Украйна - Русия какво ви е мнението

тея нашите тъпаци от форума, 100% на ткаива простотии вярват. Това видео е за вътрешно потребление - тоест за руснаците, трябва да си сериозен дебил за да се вържеш на това, и да не си от Русия. Смисъл ако се - значи всичко е свършено за тебе, фейлнал си изцяло.


Българските русофили са инструмент на Кремъл със задача анексирането на България от Русия и после СССР -те само формално са част от българският народ!

След 23 август 1939 година, когато Хитлер и Сталин се съюзяват и си поделят временно Европа, по заповед на Кремъл френските комунисти упътват колоните на Вермахта при окупирането на Франция.

Русофилството в България обаче е наистина уникално явление в световната история със своята готовност да служи на Кремълския си господар дори и след рухването на СССР!

Димитър Благоев...


"Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите".

„Принос към историята на социализма в България, С., 1906)
 
Българската нация е устояла да се запази през всичките тези 500 години , през най-тъмните години и мощ на Османската империя. В края на 19-ти век обаче българите сами (т.е. против яростното, за пореден път, противопоставяне на Русия) вече си е извоювала църковна самостоятелност със съответния султански ферман (края на една борба, заради която много български духовници са били заточвани преди това с ключовото "съдействие" на видни руски дипломати! )! Красноречив пример за антибългаризъм не е ли обесването на Левски под давлението на граф Игнатиев? Защото е искал след като се освободят българите да отиде в Русия ! И за какво ли е щял да отиде?

Цитат
Никой от съседните ни народи покорени от ОИ,не определя османските владичества като"робство"!Сърбите наричат този период от историята си "Османско царство" (Србе у Османском царству), а гърците - Τουρκοκρατία (Турско управление, Турско владичество).

В „Записките" си Захари Стоянов пише: "Турското правителство при всичката си деморализация винаги е държало страната на народа срещу тиранията на различни забити, аени, чорбаджии, па дори и на подвластни князе./Ценко Чоков, Галиче ли? б.м./ Много паши и каймаками са били изгонвани и сваляни от своите постове следствие на най-малкото оплакване от страна на населението, без разлика на вяра и народност. Достатъчно е било един махзар, и забитинът отивал да се не види. Чумата на търновските кадии са били няколко бебровски мюзюхири, които са си играели с тях, както си искат. В Сопот, Калофер и Панагюрище мюхдюрите не са смеели да доведат и своя любим харем от страх да не разсърдят населението. Когато някой от подвластните, сръбският напр. или румънският княз, са поискали да покажат зъб на народа, ние виждаме, че Турция заема страната на слабите. И така турските халифи с белите чалми са се съобразявали много по-добре с евангелието, отколкото християнските господари, на които скиптърът и короната са били покрити с кръстове и с изречения от същото това евангелие."
 
Всички са карали и са правили различни неща в Москвич, Лада и Жигули, но ако си излюпен наскоро няма как да знаеш това.
Еееех, какви седалки само имаха. Големи, удобни, меки. Секса си беше секс, жените бяха жени. А в днешно време, нито колите, нито жените стават :rolleyes:
Еее, аз съм бил малък по него време и нема как да ги знаем тия работи.

Само дето Жигули съм карал не 1 път.
 
Последно редактирано:
А този

, за който ми пишеш, дори не съм го чувал, но това няма значение, щом не си четем предните постове.
Важното е че майка ти най-вероятно го е чувала :)
(това не прозвуча много добре)
 
Важното е че майка ти най-вероятно го е чувала :)
(това не прозвуча много добре)
Почне ли се на майка, знаеш, че от другата страна е човек с много ниско ниво, лазещ, молещ се за малко повече мозък. За това, самоубий се лайньо.
 
Почне ли се на майка, знаеш, че от другата страна е човек с много ниско ниво, лазещ, молещ се за малко повече мозък. За това, самоубий се лайньо.
 
Почне ли се на майка, знаеш, че от другата страна е човек с много ниско ниво, лазещ, молещ се за малко повече мозък. За това, самоубий се лайньо.
Ич не се и надявай да го закачиш. Ноке-то е тефлон за конфликти - нищо не залепва. Възхищавам се на таланта му да се изплъзва ловко от всеки опит за лична конфронтация.

