CTAH
Реакции
471

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Здравей СТАН търся човек, който да създаде онлайн магазин. Напиши мейл или скайп ако имаш интерес, за да изпратя подробности.
  Здравей,
  Нямам телефон и заредена батерия към него, затова ти пиша тук. Кажи откъде да я почнем и по какъв начин. Аз съм си харесал cs-cart, ти си против - не знам. Давай да я почваме, после можем да ги сменяме нещата в движение. Знам, че звучи ужасно (от опит), но ...

  P.S. Какво ще правим с наредба Н-18, някой знае ли?

  Поздрави,
  Алкин
  Здравейте , намерих в една стара тема, че предлагате риболовни принадлежности, търся си дистрибутор или склад от който да си зареждам рибарския магазин. Ако имате интерес ми пишете [email protected] !
  Поздрави !
  Здравейте,още ли продавате сайта modernidrehi.eu ?
  • Like
  Реакции: CTAH
  CTAH
  CTAH
  markovidrehi.eu e магазина и се продава
  Здравейте, наскоро си овнових опенкарта с новата версия 3, и след много работа ми останаха няколко грешки с темплейта, и проблем с модула на екон, ако ви се занимава , моля дайте на личен или в скайп моят е ab330ci,
  благодария предварително
  Здравейте,
  Насочил съм се към създаване на онлайн магазин за дропшипинг с Shopify. Работил съм с Wordpress и хора, които са работили с Shopify ми казваха, че ще се справя и със Shopify, като гледам клипчета в интернет, защото платформите Wordpress и Shopify били близки, но мисля че имам нужда от помощ от професионалист.
  Пишете ЛС да Ви разкажа за какво ми трябват услугите ви
  Здравей СТАН, търся програмист за:
  1. Инсталация на модул в Opencart. Модула се казва Product Bundle v1.19, ако проявявате интерес мога да го изпратя на мейл или Skype.
  2.Инсталация на reCAPTCHA на същият сайт
  Ще се радвам да осъществим контакт.
  • Like
  Реакции: CTAH
  CTAH
  CTAH
  ела на скайп stiv.raider
  трябва ми повече инфо. Поздрави
  Здравейте СТАН, може ли email или facebook. Искам да си направя онлайн магазин и се интересувам от вашите услуги.
  Здравейте СТАН, притежател съм на онлайн магазин базиран на OpenCart. Желанието ми е да подобря сайта до колкото е възможно, но моите възможности се поизчерпаха, за това търся опитен програмист/разработчик на Opencart, който да ми помогне да подобря сайта си. Бихте ли имали възможност да се захванете с подобряването му и ако да, можете ли да ми изпратите условията при които бихте го направили.
  Здравейте, имам онлайн магазин инсталиран на рекскарт. Искам да премина към една от последните версии на опънкарт.
  skype: veraa82
  Здравейте, искам да си направя интернет магазин за сладкарски инструменти,консумативи и декорации. Стоката ще се пращат с наложен платеж, може и да има плащане и с карта, но си мисля, че ще е излишно поне за сега. Вие можете ли да направите такъв магазин / и какво бихте ми предложили, като варианти ,цена и поддръжка?

  Приятен ден

  Илиана Петрова
  Здравейте бих желал да си закупя opencart 2 с български език. Aко е възможно ми пишете на скайп : semperfidelis1918
  Здравейте , току що я изчистих. Извинявам се за забавянето.
  Имам в моя опънкарт магазин два модула които явно си пречат, можеш ли да мо помогнеш да се разреши проблема?
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе