Чувал ли е някой за adcash?

От: Чувал ли е някой за adcash?

Тези от вас, които ползват adcash - можете ли да ми кажете, с БГ сайт, средно и най-грубо казано, мога ли да изкарам повече в сравнение с прикачената статистика? Прикачената статистика е в долари. Става въпрос за обикновени банери, не pop-under, float и т.н.
 
От: От: Чувал ли е някой за adcash?

Сам прецени:)
 

Прикачени файлове

  • adcash.jpeg
    adcash.jpeg
    19.9 KB · Преглеждания: 115
От: Чувал ли е някой за adcash?

Много слаби статистики с адкаш. И в нета прочетох не са много доволните.. я кажете има ли смисъл да започвам...
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Много слаби статистики с адкаш. И в нета прочетох не са много доволните.. я кажете има ли смисъл да започвам...


100-те евра за месец се изкарват с около 15к уникални дневно.
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Ехеее... с моята посещаемост и домейна не мога да си платя. Ще търся други варианти за монетизация.
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

То тогава тия 100 евро трябва да ги правя 10 години :) май по добре с гугъл
 
От: От: От: Чувал ли е някой за adcash?

Сам прецени:)
Благодаря ти, май е горе-долу същата работа. Имам чувството, че adcash и разни други знайни и незнайни платформи въртят едни и същи реклами за отслабване, бързи пари, онлайн игри и т.н. ... Може би има някакъв "първоизточник" на тези реклами и някоя платформа, която дава най-добрите комисионни, но още не съм я "надушил" :)
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Вече минаха повече от 24 часа, но още нямам никакъв отговор дали съм одобрен
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Здравейте, гледах в темата на Adsense,че ако искаш всичко да е законно, трябва да плащаш всеки месец осигуровки и данък, и всеки месец да попълваш данъчна декларация. И куп там други счетоводни работи. Работата с Adcash същата ли е? Ако избера плащане чрез paypal от къде ще могат да ме хванат данъчните, че не съм декларирал тоя приход и че не съм му плащал данък.
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Много слаби резултати видях от кеш-а аз, висока кликаемост.. имат интересни реклами, но PPA-тата са малко понеже 99 процента от сайтовете са чуждестранни
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

От по-малко от месец ги ползвал. Първите 7 дни направих 80 евро(около 10к уникални на ден имам), след това паднаха... За 12 дни имам направени 80 евро. Ползвам и AdSense, като там приходите са жестоко по-малко - вчера с 10к уникални направих 0,59 цента!!! Преди месец в AdSense правех по 10-15 евро на ден, сега не знам какво стана.
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Здравейте,много съм доволен от тях плащат си без проблеми получих първото си плащане по банков път 118 евро ,направих заявка на 1 ден от месеца и си ги получих на 1 другия месец.:beer:
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Не знам каде е проблем-а но нещо ме съмнява системата им. При 30к уникални. Ми прави 2к инпресии на site-under, което ми се струва нереално :)
 
От: От: От: Чувал ли е някой за adcash?

Сам прецени:)

biaaro, а твоят трафик какъв е? Че при мен нещата са... (България)
67bc17638d848134f049ae65b6e29a71.jpg

Доста по-зле от други платформи, които съм пробвал. А забелязал съм, че до профила ми пише "Silver". Има ли някой, който е Gold и ако да, как се постига и каква е разликата :) Иначе поне хубаво, че е европейска фирма и могат да ти платят по банков път, това от счетоводна гледна точка.
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Аз днес си писах с s.dudov относно едни проблеми и разни други ,много доволен останах крайно добро отношение и много разбирателство.Даде ми съвети какво банери докарват пари и т.н.Чудя се как да направя при импресий на банери как да ми се трупат кеш.
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Adcash като цяло са добра програма.

Плюсове:

Доходност и плащане.
Ако от една страница изкарвам 100 евро с AdSense като добавя Adcash ми докарва още 10 евро. 10% приходи отгоре не са за пренебрегване.

Съпорт.
Стефан Дудов е винаги готов да помага със съвети.


Минуси:
Може да подразни някои от посетителите ви, ако ползвате попъндер, а това им е най-доходоносния инструмент и вероятно точно него ще ползвате.

