Защо не ми одобряват AdSense акаунт

cross

Well-Known Member
Привет,
Интересно ми е поради каква причина вече за пети път за една седмица ми режат адсенс акаунта?

Сайта е със стар домейн, в него има публикувани над 50 уникални статии 500-700 думи всяка, английски език. Каква според вас може да е причината? Сайтът няма трафик.
 
Не пише ли в самото съобщение за какво не го одобряват ?
Състояние на молбата Ви за AdSense




Благодарим Ви за интереса към Google AdSense. За съжаление след като разгледахме молбата Ви, не можем да Ви приемем за участие в програмата към настоящия момент.

Не одобрихме молбата Ви поради долуизброените причини:


Сайтът не съответства на правилата на Google: Не можем да одобрим молбата Ви за AdSense на този етап, тъй като сайтът Ви не съответства на правилата на програмата Google AdSense или не се придържа към указанията за качеството за уеб администратори. Целта ни е да предоставяме на нашите рекламодатели сайтове, които предлагат богато и смислено съдържание, получават органичен трафик и ни позволяват да показваме добре насочени реклами на потребителите. Според нас сайтът Ви понастоящем не изпълнява тези критерии.



Нищо конкретно..
 
За мен е напълно конкретно. Ако съдържанието ти е смислено , значи трафика е проблема. Дигни някакви посещения и пробвай пак.
 
Самият сайт не ми трябва, ще използвам акаунта за микронишови сайтове. Безсмислено е да давам сумати пари за класиране, самият сайт е във форекс нишата...

Благодаря за отговорите:)
 
Е как за една седмица ще пускаш пет рекуеста за одобрение..
 
Нищо чудно, 50 статии кой знае на какво приличат, + форекс ниша, направо забрави, 100 процента не е качествен контента, камо ли сайта, който най-вероятно е 3 минути сетъпнат wordpress. Не се научихте как се прави.
 
Нищо чудно, 50 статии кой знае на какво приличат, + форекс ниша, направо забрави, 100 процента не е качествен контента, камо ли сайта, който най-вероятно е 3 минути сетъпнат wordpress. Не се научихте как се прави.
Контентът е качествен :)
 
Е колко да пусна като все ми ги редежктват?
Доколкото си спомням, през 2 или 3 месеца можеше да пускаш рекуест за пин, ако съм разбрал правилно ситуацията. Лично при мен беше следното през 2010г - 3 пъти пусках за пин, който така и не дойде, накрая пратих сканирана лична карта и се получи. Имах някакво жалко подобие на блог в блогър, май имаше една статия вътре:) Изглежда са затегнали нещата от тогава.
 
...ускаш рекуест за пин
За да стигне до тази стъпка, трябва да има одобрен акаунт за adsense, после да стигне 15 евро ако не греша (или определена сума) после изпращат пин за валидиране на адреса, имаш право ако не си го получил на общо 3 опита...
Доскоро Гошо, не приемаше страници с хазартна насоченост, това се промени вече може да се добавят и такива приложения в G Play и дори да имаш реклами от adsense (за определени държави)... та ако страницата е за forex с афф линкове.. забрави да го одобрят. Дори без афф линкове, трябва малко четене дали съдържанието е приемливо...
 
На твое място бих пробвал следното - правиш блог в блогър, 10-на статийки 100% уникални на некомерсиална тема (никакви линкове към афф., банери манери и подобни), чакаш гошо да захапе контента в серп-а, малко да отлежи, периодично пускаш нещо ново като контент. Тогава вече се пробваш с този блог за адсенса. Друг е въпроса, ако вече си се ус.рал с тази система, имал ли си банове на акаунти и такива неща.
 

Горе