Събитие "Откъде да започна и накъде да тръгна?" с Иво Димитров

Здравейте, колеги,

Не знам дали това е подходящото място за пускане на подобна тема във форума, но ако не е, админите могат да я преместят.

Този петък - 04 ноември от 18:00 часа ще се проведе събитие с Иво Димитров на тема "Откъде да започна и накъде да тръгна?" във Варна. Мястото е основната сграда на Икономически университет Варна, зала 220.

Кой е Иво Димитров?
Иво Димитров, познат сред аудиторията си като "програмист на мозъци", е най-отдаденият НЛП и онлайн маркетинг консултант, автор на НЛП Блог и съосновател на DG Marketing Ltd.
Неговата мисия е да вдъхновява и напътства Съзнателните Предприемачи да открият мисията си и постигнат целите си по етичен и естествен начин, без излишни драми, сътресения и напъване.

Знам, че много хора тук вече имат изградени бизнеси и печелят добре и че подобно събитие не е за тях. Но също така знам, че има много учещи се и че подобен ивент ще бъде доста полезен. Всеки без значение какъв е - е добре дошъл.

Ето информация и във Facebook - https://www.facebook.com/events/320847358282537/
Поздрави
 
Какво е "НЛП"? По какви критерии той се определя като "най-отдаденият НЛП и онлайн маркетинг консултант"? Какво е постигнал, направил досега?
 
Какво е "НЛП"? По какви критерии той се определя като "най-отдаденият НЛП и онлайн маркетинг консултант"? Какво е постигнал, направил досега?
Нервно Лингвистично Програмиране - вече всички станаха Тони Робинс за България
 
Чудесно е, че има подобни безплатни събития!
Относно въпроса какво е НЛП ( макар че не съм навътре в нещата):
Нервно лингвистично програмиране е система, чрез която могат да се постигнат различни цели. Установено е, че има връзка между вътрешните ни мисли с начинът, по който се изразяваме. Тези неща могат да бъдат програмирани да работят в наша полза.
 

Горе