Не съм 100% сигурен дали ако ползвате AdSense едновременно с тях не е против правилата на AdSense. Може да сметнат, че попъндера загтрунява навигацията на хората, които са кликнали на техните банери. Но това са само мои страхове. Досега не съм видял сайт баннат заради тях.
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Сетих за един съвет на Стефан Дудов цитирам по добре ползваи site-under ,отначало ползвах site-under 10хил имперсии до 3 евро на ден, после реших да сложа банери 20 хил имперсии и доста кликчета на ден и смъкнах на 0.90 цента на ден,после махнах банерите и почнах да печеля пак 2-3 евро на ден при 10 хил имперсии.викам се как така 10 хил имперсии на ден 3 евро ,20 хил имперсии на ден с банери и site-under 0.90цента на ден .откакто махнах банерите.и всичко се оправи пак по 2 до5 евро на ден,ето съвет махнете банерите нямате полза по добре само на site-under.там се плаща по добре и на имперси не разчитаите на кликове. Чета статистиката на AdSenser невероятно 400 хил имперси 5 евро ,после забелязах 1069 клика ,махаи банерите остани си само на site-under при такава статистика само от site-under ще печелиш доста парички.ако са на ден не сте уточнил дневна статистика ли е или месечна.

Tова е мойта статистика за 1 месец октомври с site-under при 8 хил имперси дневно

Total Импресии.237 618 печалба.67,37 € E-Cpm.0.28 € CTR.0.01 %
 
Последно редактирано:
От: Чувал ли е някой за adcash?

Ами да ви кажа, не желая да затормозявам сайта си с "плява" като site-under-и, pop-up и т.н. Реномето автоматично пада и сайтът "поевтинява" най-общо казано, минава в друга категория. И си правя сметка, ако от други платформи се изкарва близо 10 пъти повече отколкото от AdCash, защо си мислите, че не можете да изкарвате още повече на други места и от pop-under-и?

Да ви кажа, AdCash ползват разни "рекламни инвентари", разпространявани от още детески фирми за интернет реклама по света. Все повече се чудя как става този номер, да станеш "реферал" на някоя голяма компания, разпространяваща банери. Щом в България има такъв глад за рекламни платформи - правиш си един дизайн на български, и готово. Понякога на ден ми се обаждат по две компании от най-различни кътчета по света, да ми предлагат да им въртя банерите. Сключили са някакво партньорство с някаква световна рекламна агенция за банери (ето това ми е голямата загадка - как се случва), платили са за абонамент напр. към https://console.appnexus.com/ и готово. Раздават рекламни кодове (adtags) по имейл, дори и платформата за ротиране (appnexus) не трябва да е интегрирана във фирмения им сайт....

Но се отплеснах. Да ви кажа две фирми, които, изпитано плащат повече от AdCash, независимо , че нямат български съпорт - Qadabra и Adversal. Стават и за БГ трафик (пробвал съм ги само с обикновени банери). А тези две платформи предлагат също Pop-under, Pop-Up, Slider и още куп чудесии... Може би ако ги пробвате, ще останете изумени "колко много повече" можете да печелите... нямам нищо общо с изброените две, но много ме е яд, че си изгубих 20 дни да въртя банерчетата на Adcash, а накрая да получа... видяхте сами.

И е факт, че ако се появи някой нов банер на български, той веднага се появява в гореизброените фирми, още 5-6, с които експериментирам, вкл. и Adcash. Има някаква цака да можеш да си направиш "фирма за интернет реклама" много лесно, без дори ти самият да сключваш индивидуални договори с отделни рекламодатели, а се ползват готови платформи и реферални системи.
 
От: Чувал ли е някой за adcash?

Като чета само си правя извод че adcash няма да ми донесат почти нищо.Правя по 10000 импресии и няколко клика но дори и 0,50 евроцента не получавам става въпрос само за банери че тези site-under-и отблъскват страшно много!Етаргет са още по зле правя им по 100 клика и една стотинка няма.Мисля да пробвам Qadabra и Adversal да видим какво ще стане.Дайте съвет според вас кой са добри и горе долу плащат.
 

Горе