Украйна - Русия какво ви е мнението

Хубав скрийн, дай да видим в какъв смисъл са го излъчили. Да не би да са казали, че това са 3мата евакуирани от руснаците на левия бряг?
В свободен превод от ридна мова - как нашите депутати от областната рада в херсонско станаха спасители. Каква риа те гони, телеканалът е рада (Офіційний портал Верховної Ради України). А бе с две думи евроатлантик дебереаст :D
 
Последно редактирано:
Намирам само в риа статия за това, пусни линк за украинската медия и ще коментираме.
мъка...

Видеото в тубето в момента е привате, щото усетиха, че за пореден път си сраха у гащите.

В момента има една малка част, в която е сниман телевизора по време на излъчване на кадрите, както и признание на некъв сврързан с тая медия, че имало такъв кадрии ще има уволнени за това. Сигурно ще ги видим облепени с тиксо за някой стълб/дърво.
 
Аз искам да видя как са се насрали или е извадено за пореден път от контекста.... "били се насрал"... ОК.
 
Аз искам да видя как са се насрали или е извадено за пореден път от контекста.... "били се насрал"... ОК.

Нали тва ти обяснявам.... няма как да видиш, щото са направили видеото привейт. А за да го направят привайт, значи за пореден път са се осрали.
 
@NovaPS - като имаш "секретен достъп", кажи дали това е истина, дали техния КГБ поп е казал така верно? Нали християнско беше да не се убива?

Попът ли го е казал? 10 секунди отнемат да си намериш инфо по случая и да си направиш изводи. Тая простотия за християнството даже не знам и как да я коментирам :D
 
Украйна отхвърли предложението на Турция за международно разследване на взрива на язовир „Каховка“
Министърът на външните работи на Украйна Дмитрий Кулеба категорично отхвърли предложението на Турция за международно разследване на експлозията на язовирната стена на „Каховка“, като нарече инициативата „игра за угаждане на руснаците“.

Това се случва, след като турският президент Реджеп Тайип Ердоган проведе телефонни разговори с Путин и Зеленски в сряда, предлагайки да организира международна комисия за разследване на атаката срещу язовира, която ще включва експерти както от Русия и Украйна, така и от ООН и Турция.


В интервю за украинския новинарски канал 1+1, Кулеба заяви, че е уморен от ООН и други, които предлагат да разследват експлозията и ги обвини, че играят „игра на квази-справедливост“.

„Абсолютно ясно е кой кой е“, каза Кулеба, отхвърляйки всякакви предположения, че Украйна може да е отговорна за взривяването на каквото и да било. — „Спокойно, господа“, каза той. – „Вече сме били там. Всичко това е просто игра, в която да угодите на руснаците“.

По-късно в интервюто министърът призна, че в крайна сметка ще се проведе разследване за разрушаването на язовира, но че няма да е скоро.

Междувременно украинският президент Владимир Зеленски също разкритикува ООН, както и Червения кръст, че не са действали на фона на наводненията, причинени от разрушаването на язовира.
 
За съжаление пореден унищожен Абрамс в някакво село западно от Бахмут.... И без това не са много.1686498606479.png
 
Нещо не схващам иронията.. Обясни. :)
Снимката е от Близкия Изток. Вероятно Ирак. Демек шом това е фейк и другите унищожени са фейк. С тази разлика, че вероятно тази картинка е от прозападна пропаганда ама наще не могат да се усетят как работи машината да ги правят на маймуни :)
 
Браво, разгадахте идеята! Пиша ви 6ца.



Този бент бил ли е бомбен с хаймарси, има ли видео където украинците се хвалят за което?
 
Браво, разгадахте идеята! Пиша ви 6ца.



Този бент бил ли е бомбен с хаймарси, има ли видео където украинците се хвалят за което?
от много скука почна да се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите. Иди си удари една злобарка и ще ти мине
 
Честит празник на БРАТСКА Русия!

Според посланик ''кака Норче'', винаги след политическо сговнясване на отношенията между нашите страни, е следвал период на възход във взаимоотношенията ни.

Да бъде и пребъде руското влияние в страната ни, амин!

1686552939746.png
 
Не, бе., те сащ нямат нищо общо с тая война - само помагат. Също така, кокаинчик сам взема решенията, абсолютно сам. Никой не му диктува.


Дано до изборите имат танкове за даване

 
Последно редактирано:

Горе