Освен това, споменаването на майка не винаги означава псувня. Конкретно за Ноки съм твърдо убедена, че не може да псува, дори ако живота му зависи от това. Допускам, че когато е най-разярен използва фини фрази от сорта ''по дяволоите''. Нещо като немците, за които най-грубата ругатня е ''луда крава''. :D
 
В същото време Арестович убива укро-наратива, давайки сочни интервюта на руски език през уикенда. Едни от акцентите му са поразяващи - ''Руската офанзива на 24-ти февруари беше брилянтно изпълнена, така че да не пострада нито коте, нито човек. ''

Също така Арестович признава за геноцида, прилаган над цивилното руско население в Донбас и критикува остро решението да се посегне на православието в държавата-кенеф.

Разбира се, той пък е руски агент, понеже вече казва истината. Също така казва, че уйня няма да победи.. :)

 
Руснаците са белите цигани в света! Виждал съм ги по летищата,пият направо от бутилката събрани на групи и говорят високо,същински мангали....и арабите са по-коректни от тях! Арогантни,нафукани- голямото добрутро!

В средата на 20-ти век на власт в Русия след 250 години външно управление се завърнаха руснаците и какво се получи,могучията се срути главоломно,тогава започнаха да живеят от помощи от Запада!! И днешният владетел там е подобен на Хитлер,а знаем как завърши неговата авантюра.....

Ленин е казал, че ”най-голямата заплаха за започнатото от нас дело на световната пролетарска революция е руският национализъм”! И водачите на революцията тогава, освен че са били искрени интернационалисти, просто са разбирали опасността от русификацията на страната..

През 20 век доминират нацизмът и комунизмът, c идея за световната пролетарска революция и хилядолетният Райх ,но много бързо се трансформира в кристално понятната идея за световно господство. А от всички средства за постигането му те възприемат само най-разбираемото за тях – военната сила.

Но както се казва в рекламата" Не става само със сила ,трябва и акъл"!
 
Ич не се и надявай да го закачиш. Ноке-то е тефлон за конфликти - нищо не залепва. Възхищавам се на таланта му да се изплъзва ловко от всеки опит за лична конфронтация.

Освен това, споменаването на майка не винаги означава псувня. Конкретно за Ноки съм твърдо убедена, че не може да псува, дори ако живота му зависи от това. Допускам, че когато е най-разярен използва фини фрази от сорта ''по дяволоите''. Нещо като немците, за които най-грубата ругатня е ''луда крава''. :D
Не знам какво точно означава при вас в тази тема, но около мен хората с беден речник и малко багаж в главата опират до майки. Тогава разбираш, че срещу теб стои доста първичен и невеж бабун.

Какво изплъзване? Всеки пост е греда или тотално не уцелва. Аз ти се възхищавам как винаги успяваш да намериш нещо, което да блести в посредствеността на такива хора. ;) За жалост явно нямам това чувство. ;)
 
Последно редактирано:
Преди 33 години балтийците направиха жива верига от 2 милиона човека. Всеки четвърти се е хванал на хорото. Тогава Масква каза, че били националистически елементи и лумпени и без Русия щели да заминат надолу в бездната (abyss).

E, 33 години по-късно процъфтяват, икономиките им са в челните места по БВП на глава, много над Руzия. Литва и Естония са в челните 40 от почти 200 държави!!!!!!!!! Без газ, без петрол и със съсед като Русия си е огромно постижение. Надминали са Португалия, която е била империя. Евала!

Литва гони руския посланик от солидарност с Естония, която по-рано днес направи същото по взаимност, след като Москва изгони естонския посланик.

https://www.20minutes.fr/monde/ukraine/4020049-20230123-guerre-u … -livraisons-chars

Очаква се и Латвия да направи същото в близките часове. А България?

"Полша ще даде танковете (Леопард) на Украйна независимо от мнението на германците", заяви полският премиер.

Шулц каза в Сорбоната, че помощта за Украйна ще продължава докато е нужно, в и като на европейската свобода и демокрация и единство. .

https://www.francetvinfo.fr/monde/europe/manifestations-en-ukrai … //www.google.com/

Руските войски напредват към две села в Запорожието. До месец може още две да превземат. Е, поне фризьорските салони и избите с поркане. Ако намерят и някоя друга пералня, ще е екстра.
 
Руска логика:
През 2014 безцеремонно окупира Крим и създава сепаратистки движения в Донецк и луганск, които започват етническо прочистване в тях.
Когато Украйна се опитва да защити териториалната си цялост, която е гарантирана от същата тази Русия само преди 20 години в замяна на атомните и оръжия, Русия я обявява за агресор и праща оръжия и войници с които задържа чуждата територия.

