каквато я познаваме, продължава да се захранва чрез секача на дърва, Путин се показа като човек с неравномерна яснота и здрав разум:
- той иска да използва централните банки , за да премахне глобалните неравенства и напълно да възстанови глобалната икономика – това, което някои наричат „по-добро изграждане“;
- той желае повече ваксинации и тестове срещу COVID за всички, навсякъде;
- той е развълнуван от това, че подрастващите могат да получат катастрофално недоказана и ненужна детска версия на Sputnik V и очаква с нетърпение да инжектира малки деца
*.

Но най-впечатляващо е настояването на Владимир Путин за национални цифрови етикети за едър рогат добитък, които значително ще подобрят общественото здраве и също така сериозно ще матират НАТО.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fdc556ef5-afbf-4b3d-9a55-c6f47955670f_992x858.png

Глобалистите бягат от ужас.

Путин има черен колан по паркур, така че знае как да скача от една сграда в друга, докато го снима в YouTube; това, което се опитваме да кажем, е, че той е много интелигентен и хитър като лисица.

Така че, когато той поддържа цифрови етикети за едър рогат добитък, знаете, че това е с добра причина . Това е, което руският народ не разбира, докато безмислено разпространява двуизмерна реч на омразата за това как QR кодовете са „противоконституционни“ и „изключително изостанали“.

Например, ето анкета от неофициална страница на Владимир Путин във VK.com, която има само 10 хиляди последователи:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F81f96c81-44ad-4bcb-bb14-7591a1becf77_606x762.png

Потребителите на VK обжалват фалшив акаунт на Путин (https://vk.com/wall185412361_757935)

360 000 души споделиха своите възгледи за националните цифрови етикети за едър рогат добитък и само 20 000 изразиха подкрепа. 91% от анкетираните се противопоставят на използването на QR кодове на обществени места.

Има множество анкети по този въпрос, които показват почти идентични резултати.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F0c35f074-7859-4f27-baea-21c1d206a010_763x972.png

1,4 милиона гласа. 92% срещу QR кодове.

Моля, отделете малко и помислете какво се случва тук.

Тези цифрови пропуски – които ще са необходими за всички аспекти на нормалния живот и никога няма да изчезнат, след като бъдат въведени – ще променят радикално руското общество. Стоим на кръстопът, който трансформира цивилизацията. Преобладаващото мнозинство от руснаците се противопоставят на тези абсурдни и античовешки „здравни“ идентификатори. Путин ги изисква.

Естествено, 99% от недоверчивите проруски експерти с блогове на WordPress и акаунти на Patreon останаха напълно мълчаливи по този въпрос. На практика той просто не съществува в английския език или който и да е език в действителност, освен руския — но очевидно рускоговорящите, които живеят в Русия, не знаят за какво говорят и просто реагират прекалено. Най-важното в момента е да покажем солидарност с Владимир Путин, който защитава руските QR кодове от QR кодовете на НАТО.


Това естествено повдига въпроса: каква е точната цел на така наречените „русофилски медии“? Все повече и повече нямаме представа защо изобщо съществуват, освен да правят на Кремъл пищни масажи на краката.

Моля, не приемайте лично нищо, което току-що написахме. Ние не насочваме това към никого конкретно. Смятаме се за най-виновните за безсмислени русофилски медийни престъпления.

Дълги години се трудихме, за да защитим честта на руското правителство, което толкова често е злословено от небалансирани телеграми на Ройтерс и щуротии в Twitter. За съжаление просто няма начин да се защити това, което руското правителство в момента прави със собствения си народ и би било погрешно и покварено да приемаме рубли, за да се преструваме на друго.

Нещата стават странни

По-рано казахме, че тази интернет статия не е насочена към никого конкретно; това беше лъжа. За съжаление ще трябва да дадем краен пример за това колко лоши станаха русофилските медии. Показвайте, не казвайте – много важно в писмена форма.

Дмитрий Орлов е добър кандидат, защото е много успешен и известен (така че не можем да бъдем обвинени, че сме удряли), а също така блокира всеки, който го критикува, което го прави имунизиран срещу критики.

В средата на ноември Орлов написа това, което смятаме за крем де ла крем на кремълската фен фантастика. Когато прочетете тази статия, разбирате, че предстоящата киберпандемия на Клаус Шваб ще бъде акт на милост.

В „Тристранният световен ред и хибридната световна война“ Орлов твърди, че Русия и Китай се въртят около Запада – който се опита (но не успя) да убие руснаци с изстрели от Big Pharma.

Преди Орлов да се гмурне в ковид и ваксините, той възхвалява предполагаемата руска стратегия за хибридна война, „доктрината Герасимов“, която не съществува.

Няма доктрина на Герасимов. Човекът, който измисли термина, дори призна, че той не съществува . Това е 100% фалшив мем на НАТО. Показателно е, че Saker (чрез SouthFront) — където беше препубликуван шедьовърът на Орлов — съобщи през април 2019 г., че доктрината Герасимов е „изцяло измислена“ и използвана от западните медии, за да „замъгли“ „истинската работа“, която се извършва за гарантиране на националната сигурност на Русия.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F0694265a-2ced-47b4-8e49-1f5a9df622df_872x723.png

Saker 2019: „Доктрината Герасимов не е реална“; Saker 2021: „CHECKMATE“

Може би Орлов знае нещо, което ние не знаем. Може би той има вътрешна информация за Герасимов и неговите доктрини. Но доколкото можем да кажем, той просто изригва с фалшив мем на НАТО, за да накара Русия да звучи готино и хибридно. Което е странно нещо.

