MYSQL база данни на споделен хостинг - търся специалист

,


С риск да злепоставя някого пред останалите ( за което се извинявам!), на кое да отговоря? http://prikachi.com/images.php?images/168/9138168p.png

Живи и здрави, пичове!
Ясно се изразих, пиши ми на лс какво искаш точно, за да ти го направя срещу съответната цена. Кой кога и къде да злепоставиш?
 
С риск да злепоставя накого и аз да се включа.
От дискусията станаха ясни няколко неща:
1. Може да се загубят 3 дни в празни приказки, вместо да се намери решение за примерно няколко часа.
2. На "бизнеса" не му се плаща нито за съпорт нито за нормална хостинг услуга.
3. Въпреки, че избираш позицията да направиш това, което си е наумил клиента, той винаги може да се извърти на 180 градуса.
Жизненият цикъл на една оферта: Предложих 3 варианта за решаване на проблема. В крайна сметка реализирах желаният от клиента на моя машина. Дадох цена. Намери се причина да не стане.
@Stoimen, личните съобщения за това са лични, за да си стоят такива. Радвам се, че няма да работя с теб, липсва ти елементарна бизнес култура.
Поздрави.
 
:D Хе, момчета, искрено разведрявате сивото ми ежедневие!

2. На "бизнеса" не му се плаща нито за съпорт нито за нормална хостинг услуга.
"Бизнесът" не го бъркат тия стотинки! Няма да споменавам, този бизнес какви заплати дава спрямо конкурентните фирми в областта, че да го бъркат вашите цени :D Д,руги неща го бъркат, но те не са във вашата компетенция.
Намерил съм си човек, намерил съм и нов доставчик на услугата. И да не свърши работата, ще знам къде да не търся.
Сега, поради тона от ваша страна, се налага и аз да сменя моя и да ви помоля да си заврете някъде съветите и решенията! В почти всеки мой отговор по темата ви напомням, че съвети и решения не ви търся. Търся човек, който да свърши нещо конкретно. Нормалният отговор би бил: "Мога, ще струва Х лв, ще стане за Y време.".И аз вече решавам, имам ли толкова стотинки, устройва ли ме, правим ли го. Всичко останало е комплексарщина и плод на безделие. Ама VPS ли ми трябвал, ама компютър-сървър с UPS ли ми трябвал, ама нещо друго ли - не съм питал такива неща! Като вляза в магазина и искам уиски, ми продават уиски. Ако нямат, казват "Нямаме.". Не ми обясняват, че бирата е по-полезна за бъбреците, а сокът от грейпфрут ще ми прочисти черния дроб. Би трябвало да сте възрастни мъже вече и отдавна да сте излезли от детската градина, но уви! На тези, на които не съм отговорил веднага, да взема да пусна скрийншотове и от телефона, че да видим там с кого, какво, кога съм се уговарял? Сякаш ви дължа подобни обяснения... :D

И на мен не ми отговори човека.
Ясно се изразих, пиши ми на лс какво искаш точно, за да ти го направя срещу съответната цена. Кой кога и къде да злепоставиш?
Злепоставих твой колега, понеже ти остави впечатление у останалите, че си ми предложил услугите си, а аз не съм отвърнал, поради което се наложи да пусна скрийншот от получените съобщения.

Превърнахте темата в поле за развитие на непотърсени лични отношения, браво! Ама ако толкова няма какво да правите, мога да влизам от време на време, за да поддържаме огъня. ;)
 
@Stoimen Много говориш колега. Повече действие по-малко приказки от твоя страна и до сега да сме го свършили.
Оттеглям си офертата и успех на тебе.
 

Горе