PayPal вече може да теглите и на банкова сметка

От: PayPal вече може да теглите и на банкова сметка

Последното не го активирай на този етап. „Липсва“ F2A page-ът им от 1-2-ри март. SMS-ите са си free.

Щом се няма код и при PP reps казват, че е Verified IBAN, а на сайта пише, че е Unverified, то значи някой менти. Дали самият сайт (поредният glitch – без форма за попълване + без пращане на банков код в извлечението след осчет.), дали самият rep… Звънкайте на +35314369111 (между 10:00 – 18:30ч. от понеделник до петък):

vivacom: 0.36 лв./мин. моб. абонат. (0.72 лв. на voucher и 0.18 лв. от дом. тел.);
Mtel: 0.18 лв./мин. моб. абонат. + voucher + дом.;
Telenor: 1.19 лв./мин. моб. абонат. (1.19 лв. на voucher и 0.12 лв. от дом. тел.);
Skype: €0.02/мин. през CT може да бъдат заредени 3 лв. мин.;
VoIP: €0.006/мин. с минимум €10 top-up.

По принцип в останалите държави задължително се „верифицира“ и с код банковия акаунт, да не може току-така да се добави кой да е IBAN и да стават „шмекерии“. Текуща шмекерия, която се досещам е: хакнат PP acc, ph!sher-а добавя IBAN, който пък е на random mulе, тегли кинтите от Balance (free), получава ги в банковия акаунт, от там пренасочва сумите, където си поиска, нататък е ясно. И по-големият проблем, ако при картовите тегления има „лимит“, то тук мисля, че няма лимит, т.е. юруш целия баланс може.

За това тази функция е опасна, ако просто ей така от дръж на вятър НЕ изисква верифицирането на IBAN акаунт, както е сега. Нещо подобно на малоумието им – добавена Visa CC, която БЕЗ да се верифицира може да се извършва Withdrawal към нея. Не малко зулуми са ставали така с „източени“ баланси. В този ред на мисли не ме „учудва“, че са оставили тази „дупка“ и при наскоро (октомври) въведената функция за IBAN. Обичайна „практика“.
 
Последно редактирано:

Горе