Откъде да започна?
(Тук просто спестявам мнооого от линковете. Щото са отделни, дълги и интересни публикации, пълни с доказателства. Матрял бол. Отделно ше ги цъкнем, за поздрав.:))

По въпроса с вакса Орлов твърди, че Русия се е защитила от западните съсиреци, като е разработила Sputnik V, който е „доказано безопасен и ефективен и е превърнат в основен център за печалба, като се изнася в 71 държави и печели на Русия повече приходи от износа, отколкото износ на оръжие“.

Разказите, използвани за продажбата на Sputnik V като „изпитано във времето“ и „доказано“ лекарство, са откровени измислици.

Данните показват, че Sputnik V няма забележима епидемиологична полза. Всъщност изглежда има тясна връзка между увеличаването на ваксинацията и увеличаването на заболеваемостта и смъртността от ковид в Русия.
(-Познато ли ни е отнякъде, дами и господа от една друга тема?-)

В Русия няма VAERS и правителството продължава да прикрива статистически данни за усложненията след ваксинация.
И така, как Орлов може да каже със сигурност, че Sputnik V безопасносна? Особено когато има нарастващи доказателства, че точно обратното е вярно.

Междувременно лекарите и активистите, призоваващи за по-голяма прозрачност, бяха обозначени като „врагове на народа“ от държавните медии.

Що се отнася до Sputnik V, за който се твърди, че печели повече рубли от износа на руски оръжия: не, не съвсем.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fa1a36a3a-fe5a-4f1e-9f2c-847945e80533_1227x791.png

Значи износът на Sputnik е като... 10% от износа на оръжие?

Дори не е близо.

Орлов рециклира прессъобщения на Кремъл, хвалещи се с всички страни, одобрили руския изстрел. Това, което той не споменава, е, че само шепа от тези нации всъщност са използвали Sputnik V.

След това Орлов продължава да се подиграва със съсиреците на Big Pharma, като отбелязва как Pfizer и Moderna са далеч по-малко ефективни от първоначално пуснатите на пазара. Западните власти сега „изискат всички да се ваксинират отново и отново“, отбелязва той радостно.

Да, но… Русия също кара хората да се ваксинират отново и отново?

След като обеща доживотен имунитет , главният разработчик на Sputnik V наскоро обяви, че хората трябва да получават нова бустерна инжекция на всеки шест месеца до края на живота си.


https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F64735cab-247b-4bb8-8e37-859a2c52c0ba_1087x1746.png

Интересно.

Това е същата измама, Орлов. Доста очевидно е. И дори не се докоснахме до безумните връзки Sputnik-Pfizer .

Говорим за умопомрачително незачитане на основната реалност в момент, когато хората наистина трябва да обсъждат – откритото и непрекъснато лъжане – което се случва в Русия.

Вътре в кита

Наскоро си мислехме какво, по дяволите, се случва тук — защо толкова много иначе интелигентни хора прехвалват напълно недоказаната, безполезна и опасна ваксина на Русия и защо толкова много останаха напълно мълчаливи, докато руското правителство марширува под същата мелодия на Great Reset като Запада. Това оглушително мълчание и отричане — наистина е странно .


Тогава се сетихме за есе на Джордж Оруел. Казва се Вътре в кита.

Есето няма нищо общо с Русия и само няколко пъти споменава китовете. Но той прави много интересно наблюдение за човешката природа. А именно, хората обичат да са уютни и мразят да се притесняват от реалността:


Наистина харесваме тази метафора. Смятаме, че идеално описва русофилските медии, които осигуряват уютна утроба с размери на възрастни за хората, за да се радват на падането на Запада (който заслужава да се срине, честно казано), без да се налага да мислят сериозно за това, което всъщност се случва. Това, което всъщност се случва е, че всички са тотално прецакани. Съжалявам за проклятието, но сериозно, хора.

Там те лежат, удобни в одеялото си от мазнина, напълно забравяйки факта, че всичко, срещу което се твърди, че се противопоставят, се случва в Русия. Или, ако са наясно с тази тревожна реалност, те просто избират да се преструват, че не е така — или дори е добре . Кой ще ги спре? Те са сгушени в ярдове и ярдове от най-фината китова мазнина.

Отново, ние сме толкова виновни, колкото и най-виновните. Но не е ли време да напуснем утробата?

Орлов, Birdman (извинете, „The Saker“) — тези момчета са истински вярващи и не очакваме нищо от тях. Те са прекарали целия си живот, настоявайки, че руското правителство играе 50D шах срещу англо-ционистите. Те ще потънат с кораба. Не искаш да потънеш с този кораб. Това е много тъжен кораб.

Това е всичко, което искахме да кажем.

СУПЕР! САМИЯТ ПУТИН ГО ПРАВИ! И ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГО СЕ КЕФЯТ НА ТОВА!
 
