Купувам: Добавете си обявите в моят сайт - ще ви ги платя кеш

bobbydigital

Active Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте, притежавам сайт за обяви. Понеже искам да натрупам повече обяви представям следната оферта:

Вие си добавяте обявите аз ви ги плащам на цена на която се разберем. Единственото условие е данните да са попълнени коректно (хубава снима, заглавие, описание и коректна категория) и да няма дубликати. Обявите трябва да се публикуват ръчно. За повече информация на лично.

*първо трябва да се разберем, за да има плащане :)

//edit
Не става въпрос за нов сайт. Сайтът е от 2004 и добре познат. Офертата е подходяща и за хора с онлайн магазини с много продукти. Почти сигурно е че продажбите ще се увеличат след добавянето на обявите.
 
Последно редактирано:
Дай сайта в темата всеки ще пусне няколко обяви фрии
 
Дай на ЛС. Като цяло имам продажби от OLX и запитвания в пъти повече, но не мога да си обясня защо БАЗАР и AUCTION се представят толкова зле? Като цяло съм склонен да забия някой стажант да вкарва обяви ( имаш ли xml import ? ) , но след последните 2 споменати съм малко скептичен...
 
Аз мога да предложа добавяне на обяви от всякакви категории срещу качествени релевантни линкове :) Знам кои е сайта ти и знам че имаш възможност да ми предложиш интересни неща, които не са свързани с пари. Пиши на лично ако искаш да продължим комуникацията :)
 
Мога да предложа 2000+ продукта фрий да качиш. Файла е от мен, работата от теб . Неискам пари
 
И аз бих искал да видя сайта на ЛС, ако има подходящи категории и аз бих пуснал 10-15 качествени обяви фрий, ако има раздвижване след това... ще видим
 
И аз ще пусна обява, но снимката ще е фейк, пусни на лс урл
 
Тъй като предлагам тази услуга, ще мога да качвам напълно реални обяви. :) Пиши на ЛС сайта, ако искаш.
 

Горе