Copywriter услуги

Колежке, защо не ми отговаряш по имейл? Ще работим ли, или да търся други? Гледам си онлайн, постваш днес?!
 
От: Copywriter услуги

Сигурно е залегнала над книгите да си попълва пропуските по българска и английска граматика. :)

П.П. Шегувам се. Едва ли има намерение да прави нещо подобно.
 
От: Copywriter услуги

Статиите нито са платени, нито са минали на заден план.
Имате писмо. Работим в определени от двама ни срокове.

Поздрави,
Деси.
 
Re: От: Copywriter услуги

Ок, не са платени предварително, но ще се платят по уговорка, просто се загуби комуникацията и ....

Поздрави и лека работа!
Статиите нито са платени, нито са минали на заден план.
Имате писмо. Работим в определени от двама ни срокове.

Поздрави,
Деси.
 
От: Re: От: Copywriter услуги

Качвам и тук информацията : Интервю с Александър Сано (Косъма)
Днес е на промоция - 30 лв.
 
Не исках да пиша и да цапам темата, но вече ми се изчерпа търпението.

Преди месец поръчах написване на едни текстове като изрично изисках да бъдат готови в 24 часов срок, тъй като ми беше много спешно. Текстовете бяха дадени след 48 часа.

На 1-ви юли поръчах голям брой статии, които ми бяха обещани за 5-ти. Днес сме 12-ти и все още нямам нито 1 статия, въпросната девойка и в скайп вече не можеш да я намериш. Проблемът е, че съм платил предварително, иначе отдавна да съм дал работата на някой друг.

НЕ ТРЯБВА един копирайтър да взима поръчка, ако не е готов да спазва срокове! Това говори за много несериозно отношение. Не искам да изказвам крайно мнение и дано да не съм прав, но в много отношения можеш да имаш повече вяра на един индиец, отколкото на българин.

Фрийленсърството не е за всеки. Трябва време, постоянство, професионализъм и добра комуникация. Това не са лесни пари. Не се захващайте ако не можете да отговорите на очакванията.
 
От: Copywriter услуги

Здравейте предприемачи. Разбирам, че съм оплескала доста нещата. Не искам да се извинявам или да се оправдавам, но държа да спомена и причината за забавянето на статиите. Тепърва ще ставам студентка - имам изпити, уча, разкарвам се постоянно и т.н. Знам, че това не е извинение, но за мен това е приоритет и седи на първо място. Изглежда несериозно и прочие, но точно в този момент ми се наложи да изоставя статиите като цяло. Съжалявам много. Ако има някои сериозно ощетен, мога да компенсирам с безплатни статии. До няколко дни работата ще бъде нормализирана. Извинявам се още веднъж. :)
 
И аз се сдържаш известно време да не пиша по темата подобно на crazydevil, но вече ми се изчерпа търпението. След като за пореден път нищо не се получи съм длъжен да споделя впечатленията си, за да няма "трети" опарен човек от госпожицата. Преди известно време предплатих на дамата определена сума и започнахме да работим. Получих няколко текста, които бяха наистина добре написани, но изведнъж започна сериозно забавяне. Предприемачката или не отговаряше на и-мейлите и съобщенията ми, или уклончиво се извиняваше с предстоящи изпити и т.н. Щом е за изпити и за науката си казах че няма да препирам и ще я изчакам. В последната ни кореспонденция, момичето ми написа дословно, че на 17 юли и излизат резултатите, записвам се и продължавам. Днес сме вече 22 юли, но положението е същото както и преди. Ще помоля Dessislawa да ми възстанови част от изпратените пари обратно, а всеки които ще поръчва занапред услуги от нея да има едно на ум! Когато й се работи - работи, но има и един друг момент!
 
От: Copywriter услуги

Значи да не се чудя защо статията, която уж спечелих на "17-06-13, 12:59" още я няма :)
 
Да вметна, че 22 дена по-късно аз съм получил само 5 от 20 платени статии. Ако не друго, поне искам да знам изпитите свършиха ли...
 
По последна информация са свършили, ама явно се шляе по морето, а ние да го .......... под и над вода!
 
От: Copywriter услуги

Не плащайте предварително, колеги !
Копирайтъри - стари и прописващи бол във форума!:)
Дано поне си получите статиите. На въпросната дама преди време 2 пъти й писах запитване за нещо си
и така и не благоволи да ми отговори. Съставих си предварително мнение, че е несериозна и сега
като ви чета за терзанията, много съжалявам, че имате въпросните проблеми.
 
От: Copywriter услуги

Като гледам коментарите в темата много ме кефи девизът на момичето : "Постоянството мачка конкуренцията." :D

Понеже съм й конкуренция не ми е работа да го пиша, но просто не мога да не дам един съвет на всички. Ако видите общ работник да пише "За хората, на който им се чете:", най- добре не работете с него, може да ви създаде проблеми. А като видите автор на статии да пише така - бягайте. :) Съжалявам, но не се сдържах.
 
Все още нямам отговор, а и писах учтиво да ми се възстановят част от платените предварително пари. Днешната младеж няма нито грам притеснение, а съм сигурен, че ми е прочела съобщението изпратено и от мен през фейсбук :mad:
 
Колеги не знам има ли промяна при Вас, при мен тотално затъмнение, не отговаря никъде. Това и е фейсбука, понеже предвидливо си е направила скайп и електронна поща, които ползва само за предприемач. Ето там да и драснете по един ред, може и да се сети да върне взетите предварително пари! Честно казано, не вярвах, че и момичетата могат да бъдат такива измамници! https://www.facebook.com/desislava.nikolova.7528
 
От: Re: Copywriter услуги

Мейлът, на който пратих парите беше [email protected], а получателят Sonya Atmadzhova
Ако не отговаря до 1 седмица, мисля да я докладваме официално в тази тема: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=10638

Направо си я / го доклайдвате. Гледайте какво става тук - още през 2012 г е схема за измами::(

http://searchengines.bg/showthread.php?t=15664&page=3

По-скоро пишете на тези келеши в този Facebook профил :
https://www.facebook.com/alokinn
 
Последно редактирано:

Горе