ПОДКРЕПЯЩИТЕ РУСИЯ ЖАЛЯТ ЗА РТ И ГИ ПОДКРЕПЯТ ДА ГОВОРЯТ ТАКА ЗА РУСНАЦИТЕ!

Не искате ли да се повозите в микробуса RT на Шизо-Симонян?

Вие сте идиот, ако се съмнявате в дългосрочната безопасност на едва тествани ваксини срещу COVID, според главния редактор на RT. Мда.


Всеки ден десетки хиляди недоволни западняци – предадени от фалшивите медии! – зареждат RT.com, единственият канал, който е достатъчно смел, за да докладва за мандатите за принудителна ваксина на Америка и фалшивите данни от опитите на Pfizer .

„Най-накрая една мрежа, която разбира, че е погрешно да се лишават хората от основните им човешки права, ако откажат да приемат прибързано и напълно недоказано лекарство“, казват си тези благодарни потребители на новини.

Това описва ли ви? Защото ако е така, главният редактор на RT смята, че сте пълен идиот и не иска да има нищо общо с вас и вашите непрестанни начини за убиване на деца.

Посланието от голямото сирене на RT не може да бъде по-кристално ясно: Ако все още не сте били ваксинирани, Маргарита Симонян „не ви харесва“ и „се съмнява във вашите когнитивни способности“.

И сега, тъй като вие „идиоти“ не сте се ваксинирали, „огромни“ количества деца умират от COVID!

Всъщност, според Симонян , всички вие, неваксирани гризачи скоро ще „пълзите по коридорите на претъпканите болници“, докато молите за вентилатор – това ще бъде много „добре за вас“, за да платите цената за вашата антинаука грехове!

Докато чуждоезичните канали на RT се поддават на (оправдано) изтощени западняци, основната му рускоезична мрежа е основно CNN, умножена по 100 MSNBC, издигнати до силата на NPR. Това е съвсем различен медиен свят , населен от хакери, които активно защитават и насърчават изнасилващите душата политики за „обществено здраве“, налагани на руския народ – политики, които са изключително непопулярни.

Но ти не трябва да знаеш това. Трябва да мислите, че RT разпитва повече.

Например: „Журналистката“ на RT Леся Рябцева наскоро се пошегува : „Няма място в живота ми за [неваксинирани] хора, въпреки че е трудно да ги наречем хора“.

Тя звучи като Рейчъл Мадоу, но работи за RT. странно.

Ще продължи ли RT да се преструва, че е безотговорно и зло руснаците да отказват удара? Защото не сме сигурни дали това е толкова твърд аргумент – вероятно затова руското правителство реши да спре да се преструва, че фактите са на негова страна, и вместо това прибягва до принуда, заплахи и други форми на гангстеризъм.


Невъзможно е да се ускорят дългосрочните изпитания за безопасност?

„Пет месеца след пандемията, първата руска ваксина срещу COVID-19 е в крайните си етапи на разработка, вече е доказано безопасна“, съобщи RT English на 27 юли 2020 г. Свръх ускорени проучвания от Фаза I, които включват 38 доброволци и продължиха по-малко от два месеца , напълно заличиха циничните скептици на Sputnik V, според изданието. (Това всъщност беше преди водещата ваксина на Русия да има очарователна марка.)

По-малко от пет месеца по-късно, на 14 декември, RT обяви , че „след широкомащабно изпитание, пионерската руска ваксина Sputnik V се оказа 91,4% ефективна като цяло срещу COVID-19“. Въпреки подвеждащата формулировка, нелепо бързите изпитания на фаза III на Sputnik V все още не са приключили (и все още не са приключили, според ТАСС). Но това е само малка грешка. Безупречните данни бяха събрани с помощта на „най-добрите международни стандарти и практики“, настоя RT.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F182a7c3c-a217-4717-bca1-58b75c0087bc_1200x697.png

Дългосрочните изпитания за безопасност са дезинформация на НАТО

За да поставим всичко това в контекст: обикновено отнема около десетилетие изпитания, преди регулаторите дори да обмислят да дадат одобрение на ваксина. В документ от 2019 г., озаглавен „Сложното пътуване на една ваксина“, Международната федерация на фармацевтичните производители и асоциации (IFPMA), водещо фармацевтично лоби, отбеляза , че разработването на ваксини изисква „много голяма база данни за безопасност“ – процес, който изисква години задълбочено тестване и наблюдение. Изпитванията от фаза I обикновено отнемат две години, докато проучванията от фаза III понякога могат да продължат 10 години. Процесът на регулаторно одобрение изисква до две години – по-дълго, отколкото Covid-19 дори е съществувал, за да се ваксинира.

Междувременно RT обяви Sputnik V за безопасен, след като 38 души бяха простреляни като част от 2-месечен процес "Фаза I". "Просто следвам науката."

"Но почакай!" вече можем да чуем някои от вас да викат. „Sputnik V се основава на изпитана във времето, доказана платформа! Просто няма нужда да се притеснявате за дългосрочната безопасност, тъй като център „Гамалея“ има десетилетен опит в отличните ваксини!“

Да, за това.


Sputnik V е базиран на смешно недоказана платформа

Големият мем на Sputnik V е, че руският център Gamaelya разполагаше с куп изпитани във времето векторни аденовирусни ваксини, които просто бяха модифицирани, за да създадат несъмнено безопасен и ефективен серум за COVID.

Например Кирил Дмитриев, завършилият в Харвард бивш банкер на Goldman Sachs , който оглавява руския фонд за преки инвестиции (който осигурява финансиране за Sputnik V), твърди в публикация, публикувана от RT:


Но собственият уебсайт на Sputnik V разказва малко по-различна история:


Според СЗО Гвинея е била свободна от ебола до юни 2016 г. и е останала такава до февруари 2021 г. И така, коя „епидемия от ебола през 2017 г.“ клиничното изпитване на Гамалея Фаза III (включващо общо 2000 души) помогна да се победи точно? Моля RT, трябва да знаем!
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fea0a773b-4e73-42fe-9e83-9613be8b076f_961x1351.png

Liar-liar pants on fire

О, но става по-зле.

През 2016 г. Руската асоциация на организациите за клинични изследвания (AOKI) откри големи несъответствия в документите на GamEvac-Combi, което предполага, че сокът от Ебола на Gamaleya потече, за да получи разрешение за спешна употреба от руското министерство на здравеопазването.

Центърът Gamaleya все още не е потърсил спешно одобрение от СЗО за използване на GamEvac-Combi извън Русия.

През февруари 2021 г. Гвинея започна програма за реваксинация срещу ебола, но очевидно, без GamEvac-Combi. Защо Гвинея мрази науката?

Друг често срещан мит (разпространен от RT и други) е, че центърът Gamaleya е разработил доказана ваксина срещу респираторния синдром на Близкия изток (MERS), което е много удобно, тъй като MERS споделя много прилики с COVID-19.

Освен… Фаза I изпитания за това лекарство дори не са приключили (всъщност, очевидно изпитването все още се „набира“). Документ, публикуван от международната здравна организация през 2020 г., дори не посочва вълшебното лекарство за MERS на Гамалея като кандидат ваксина.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fd3f124c9-b6d6-4f84-a7a7-8a868eb8e141_1686x865.png

Науката е решена!

Центърът „Гамалея“ призна миналата година , че „данните за продължителността на имунния отговор срещу MERS са оскъдни“. Ваксината за MERS на Gamaleya е тествана върху... мишки и примати.

„Понастоящем няма налична ваксина или специфично лечение [за MERS], въпреки че ваксините и леченията са в процес на разработка“, според СЗО.

Любопитно е, че някои новинарски репортажи от ерата преди COVID-19 предполагат, че ваксините срещу MERS всъщност могат да „направят хората по-болни“. Очакваме с нетърпение резултатите от резултатите от фаза I на ваксина срещу MERS на Gamaleya, за да видим дали това е вярно или не!

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F24d2912d-7ba5-4950-b3dd-0f7970f3ef92_1187x363.png

Какво ужасно нещо да се предложи.

Sputnik V е първата „вирусна векторна“ ваксина на центъра „Гамалея“, която получи разрешение за спешна употреба извън Русия. Александър Гинцбург, който е директор на Gamaleya повече от двадесет години, все още не е пуснал на пазара напълно одобрена ваксина, въпреки многобройните опити.

Всъщност първата векторна аденовирусна ваксина на Gintsburg, AdeVac-Flu, доведе до скандал за присвояване на милиони долари.

„Учените на [Гамалея] са „копирали и поставили“ [Sputnik V] от предишните си, неприети от научната общност, изследвания. В генетичната им памет — наказателно дело, скептицизъм на СЗО и нулеви лекарства, въведени на пазара“, гласеше тийзърът на разследване, публикувано от fontanka.ru през юли 2020 г.

Кой може да спори с такъв опит? Направете Sputnik V задължителен за всички!

Русия няма система за наблюдение на неблагоприятни събития и заплашва да криминализира критиките срещу Sputnik V

Да, да, добре. Може би е имало леко преувеличение по отношение на триумфите на Гамалея с несъществуваща ваксина, но ако Sputnik V не беше в безопасност, щеше да има съобщения за това и руското правителство щеше да предприеме незабавни действия!

Руското правителство няма подобна на VAERS база данни за докладване и наблюдение на предполагаеми нежелани реакции, а лекарите, които поставят под съмнение безопасността или ефикасността на ваксината, са заплашени с прекомерни глоби и затвор.

„Факт е, че нищо не е регистрирано в Русия. Поради това е много трудно да се разбере колко сериозни усложнения има. Случаите са много и можем да кажем, че са свързани с ваксината. Има много за казване. Или можете да си забиете главата в пясъка и да кажете, че изобщо няма нищо“, каза в неотдавнашно интервю Павел Воробьов, председател на Московското научно дружество на лекарите, което го превърна в престъпник против речта на омразата в очите на науката. Благосклонните здравни власти на Русия.

Вероятно затова миналия месец заместник-председателят на Държавната дума Пьотр Толстой призна , че правителството напълно не е успяло да убеди обществеността, че Sputnik V е безопасен и ефективен.

„Има малко отговори на въпросите защо ваксинираните са болни, защо ваксинираните умират, защо има проблеми и усложнения след самите ваксинации“, каза високопоставеният депутат, като терорист.

Стига вече

Колко дълго може RT да поддържа шарадата? И ще продължи ли редиците на RT да позволяват на мрежата да изхвърля точките на Кремъл в подкрепа на задължителната ваксинация и цифровите „здравни“ идентификатори?

Какъв е дори смисълът на подобни политики, след като вече е ясно, че Sputnik V — както всяка друга ваксина на пазара — не предотвратява предаването?

Това не е наука. Това не е здравословно. Това е прозрачно, лудост Loony Tune.

Освен това защо някои хора все още се преструват, че Шизо-Симонян не е тотален шизо? Това е много странно нещо.

Успех пичове.

 
Фанфари свирят и гайди за ВЕЛИКИЯ контент, с който подкрепящите и Русия, и Украйна, ще запълнят темата! Дайте още!:):):)
 
ПОДКРЕПЯЩИТЕ РУСИЯ ПЛЮЯТ НА ТЪПИТЕ РОДИТЕЛИ, КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ПЛАНОВЕТЕ НА РУСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ЗА СОБСТВЕНИТЕ ИМ ДЕЧИЦА! ПУ, СГАН ТЪПА РУСКА РОДИТЕЛСКА!
И друга статия, пак от 27-и Май.

НА 1 ЮНИ РОДИТЕЛИ И ЕКСПЕРТИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ, ЗА ДА ЗАЩИТЯТ ДЕЦАТА ОТ ДИГИТАЛНОТО АНТИОБРАЗОВАНИЕ

Облаците над родното образование се събират все повече и повече, което при сегашния дневен ред (достатъчно е да се анализира критично съдържанието на националния проект „Образование”) и „нашите” кадрови „дигитални трансформатори” никак не е изненадващо. Друго нещо е поразително - във време, когато светът се промени безвъзвратно, когато „колективният Запад“ обяви война за унищожение на Русия, „нашите“ образователни служители продължават да изграждат мостове с наднационални организации, усърдно прилагат насоките на Световната банка , WEF, OECD и ЮНЕСКО в най-голяма степен прехвърляне на образованието към „дигитални платформи“, превръщайки учениците в „дигитални портфолиа“ с лична оценка вместо оценки. Сред основните методолози-разработчици на Федералните държавни образователни стандарти са отворени западни либерали като Асмолов, Фрумин, Адамски, сред основните мисловни центрове са, така да се каже, Руското висше училище по икономика и RANEPA, RAO и разбира се куп прогнозисти на ANO при правителството. Междувременно в редица региони родителите започват да излизат на улицата срещу новите федерални държавни образователни стандарти и други безумни поръчки на дигитайзери. Всъщност "петата колона" в страната обяви война на изтребление срещу младото поколение - чрез разрушаване на системата за трансфер на знания. В тези военни условия родителската общност свиква на 1 юни в Москва Всеруския родителски конгрес – и обявява този ден за „Международен ден за защита на децата от нетрадиционното цифрово образование“.

През последните години племенната общност на Русия се консолидира и организира в името на една свещена цел: защита на бъдещето на нашата страна - младото поколение. Основната заплаха за него днес, според стотици хиляди бащи и майки, е т. нар. „цифрова трансформация“ на образователната система, самият модел на учене и трансфер на знания (а след него – необратими промени в личността и съзнанието на студентите), което се осъществява у нас по западни стандарти, под надзора на наднационални структури. Затова за всички привърженици на традиционните ценности и традиционното учене в класната стая, с учител на живо, а не пред компютърен монитор с предписан алгоритъм, предстоящият първи юни ще бъде Ден за защита на децата от Нетрадиционно цифрово образование.

jFw3qFDKhVgZqI_UaneKBPF8iiM1_YAnfMMNu01xtcXjQpJqzX4vTcm-ziRH6y4tTbdGipmHWKso4rSRdCpLPk0W.jpg


Днес родители, както и възпитатели, които имат независимо мнение, специалисти в областта на здравеопазването, невронауките, физици, юристи бият тревога: електронните експерименти върху нашите деца прекрачиха всички „червени линии“. А ролята на експериментатори играят Министерството на образованието, Министерството на образованието и науката, регионалните образователни служители, корпорации, тясно свързани с държавните структури, и НПО, близки до властта. Техният фокус остава трансхуманистичният форсайт проект Образование 2030, който се вкоренява в цялата страна и продължава да получава редовно правно утвърждаване.

За съжаление властите, отговарящи за образованието, почти не обръщат внимание на аргументирана критика, не възнамеряват да влизат в диалог с родителите и експертната общност
, с хора, които искрено се грижат за възраждането на доскоро най-доброто руско/съветско училище в света , за нашите здрави и щастливи деца. Освен това те упражняват сериозен административен натиск върху онези, които не са съгласни с „дигиталната трансформация“. Дори и в сегашните геополитически реалности, когато светът се променя безвъзвратно пред очите ни, когато е ясно, че „партньорите”, чиито наръчници толкова усърдно преписваме, работят върху пълното унищожаване на Русия, техните разрушителни прозападни, глобалистката дигитална програма само се засилва.

Образователната политика на Русия днес, когато срещу нас се води война на унищожение, не отговаря на националните интереси.
Затова дойде време за действие от патриоти от гражданското общество. Необходимо е не само да се съберем и да наречем нещата (и виновниците за случващото се) с истинските им имена, но и ясно да очертаем пътищата за излизане от образованието от кризата, да предпишем лек за ликвидаторите на традиционното училище и принуди ги да го вземат. Почти не остава време до „точката без връщане“.

И такъв опит ще бъде направен на Всеруския родителски конгрес, където ще говорят експерти в областта на образованието, науката, правото, социологията, медицината, държавната сигурност, представители на независими родителски организации и прости майки и татковци. Ще оцени съответствието на действията и решенията на служителите в сферата на образованието от различни ъгли (включително нови федерални държавни образователни стандарти, закони, постановления на органите за образование) с целите и задачите на Стратегията за национална сигурност на Русия. Ключовият момент на събитието е, че всеки родител ще може свободно да присъства на него и, ако е възможно, да изрази пред официални лица (които са поканени в изобилие, но най-вероятно почти всички ще игнорират) своето мнение по текущите проблеми направо в лицето .

***

И успоредно с това, за контраст, и за да разберем от какво трябва спешно да се спаси новото поколение - това е събитието, насрочено за 1 юни от дигитализаторите, от „нашите“ чиновници и техните „почтени западни партньори“ глобалисти, които, за да ни завлекат в орбитата си, сякаш бяха забравили за доктрината за пълна изолация на Русия, антируските санкции, прекъсване на контактите с нашата страна и т.н.
xfK_mNgXuoqPFsgruR7iXQn8CZqd1CmJ155X5CH_5NiFmtR7APH9gKW_PmC4vvVybWgXdeYqWPMO8Uaatfi0oFzb.jpg


Да, правилно чухте и не сте разбрали погрешно – „Дете в дигитален свят“. Организационният комитет и съставът на ораторите на това действие са просто „красиви“: тук е психологът-академик от Руската академия на образованието Александър Асмолов, лидер на кохорта петолози-вариатори, които яростно се бореха срещу опитите на консервативния курс на бившия министър на образованието Олга Василева. Именно той е един от основните разработчици на нови "цифрови" федерални държавни образователни стандарти и професор в Московския държавен университет; и академик на Руската академия на образованието Александър Веракса, известен на родителската общност с позицията си в подкрепа на тоталната дигитализация на образованието – буквално от люлката. Миналата година учителят заяви чрез „Российская газета“ , че е необходимо да се развиват децата в предучилищна възраст с помощта на джаджи и той вижда основната си задача като „създаване на образователно съдържание“ за най-малките.

Това беше джаджата, която се превърна в алтернатива на комуникацията и традиционните дейности, които много възрастни предлагаха на децата. Очевидно е, че светът няма да бъде същият, така че отделна задача днес е създаването на развиващо се съдържание. Да се уверим, че животът на децата в дигиталния свят е свързан с навлизането в културата и не застрашава тяхното развитие“, казва Веракса, презирайки позицията на много учени, по-специално на изключителния хигиенист, бивш ръководител на Научноизследователският институт по хигиена и детско здравеопазване към Министерството на здравеопазването, член-кореспондент на Руската академия на науките Владислав Кучма , които декларират с глас, че джаджи и неодушевено обучение имат изключително негативен ефект върху умственото и физическото развитие на детето.

Сред съорганизаторите е сенатор Лилия Гумерова, съавтор и лобист на Националната стратегия за децата 2012-2017 г., Плана за действие Десет години детство и западните наръчници за непълнолетни.

Нека просто изброим отделните теми от програмата на форума, така че всичко да стане напълно ясно:
„Дигиталната игра като средство за развитие“ , „Играта има истинско значение“ (очевидно играта в образованието, вместо в ученето – бел. ред.),
„Щастието без алтернативи и задължителната радост от майчинството. Постсъветските промени в социалната ситуация и отношението към майчинството в Русия“ (това вече е изцяло в концепцията на Римския клуб за намаляване на населението на земята, промяна на традиционната парадигма и в духа на детонацията, омраза, анти -наталитетни общности в социалните мрежи - ред.),
"Резултатите от проучване на майчинството сред жените от малцинствата във Финландия - преглед и някои предварителни констатации"(извинете, от кои малцинства - сексуални малцинства, очевидно? За какво става въпрос? - ред.),
"Трансформиране на поведението на децата от културни модели в контекста на екранното време",
"Формиране на готовността на учителите в предучилищна възраст за използване на цифрови технологии в образователната роботика“,
Влиянието на дигиталния свят върху развитието и структурата на обучението в ранна детска възраст“ и др.


За да пренесат „цифровото евангелие“ на руските деца и родители, да им промият мозъците с „новото нормално“, всички тези многобройни образователни психолози и ИТ специалисти, разбира се, ще бъдат подкрепени от Министерството на образованието и науката, ЮНЕСКО, света Организация за предучилищно образование и Европейската федерация на психологическите асоциации.

За да се постави бариера в наднационалната цифрова програма, която е пагубна за бъдещето на страната, е необходимо да се консолидират всички здрави политически, научни и граждански ресурси на Русия. Необходимо е не само да се смени сегашните кадри, но и да се подтикнат и принудят властите да променят сегашния социално-икономически курс, за да се изравнят с глобалистите. Присъединете се към специалната операция за заместване на вноса и де-западнизиране на руското образование! Можем да спасим децата си само с усилията на обикновените хора!
 
