Купувам онлайн магазин!

Рейтинг - 0%
0   1   0
Здравейте. Разполагам със свободни 2 000 лева, които обмислям да инвестирам в онлайн търговия. Затова търся да закупя разработен онлайн магазин на Български, Турски или Английски език. Препоръчително е магазина да работи на принципа на дропшипинга и да не се налага да купувам и изпращам стока. За мен има по-важно значение идеята и нишата, отколкото дизайна на магазина. Очаквам Вашите оферти тук на ЛС или на имейл: [email protected] :beer:
 
От: Купувам онлайн магазин!

Продадох магазина си, понеже беше на испански, а нямах кой да ми превежда описанията и статиите. Нали се сещаш, че с Г преводач изглежда крайно аматьорски. Владея гореизброените от мен езици и затова търся магазин на тези езици. Но все пак най-голям интерес имам към БГ магазините. Най-добрата схема за мен е дропшипинга - клиента поръчва, аз пренасочвам поръчката към склада, от там изпращат продукта, клиента приема продукта и получавам парите. Отворен съм към най-разнообразни предложения.
 
От: Купувам онлайн магазин!

prodavam saita bgmagazin.net.napalno otgovarya na tvoite iziskvaniya.pischi mi ako si zainteresovan.
 
От: Купувам онлайн магазин!

писах на емейла офертата :)
 
От: Купувам онлайн магазин!

Колеги, няма смисъл да ми предлагани готови онлайн магазини. За мен приоритет са връзките с фирми-доставчици и самото но-хау на работа. И аз мога сам да направя магазин за 200лв., но като няма откъде да вземам продуктите, за какво ми е този магазин. Търся готов онлайн магазин с изградени връзки с производителя или дистрибутора на продукта. Трябва ми изчистена схема от фабриката до вратата на клиента.
 
От: Купувам онлайн магазин!

И аз да се включа търся си и аз човек за изработка на сайт от рода на продавалник ,но с някой по различни идеи просто използвам темата понеже нямам нужните мнения за да публикувам самостоятелно тема та ,който може да ми предложи някакви оферти да ми пише на лично
 

Горе