Step 3 - Стартиране в интернет бизнеса за абсолютно начинаещи - 13+ години

Natali

New Member
Начинаещите в интернет бизнеса трябва да знаят, че направата на уебсайт, увеличаването на трафика му и монетизирането му, спада по скоро към дигиталния маркетинг и няма нищо общо с програмирането.

За да печелите от собствен сайт ви трябват поне основни знания по дигитален маркетинг.

Трета стъпка: С профила ви на google влезте в "Дигитален гараж" от Google - https://digitalengarazh.withgoogle.com/
Изгледайте всичките видеа! Онлайн курсът се състои от 89 урока(по 2-3 мин. на видео), разделени в 23 теми.

"Новият уеб портал “Дигитален гараж” на Google e безплатна онлайн платформа за обучения по дигитални умения, подходящи както за малки и средни компании, така и за ученици в България. С тази платформа потребителите могат да избират сами темите, за които искат да научат повече, или да завършат целия онлайн курс и да получат сертификат от Google и IAB Europe."
 
Тая тема ще стане мазало, затова се абонирам. Не мога да разбера дали трупаш мнения или просто спамиш. Би ли обяснила след като даваш информация за курса, ти преминала ли си го, какви впечатления имаш от тях и помогнаха ли ти и ако да - как.
 
Би ли обяснила след като даваш информация за курса, ти преминала ли си го, какви впечатления имаш от тях и помогнаха ли ти и ако да - как.

Това не е жена, а мъж, който пише от женски профил. За да го прави... ясно какъв е.
 
Курса е хубав за 1-ви лвл интернет потребители. Бях го започнал преди около година, но ми писна много бързо, понеже повечето неща са супер базови. Иначе с тези сертификати освен да си избършеш за..... нямам идея за кво друго може да ги използваш.

п.с то даже и за това май не стават, понеже ги получаваш "онлайн" нещо като усмивка по радиото.
 

Горе