Надявам се, че разговарям с истинското АЗ на @етерИум
Онова, което не е сърдито на всички. @етерИум тук ли си?
 
Редник Раян, такова Нанди, бягай да го спасяваме.
 
Ето кво пиша аз и ето кво прай Дефа, и после: "двамата пълните с контен не по темата". ЕВАЛА подчовешки извод!
 
Ето кво пиша аз и ето кво прай Дефа, и после: "двамата пълните с контен не по темата". ЕВАЛА подчовешки извод!
Ти ли пусна това от Давос?
 
Ето кво пиша аз и ето кво прай Дефа, и после: "двамата пълните с контен не по темата". ЕВАЛА подчовешки извод!
Последна комуникация с теб. Разбрахме какво се задава, само не разбраахме какво решение предлагаш?

И понеже не предлагаш нищо, остави всеки да избира как ще докрета до новия световен ред. Който иска да зяпа и да се блещи в идващия насреща влак, който иска - да се прави, че нищо не се случва. Кой си ти да определящ как ще приемем новата реалност?

''Подчовек'', ''сабака''? Браво, господине.

Ти си егоцентрик, който иска да управлява света, но не знае как. Няма и да узнаеш. Дано поне се научиш как се общува с хора, които са те смятали за приятел.
 
(А не намираш ли известна разлика м/у моите постове и тези на дефа, който едно нещо по темата не казва? Аз говоря само за "различната Русия", той пълни с контент.)
Нема "ефективна" разлика - се е спам дето не се чете... от един момент нататък - след като фана идеята.

Отмах ти повярвах като каза че и в Русия тече ресет, депопул и трансхуманизация.
Ама ти "Не, той гаден трол - не може да ми се е вързал от първия път!" и давай да разтоварваме още доказателства че да е по-напоителен сайопса.

Каката и тя даде знак че ти вярва... ти пак сипваш че да затвърдиш.
 
ОЩЕ НЕЩО, КОЕТО ЩЕ ХАРЕСА НА ПОДКРЕПЯЩИТЕ РУСИЯ И ПУТИН СПЕЦИАЛНО. ПОЗДРАВ.
---
Русия да започне да инжектира децата с непроверен наркотик, от който не се нуждаят
Путин също иска да удари малки деца

25 ноември 2021 г (Но тука от наще отколешни русофили никой нищо не е чул и разбрал, ни лук мирисал. Така че да видим матряла.)


https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fc28700b9-8cfa-4f5f-8376-888bcc792cf7_1024x575.jpeg

Скрийте децата си.

Според правителствени данни от 2019 г. 26% от децата в Русия живеят под прага на бедността.

През февруари 2020 г. министерството на здравеопазването на Русия разкри , че 400 стационарни медицински заведения в цялата страна нямат течаща вода .

Това, което се опитваме да кажем тук, е, че руското правителство се грижи дълбоко за децата и тяхното здраве. Както се казва в старата поговорка, „доказателството е в нивото на бедност“.

Ето защо руското правителство пусна забавно непроверена „версия за деца“ на вече катастрофално недоказана ваксина, която не спира предаването на вирус, който много рядко убива или дори леко разболява деца.

Време е да запретнем тези малки ръкави, деца:

Министерството на здравеопазването на Русия регистрира ваксината срещу коронавирус Sputnik M, която ще се използва за предотвратяване на инфекция при юноши на възраст от 12 до 17 години . Това съобщиха пред журналисти в сряда от пресслужбата на министерството.
„Въз основа на резултатите от всички необходими клинични проучвания, по време на които Gam-Covid-Vac M показа висока безопасност и ефикасност , и въз основа на положителното експертно мнение, Министерството на здравеопазването на Русия реши да регистрира ваксината Gam-Covid-Vac M. за инфекциите при юноши на възраст 12-17 години включително”, се казва в съобщението. […]


Това е покварено.

Най-безопасната и доказана суспензия в Русия досега!​

„Всички необходими клинични проучвания“ означава хиперзвуково проучване от фаза I-II, включващо общо 100 доброволци . Изпитването „Фаза III“ (ха-ха) (включващо 3000 участници, уау толкова много наука) е планирано да приключи на 31 декември 2023 г.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fbbdc29bb-8758-48e4-9bd2-909f329878f9_1870x947.png

Как това изобщо е законно?

Трябва да сме благодарни на руското министерство на здравеопазването дори да си направи труда да „тества“ този детски коктейл изобщо. Директорът на център „Гамалея“ Александър Гинцбург каза преди няколко месеца, че иска да пропусне „определени етапи“ на изпитанията – очевидно защото науката вече е уредена.

Следващите са малките деца!​

Не се тревожи обаче. За разлика от Лудия Запад, непълнолетните няма да имат право да получат изстрела, освен ако нямат официално съгласие на родителите. Майтапя се:
От Министерството на здравеопазването отбелязаха, че ваксинацията на юноши на възраст от 12 до 15 години ще се извършва само със съгласието на родители или настойници, а на 15 и повече години със собствено писмено информирано доброволно съгласие.

