WordPress проблем с картинките като линк

donsavage

Active Member
От известно време имам проблем със задаването на линк в картинка. Задавам линка, но не ми го пуска, а ми отваря нещо каро функция за Lightbox. Как да реша този проблем? Работя с версия 4,8. Търсих плъгини, за да реша проблема, но това, което намирах не ми реши проблема. За това питам някой, който би могъл да ми помогне.

Предварително благодаря
 
Търсих плъгини, за да реша проблема, но това, което намирах не ми реши проблема.
По-скоро трябва да махнеш някой плъгин или да смениш темата :D
Няма как да ти отговоря без да хвърлям боб, но пробвай с дефолтната тема. Мирише ми, че нещо ти прекарва поста през филтър и автоматично слага лайтбокс.
 
Разбирам, но проблема е, че сайта където ми го дава не е мой и не е правен от мен, но аз го поддържам. Понеже човека, който го правил се направил на интересен и не си свършил добре работата. Доста проблеми му оправих, но това с връзките се инати яко
 
Даваш почти нулева информация.
При това положение освен да смъкнеш архив на сайта и да тестваш локално дали е от темата или от някой плъгин за друго не се сещам.
 
Ще тествам с една тема, която знам, че работи с тези неща, И ще кажа какво е дало.
 
С друга тема тотално бъгясва... и съдържание не пуска
 
http://www.divavocal.com/Official r...for-months-and-played-everywhere-in-bulgaria/

Screenshot-2017-10-06-19.46.47.png


Дава го на линка на SoudCloud. Доста проблеми има, но ги решавам малко по-малко
 
Все пак че работи на този етап по-нататък може да му сложа скрипта с мой код. Доста бяха проблемите, но останаха към 1-2 вече :) Единия е, че прави някакъв автоматичен бекъп на картинките на събитията и на самите събития. С този плъгин го направил Facebook Events Importer. Гледах му настройките, но за аутобекъп нищо не видях. Това е последния проблем, който търся решение
 

Горе