webmasterbg.bg banned

naskobg

Well-Known Member
хмм днес реших да вляза във форума webmasterbg.bg и гледам:
vBulletin Message

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never


там така ли се раздават банове?ей така за без нищо..
 
От: webmasterbg.bg banned

Сега се замислих...
Навремето влизах и в двата форума. След като видях че хората са същите и на двете места реших да остана само тук. Не знам защо, някак си повече ми хареса дизайна и структурата на форума може би. :) Сртанно.

Може би vBulletin-а си е казал думата.
 
доста лесно ги раздават там, да. какво си съгрешил :)
 
От: webmasterbg.bg banned

не мога да си обесня какво повече са от този форум..дори напротив..този ме кефи повече..явно там админа е АДМИНА В WEBMASTERBG.BG E СБЪРКАН
 
От: webmasterbg.bg banned

разбрах за какво е станало така..
админите да затворят темата,
 
От: webmasterbg.bg banned

Аз от там отдавна се махнах, то разбирам да има правила, но това е прекалено. Помня само, че някакъв беше пуснал обява за нещо и аз му писах, че е скъпо. Влизам на другия ден и гледам БАН за 7 дни. Казах им да ми трият профила и повече там не съм влизал въобще.

Същото се отнася и за web tourist - там пък си бях пуснал една тема за реклама и на другия ден гледам темата ми заключена. Питах защо и отговора беше, че ако имали интерес щяли да ми пишат ЛС, а не да отговарят по темата. Е да ама аз тази тема бях решил да си я направя и да си добавям периодично в нея, но така не ставало. Та и от там се махнах :)

Тук доста се задържах, явно е по-добре, другите да взимат пример.
 
От: webmasterbg.bg banned

Да не ства дума за webmasterbg.org ? Че другото, писано в заглавието не ми се отваря. ще е страно след твоя бан да е сдухал форума. :) Хихихи. Че някои потребители са си наистина цени кадри. Ние тук влизаме и поглеждаме през погледа на всеки потребител. Баннът тук е нещо много крайно, защото вярваме, че сме се събрали разумни и логично мислещи хора с една единствена цел - да си помагаме и да успяваме заедно. Естествено това наше водене на форума сме го копирали и малко от политиката изповядвана от стотиците успели програми, както и общости, дърпаюи бързо.
 
От: webmasterbg.bg banned

Много съм разочарован от WebMaster-a.... Пуснах си тема, че разменям пари от Епай в Пейпал и без да измамя никого и дори без да се стига до разговор с някого за обмен, решиха да ме баннат 1 седмица, понеже някой беше написал в темата, че имам малко мнения и може да излъжа. След това въпросния човек преди да ме баннат ми се извини на ЛС. Пиша им на "Уебмастърците" на пощата и никакъв отговор не получих.
 
От: webmasterbg.bg banned

Знаете ли на мен какво ми направи много лошо впечатление. Големия негативизъм, дето се шири там. Вярно, че там са по-големи на години и с повече опит, но на всяко второ мнение на нов потребител да му бият "теслата" ми се струва прекалено. Съгласен съм, че там се обсъждат доста по технически неща. Хубаво, ама повечето хора забравят, че и те са тръгнали от нулата. Направих си профил там отдавна, но така и не го ползвах. За какво да стоиш някъде, където не ти е уютно?

И още нещо... Доста отметки от браузъра си махнах, след като видях злобните мнения на въпросите "гурута" там. Как да правиш бизнес с негативно настроени хора и комплексари?Там модерацията е по-зле и от казарма. Разликата между тук и "Уебмастър" форума може да я види всеки. "Предприемач" и в "Алексата" и като потребители онлайн е по-напред.

п.п. Това е лично мнение и не искам да ангажирам никои с него. Просто отдавна исках да го споделя и темата ми се стори подходяща. :)
 
Последно редактирано:
От: webmasterbg.bg banned

Ще го кажа просто така:
Там - Join Date 09-04-2008 | Total Posts 86
Тук - Регистриран от 22-01-2010 | Мнения 530

Сами може да разберете каква е разликата. Старая се да не трупам мнения като отговарям на всяка публикация просто ей така и разликата е значителна.
Целия този негативизъм. Нахаканото и арогантно поведение на голяма част от потребителите там, просто отказват хора като мен да имат какъвто и да е контакт с форума, освен за да прочета нещо, но не и да пиша.
Говорили сме с приятели и колеги много пъти за разликата между двата форума и тя наистина е един океан разстояние.
Мисля, че от показаното по-горе се вижда ясно кое от местата ми е по-приятно, а съм сигурен, че и много други потребители тук виждат нещата по този начин.
 
От: От: webmasterbg.bg banned

... Съгласен съм, че там се обсъждат доста по технически неща. ..
Мене това ми хареса там - имат техничарски раздели и съответния тип потребители.

Основният минус тъдява са масите мало- и непълнолетни лавандули дето наливат траш постове и теми всекидневно и ти избиват чивиите докато намериш нещо интересно.

Ама те пък се компенсират от масите дърти лавандули в другото форум (впечатленията ми са по-скоро бегли). Докато тука малцинството дърти юзъри са бая качествени. "Дърти" е условна категория; и аз влизам в нея. Пък от дъртата лавандула по-дразнещо няма - хем не знае, хем си мисли, че знае и пише километрични постове и драпа със зъби и нокти за титлата "дървен философ"...

Ако се изнервя тука, ще са пренеса там! .... Поне докато ме баннат :wink:
 
  • Like
Реакции: adi
От: webmasterbg.bg banned

Изобщо нямах намерение да коментирам обаче Noke ме уби с неговите лавандули :)
Сега като съм се включила да попитам ...
Тази темичка да не е за прехвърляне на трафик и юзъри към другия форум ? :)
 
Последно редактирано:
От: От: webmasterbg.bg banned

...
Тази темичка да не е за прехвърляне на трафик и юзъри към другия форум ? :)
Епа речникът трябва да се "освежава".
Темата има ефект като реклама.
На мене примерно ми станА интересно след като за н-ти път прочетох излияния относно модерацията на въпросното място и отворих та зачетох. Даже се замислих дали си заслужава да се регна и да почна да ръся мозък и там.
 
От: webmasterbg.bg banned

дам..мерси за червената точка..който и да си..заради някаква обида. ха..повечето от вашия форум като някой ги обиди и скачат като ощипани госпожици в това число и ТИ - отнася се за "обидения"
 
От: webmasterbg.bg banned

Що пък да се затваря :Д
Иначе за всеки влак си има пътници, всеки да ходи тама където се чувства добре, не е нужно да се гледа и плюе комшията
 
От: webmasterbg.bg banned

И в двата форума има много полезна информация,както и отзивчиви потребители,готови да отговорят на въпросите ти,но в този форум,освен,че си обогатяваш знанията и се ЗАБАВЛЯВАШ:).Това е основната разлика м/у форумите.
 

Горе