Между другото: Путин обича това. Той иска ваксини за всички. Ваксини за малки деца, дори:
Владимир Путин: А кога ваксина за деца може да се появи вече в гражданското обращение? Ще има ли регистрация сега, но кога ще влезе в граждански оборот?
[Вицепремиер] Татяна Голикова: Мисля, че при благоприятен изход ще е края на декември.
Владимир Путин: Добре… Както ми казаха експертите, в някои други страни, по-специално в Китайската народна република, вече са започнали да работят върху ваксина за деца от две години, нали?
Татяна Голикова: И така, господин президент…
Владимир Путин: Ние също трябва да помислим за това. Повтарям още веднъж: като цяло, като цяло смятам, че ваксинациите трябва да бъдат доброволни, особено за децата.

А, да, Путин „вярва“, че ваксинацията трябва да бъде доброволна – „като цяло“. Убежденията са хубави. Особено когато са в съответствие с реалната реалност. И каква е сегашната реалност в момента?

Не се притеснявайте, ваксинацията ще остане 100% доброволна за децата, точно както продължава да остане 100% доброволна за възрастните.

Много странна (но подходяща за деца!) формула​

Любопитен аспект на Sputnik-Kiddo е, че концентрацията на действителния сок от вирусен вектор е намалена пет пъти в изстрела за юноши и с 10 пъти за малки деца. Така че това е основно физиологичен разтвор с малки капчици доброта на Sputnik V, чието количество зависи от това на колко години сте? Нещо такова.

Това е малко странно, ако се замислите. 18-годишен получава нормален спутник, докато 17-годишен получава 1/5 спътник? Как точно работи това? Ето какво се чудят някои специалисти по ваксини в Русия:

Научният директор на Държавната институция Научноизследователски институт за ваксини и серуми на името на В. И. Мечников, академик на Руската академия на науките Виталий Зверев , в интервю за URA.RU, се съмнява в предложението на директора на Центъра "Гамалея" Александър Гинцбург за намаляване на концентрацията на ваксината срещу COVID-19 „Спутник V” за юноши и деца. Според учения ваксините срещу други инфекциозни заболявания не се разреждат с физиологичен разтвор, преди да бъдат приложени на непълнолетни. […]
„Размножаваме ли други ваксини, които използваме, или правим нещо с тях? Ваксинираме както деца, така и възрастни. Същата ваксина срещу грип, същите ваксини срещу морбили, паротит. Защо 10 пъти, защо пет пъти? Честно казано не разбирам това “, каза Виталий Зверев пред URA.RU.

Академикът отбеляза, че ваксината трябва да действа еднакво за всички. „Ако ваксината работи, тя трябва да работи за всички и еднакво. Ако дадено вещество се изчислява за телесно тегло, тогава децата [са] различни. Разликата [може да не е] между 17-годишно дете и 18-годишно дете, тоест от 18 се ваксинираме като възрастни, а 17 – пет пъти по-малко. Каква е разликата между тях? Особено когато е момиче или момче. Това не се е случвало досега ”, добави събеседникът на агенцията. В същото време Зверев се противопостави на ваксинацията на деца срещу коронавирус.

За да бъдем честни към Гинтсбург и неговия разреден Sputnik Happy Meal, има ситуации, при които дозите на ваксините срещу грип (като един пример) могат да варират леко в зависимост от възрастта, но до такава изключителна степен? Какви критерии се използват, за да се заключи, че 17-годишен се нуждае само от 1/5 Sputnik, но някой, който е на 12 месеца по-голям, се нуждае от пълна доза? Опитахме се да проучим повече за тази загадка и нищо от нея няма смисъл за нас.

И така... каква доза получи внучката на Гинтсбург още преди декември 2020 г.? Любопитните умове искат да знаят!​


Както някои от вас може да си спомнят, Гинтсбърг — който е награден лунатик — разкри в интервю от декември 2020 г., че е инжектирал на 14-годишната си внучка Sputnik V , за да докаже на света, че е безопасно и ефективно. Гледайте го как отдалечава погледа си от камерата със срам , докато прави това забавно твърдение (започва в 2:00 часа, английски превод).
(НЯМА възможност да се гледа вече тука. Их начи. Начи Русия е добра и е дезинфо тва. Ясно)

Sputnik V все още не е тестван върху непълнолетни. Как разбра каква доза да използва? Той инжектира собствената си внучка, като в същото време настоява, че все още не е безопасно да се дава лекарството на децата ? Наистина ли?
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F4b8d7c57-51cc-47ee-84e1-d7d362e61685_878x616.png

Достатъчно безопасно за внучката тийнейджър на Гинтсбург обаче?

Тя получи ли 1/5 Sputnik? 1/10 Спутник? Може би 10 000x Sputnik? Гинтсбург, малка невестулко, спри да игнорираш имейлите ни! Може би някой може да попита RT ? Сигурно знаят.

Това завършва днешния урок за Скрийте децата си, руското правителство е напълно полудяло.

Сериозно, скрийте децата си. И се моли.

 
Дано поне се научиш как се общува с хора, които са те смятали за приятел.
Както ти общуваш с водителите, които смяташ, че ще те спасят ли? Със затворени очи?:):):)
 

Горе