В същото време с убийства, изнасилвания и тормоз изгонва над милион украинци от Донбас.

Осем години по-късно, когато за цяла година има общо 25 убити цивилни от двете страни на фронта (горе долу по равно между отцепническите територии и украинските територи, най-малко от началото на конфликта
https://ukraine.un.org/en/168060-conflict-related-civilian-casualties-ukraine), Русия обявява че повече не може да стои безучастно и да оставя геноцида над донбасци да продължава, и атакува Украйна със стотици хиляди войници, въоръжени с танкове, самолети и ракети, убивайки десетки хиляди цивилни и причинявайки щети за милиарди долари.

Въпреки всичкото това, Русия и поддръжниците и имат безочието да твърдят че се защитават от нашественици, и че се борят за оцеляването на страната си.
 
В същото време Арестович убива укро-наратива, давайки сочни интервюта на руски език през уикенда. Едни от акцентите му са поразяващи - ''Руската офанзива на 24-ти февруари беше брилянтно изпълнена, така че да не пострада нито коте, нито човек. ''

Също така Арестович признава за геноцида, прилаган над цивилното руско население в Донбас и критикува остро решението да се посегне на православието в държавата-кенеф.

Разбира се, той пък е руски агент, понеже вече казва истината. Също така казва, че уйня няма да победи.. :)

А в Англия забраниха думата "мумия" за да не обиждат египтяните.
 
хората с беден речник и малко багаж в главата опират до майки.
Да ме прощаваш, ама звучиш като Woke женка, която приема хормони за смяна на пола и държи да използват местоимението ''те'', когато говорят за нея в 3-то лице.

Нали още не сте забранили използването на думата ''майка''??? Трябва да си доста ограничен и шибан в главата, за да свързваш най-красивата и свещена дума на света с нещо негативно.

Майка ти едва ли те е възпитала така! ;)

разбираш, че срещу теб стои доста първичен и невеж бабун
Това определение няма как да бъде по-далеч от Ноке-то. Всъщност е обратното: той е супер изтънчен и доста начетен. Кусурът му е, че е голям провокатор. Ако така се държи и в реалния свят, сигурно е ял доста бой. Като за онлайн дебати обаче, това му качество е безценно :)

Аз ти се възхищавам как винаги успяваш да намериш нещо, което да блести в посредствеността на такива хора.

Необходими са известни интелектуални качества, за да видиш блясъка на перлата в калта. :)

За жалост явно нямам това чувство.

За жалост, да. Напълно лишен си от проницателност, а явно и от добро чувство за хумор. :rolleyes:
 
Започват някакви сътресения около Зеля. Вчера е уволнил шефа на офиса си Кирил Тимошенко и сега се чудят кого първо ще намерят самоубит вкъщи, него или Арестович. Отделно от вчера има забрана за всички депутати, висши чиновници и военни да напускат страната. Повода е корупция. В украинските канали се говори за някаква борба между клановете. Според мен скоро Залужни ще замени Володя.
 
Започват някакви сътресения около Зеля. Вчера е уволнил шефа на офиса си Кирил Тимошенко и сега се чудят кого първо ще намерят самоубит вкъщи, него или Арестович. Отделно от вчера има забрана за всички депутати, висши чиновници и военни да напускат страната. Повода е корупция. В украинските канали се говори за някаква борба между клановете. Според мен скоро Залужни ще замени Володя.

И в щатите тече бурен процес по Regime Change. На първо четене това звучи добре, но ме е страх да си помисля какво ли всъщност се задава на геополитическия и социален хоризонт.
 
И в щатите тече бурен процес по Regime Change. На първо четене това звучи добре, но ме е страх да си помисля какво ли всъщност се задава на геополитическия и социален хоризонт.
Не се заблуждавайте, че в Щатите може да има кардинални промени в политическия курс. Корпорациите и кукловодите си имат хора и в двата лагера. Не е по-различно от положението в нашия парламент, или в немския, или в европейския, и .т.н. Сами птички са гласовити, звучат хубаво, една част от населението са им фенове, но пролет не правят...
 
И в щатите тече бурен процес по Regime Change. На първо четене това звучи добре, но ме е страх да си помисля какво ли всъщност се задава на геополитическия и социален хоризонт.
retard-drooling.gif
 
Последно редактирано:

Горе