Пари от паркирани домейни

maple

New Member
Някой случайно да се занимава с паркирани домейни и /или да знае за афилиейти за тия паркирани домейни ?
:roll:
 
Не знам дали правилно те разбрах.
Седо предлагат възможност да си паркираш домейна при тях а на паркираната страница те поставят връзки за съответни ключови думи. Подобно на адсенс при клик на някоя от връзките ти се заплаща, но сумите са много малки (1-5 цента, поне при мен). Има възможност да избереш и темплейт за паркираната страница.
 
годеди имат опция за кеш паркин срещу $4,50 на месец неогрничено колиество домеини рекламата е от адсенс печелиш 60 % от получентепари само че трябва да имаш хиляди одмеини за да направиш нещо....
 
Аз - ползвам www.whypark.com където мога да си сложа кода на адсенса и не се занимавам, а сайта се индексира пак, макар и по слабо, иначе при другите паркери не - Седото нещо не ми харесват трафика и 2 пъти ме режат, бях много доволен от www.imonetize.com - там за първи път получих 2 долара за клик, но след половин година ме отрязаха без предизвестие......
 
Slaker каза:
Може ли да дадеш повече инфо www.whypark.com ? Понеже искат 100 долара такса за разлика примерно от СЕДО
Ми какво да ти кажа, автоматично ти генерират гугълска сайтмап, има няколко форми където да си сложиш адсенс скрипта, да сложиш и до 20 кейуордс който да служат на гугъла да слага реклами, можеш да кустомизираш сайта си с свой темплейт, можеш да ползваш и техните но са грозни......един акаунт може да подържа 100 домейна, аз съм на 40 в момента, тъй като другите ми са на друго място, ако си заинтересован мога да ти дам да ползваш до 20 домайна, ще ти кажа как, не е тарикатлък за да ти ползвам кликовете това можеш да го следиш, въпреки че надали ще мога да ти дам достъп до акаунта.....ето ти няколко шота от контрол панела.......
 
Последно редактирано от модератор:
Някои който е по зазпознат с изкарване на пари от паркирани домейни ако може да ми помогне какво трябва да се направи?Какви домейни и колко да се купят? Питам защото искам да се регистрирам в саитовете по долу но те всичките имат някакви изисквания които аз засега не се вписвам..Нов съм в това и ще се радвам някой да помогне. Мога инвестирам до 300-400$ за домейни.


www.smartname.com
www.streamic.com
www.trafficz.com
www.activeaudience.com
www.dotzup.com
www.goldkey.com
www.skenzo.com
www.TrafficValet.com
www.domainsponsor.com
www.bigjumbo.com
www.sedopro.com
www.parkingdots.com
www.hitFarm.com
www.ddc.com
www.domainparking.co.uk
 
От: пари от паркирани домейни

Гоогле също предлога :)
 
Последно редактирано:
От: пари от паркирани домейни

Гоогле също предлога :)
Предлага, ама е доста куцо.

Наско, трябва да купиш домейни с трафик, но НЕ трябва да ги промотираш, защото е против правилата. В тднам (татенцата) можеш да купиш домейн със около 100 посещения месечен трафик за коло 17-20 долара. Та, сам си прави сметката колко можеш да изкараш от тях. Този
Код:
https://auctions.godaddy.com/trpItemListing.aspx?miid=21732217
има 117 посещения месечно и има 3 дни до изтичане.

Иначе на търг можеш да вземеш домейн с около 100 посещения дневен трафик, но там цената ще иде към 150-200 долара за домейн.
 
От: пари от паркирани домейни

bgkulinar - блгагодаря за инфото. въпроса ми е колкото домейни са нужни за кандидатсвам в саитовете от първия ми пост..аз един път да имам акаунти там знам как да изкарам пари:) ако примерно инвестирам 100-200$ за 10 домаина и да кандидатсвам с тях незнам дали е добра идея.

Ако някои има акаунти в по горе посочените сайтове да ми пише на пм.
 
От: От: пари от паркирани домейни

Предлага, ама е доста куцо.

По-добре да използва направо оригинала от колкото посредници. Защото така и иначе дали ще се опре до публикуване на Гугалска реклама и дали ще вземеш 50% от рекламата ти и 50% посредника които ти е паркирал домейна си е твой избор.

Но наистина оригиналният смисъл е както е споменал Кулинара - да купиш домейн които да НЕ очаква трафик от търсачки а САМ да напише потребителя сайта в браусъра си и да влезе в него. Примерно - bulgaria.com но много рядко можеш да попаднеш на подобни свободни имена.

Все пак късмет в търсенето.

Що се отнася до това с колко домейна да се пробваш до колкото знам нито 1 от изброените няма минимум за да кандидатстваш в програмата му. Бих ти препоръчал да пробваш с 2-3 домейна преди да скачаш в "дълбоките" води с повече.
 
От: Пари от паркирани домейни

А има ли паркинги които позволяват да се ползва трафик от ppc сайтове от рода на bux.to, че ми стана интерсно.
 
От: Пари от паркирани домейни

Ето малко за моя опит...
Имам около 300 паркирани домейна в GoDaddy... вече около 6-7 месеца.
Ако не работите да изкарат пари (като при всеки бизнес) няма как да изкарате пари. И то тук си иска бая труд.
Аз положих труд само за 1 домейн за експеримент и така си заслужава.
Какъв е труда - малко е "черна шапка", така че решавате си дали да го ползвате:
Против правилата е да насочвате трафик. Но type-in-traffic е ок. За целта трябва да промотирате домейна без да давате кликаем линк. И какъв по-добър начин от домейна имбеднат във видео в Yotube. :)
Бизнеса вече опира до това какви видеа ще направите, колко трафик ще имате и т.н.
Моя експериментален домейн направи $20 за 6 месеца, което не е лошо ROI. При това говоря само за едно качено видео (duplicate content взет от Youtube), което има за 4 месеца над 2500 views.
Сами си преценявате дали си заслужава труда. Според мен си заслужава, но не го правя, защото имам доста по-високи цели. :)
В експеримента се ограничих до само това видео, защото не знам при по-голям трафик дали GoDaddy няма да се усъмнят нещо и да ме баннат. Засега за 4 месеца откакто съм пуснал видеото нямам проблем.
Но пак да кажа - ако не положите труд забравете да спечелите от паркирване, освен, ако домейна не ви е pizza.com или autoinsurance.com :)
Всъщност, ако не знаете историята на най-успешния домейнър ще я споделя с 2 думи - пуснал е рушвет в оманското управление да пренасочват всеки трафик от липсващ .om домейн към съответния .com (който е негово притежание). От кво печели ли? От милионите пропуски на 'c'-то в .com при бързо писане от хората. Така е направил милиони. Схемата му и досега е активна. Май се бори да направи същата схема с .co (колумбия), ама нали се сещате, че там рушвета трябва да е бая голям. :)
 
От: Пари от паркирани домейни

polux- виж темата която съм постнал..помъчи ссе да вземеш акаунти в тези сайтове.после ми се обади ако искаш да направиш някакви сериозни пари.
 
От: Пари от паркирани домейни

Аз притежавам домейна podaraci.com. Ако някой знае къде мога да го паркирам и да взема малко пари, моля да ми пише на лични.
 

Горе