Blinky
Реакции
5,361

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • И аз да отбележа един спам коментар. Весели почивки, хора! :)
  Здравейте, г-н Стоянов. Бих искал да знам кога ще си получа забраната за достъп? :)
  Здравей, Блинки. Къде се изгуби? Какво стана, избра ли си велосипед?
  contra
  contra
  Може да получи инфекция и ако реши да шерне седалката с нечие чуждо мускулно снопче.
  • Haha
  Реакции: PUTIN
  bgtupanfighter
  bgtupanfighter
  Не е точно същото снопче, но да - всякакво шерване на лична информация, може да доведе до инфекция :D
  • Haha
  Реакции: PUTIN
  PUTIN
  PUTIN
  @Noke @bgtupanfighter Нямах представа, че имате толкова високи познания в света на мъжкото здраве, и специално "Урология". :) @Blinky, къде си? Какво правиш? :)
  Блинки, трябва ти седалка с канал по дължина на самата седалка. Причината за това е, че си сядаш на пикочния канал, създаваш условия за инфекция.
  Блинки, къде си човече? Какво се случва, избра ли си велосипед за горещите летни дни?
  PUTIN
  PUTIN
  Блинки, а знаеш ли че ти трябва специална седалка, иначе си прецакваш простатата? Искаш ли повече информация?
  Blinky
  Blinky
  Не, мерси, тази информация ми е достатъчна. ;)
  Здравей, Блинки. Искам да задам технически въпрос, а именно: Има ли възможност за повече цвят в сегашната работеща тема на този форум. Сега синият цвят преобладава на 90%. Има ли възможност да се добавят и други цветоте за определена категория? Потребители, Админ, Нова Публикация и т.н.?
  Блинки, начинът на изразяване на всеки човек е уникален, даден от природата, научен от опитът на живият живот. Не се опитвай да контролираш поведението на потребителите, а насочи вниманието към истинските диаманти като мен. Запази ги. :)
  Запазвам си правото да има собствено мнение, дори и критично това е мое право по конституция. Ако не ти харесва би могъл отново да ми забраниш достъпът, но няма да променя вижданията си и професионаленият опит който притежавам.
  Blinky
  Blinky
  Пич, няма да се повтарям. Ще ти го напиша за последно - нямам против мнението, а начина ти на изразяване.
  Не съм съгласен с теб, и това е мое право. Имам право да бъда критичен, само по този начин се намира истината. :) Не съм тук за да получа бан отново. Изразявам личното си виждане.
  Blinky
  Blinky
  Твое право ще е до момента, в който не преминеш правилата на форума. А най-вероятно това ще се случи по този начин. Нямам против личното мнение, не си ме разбрал. Начинът, по който го правиш генерира проблемите. Поработи върху това и гаранция няма да имаш никакви драми тук. ;)
  Блинки, не съм тук да търся внимание, нито да изтъквам професионален опит. Просто младите предприемачи трябва да знаят, че света не се върти около България, и единственият начин да имат някакъв шанс, е да мислят и за реализация в Европа, а това може да стане единствено когато са разпознаваеми с .EU име.
  Blinky
  Blinky
  Никой не очаква и да търсиш внимание, но може да спечелиш повече симпатии по споменатия от мен начин. Повярвай, моя метод работи по-добре. Другият докарва неприятни следствия.
  Причината да се държа по този начин е липсата на опит от повечето млади хора тук, и това много ме дразни. Дават се съвети, търсят се хиляди левове за СЕО, и т.н. а не се споменава нищо за смисълът на това човек да развива електронен бизнес. Предимства и недостатъци, очаквание, реализация в дълготраен период.
  Blinky
  Blinky
  Много добре те разбирам, но постави се на тяхно място. Ти научен ли си се родил? Няма нищо лошо да си критичен. Но това се прави с правилния тон, точните аргументи и добре предоставени съвети, което показва, че мнението ти влиза в графа професионална критика, а не махленско заяждане. Наистина ще се радва, ако по този начин протичат, но някак имам чувството, че няма успееш да влезеш в тези рамки.
  Blinky
  Blinky
  Сега е момента да ме накараш да се чувствам неудачник, като докажеш обратното на това, което написах. :)
  Блинки, моите уважения към теб, но в общите условия за ползване на услугата преглагана от вас, никъде не е написано, че потребителят трябва да използва определен цвят и размер за публикацията си. :) Поправи ми, ако греша. Чувствам се щастлив когато се изразявам цветно. :)
  Blinky
  Blinky
  Няма такова условия, но смяташ ли, че е нормално? Ако тръгне като вълна, ще го сложим, просто искам да знаеш от къде ще тръгне. Но в повече при коментара си наблегнах на държанието ти. Това повече ме бърка.
  Блинки, как си човече? За велосипед ще ти трябват задължително, сигнална жилетка, каска и светлини. В противен случай подлежиш на санкция.
  • Like
  Реакции: Blinky
  Blinky
  Blinky
  Мерси много. Да, сега се запознавам с това. :)
  PUTIN
  PUTIN
  Задължително си вземи и лютив спрей. Уличните кучета обожават да нападат велосипедисти.
  • Love
  Реакции: Blinky
  PUTIN
  PUTIN
  Още един съвет. Бъди максимално видим. Процентът употребили наркотици водачи на МПС се увеличава всяка година.
  Тук съм, човече! :) Шоуто започва! :)
  Blinky
  Blinky
  Не се надявай много на това. Сори, сигурно си готин, но няма как да почнеш с идването си да ни генерираш работа. Хубаво е да го разбереш, за да ни е по-лесно и на двамата. ;)
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе