Bitcoin / Биткойн

Те тея Bitfinex искат ебаси информацията.. все едно ФБР ме разпитва.. 1 милион неща.. Няма ли някоя друга борса с по-нормални изисквания..
И аз се сблъсках с тоя проблем. Решението е да не вкарваш пари , а директно биткойни и после обръщаш за iota. Бързо и лесно без верификации..... Самите биткойни може да си ги купиш от друга борса (ако вече си минал верификация_ и да ги прехвърлиш или от крипто.бг

Четохте ли за новите въведения при чейнж бюрата -> http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=212953
Май не е далеч момента да се пазарува и в магазина.... Общо взето всеки вече е чувал за криптовалути - въпрос на време е да започнат да ги интегрират и да се ползват за разплащане.
 
Тепърва ще се интегрира още , а цената ще върви само и единствено нагоре защото ще става все по използваема. Докато дойде времето да замени изцяло сегашните пари.

Докато балона гръмне, до тогава ще върви цената нагоре.
 
И аз се сблъсках с тоя проблем. Решението е да не вкарваш пари , а директно биткойни и после обръщаш за iota. Бързо и лесно без верификации..... Самите биткойни може да си ги купиш от друга борса (ако вече си минал верификация_ и да ги прехвърлиш или от крипто.бг

Четохте ли за новите въведения при чейнж бюрата -> http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=212953
Май не е далеч момента да се пазарува и в магазина.... Общо взето всеки вече е чувал за криптовалути - въпрос на време е да започнат да ги интегрират и да се ползват за разплащане.
Тоест взимам си от coinbase Примерно и си ги прехвърлям в битфинекс.. Обаче, ако реша да тегля парите ? Как ще станат? Пак ли трябва да съм верифициран?
Няма ли някаква друга борса, която да иска само лична карта примерно, или нещо такова по-лесно.. Баси йотата :D Много сложно докато се купи, съмнителна работа
 
Забравяте един много голям недостатък на биткойна - цената за трансфер. За да си купя една дъвка от магазина, трябва да платя за 3 кила паржоли. Докато ги има тези цени, забравете да навлезе биткойна ...
Също така няма кой да седи и да чака 20 минути да му мине плащането в магазина ...
 
Абе реши ли се да става ще стане. Ще се изработят множество приложения и програмки за нуждите на хората и така ще стане елементарна употребата му. Ще се намалят таксите и увеличи скоростта. То и първият компютър е бил колкото 1 стая. И плащането безконтактно с приближаване на картата е изглеждало химера, смартфоните с тъч скрийните също..., а сега и бабите ги разцъкват. Въпросът е какви проблеми решава биткойн и дали ще го възприемат хората, защо им е?
Ако реално има причина и решава проблеми - другото ще стане супер бързо и лесно в технологичната ера, в която живеем.
Реално ние живеем в бъдещето от филмите :D
 
Най хубавото на биткоина беше че беше анонимен но напоследък се говори че вече не можеш да запазиш анонимност.. което е един голям минус..

+ това кой ще ползва биткоин при тази цена?
 
въпрос на време е да започнат да ги интегрират и да се ползват за разплащане.
Ще споделя оптимизма ти едва тогава, когато пенсионерите почнат да хвърлят през балкона койни на телефонните обаждания за помощ.
 
Аз си разсъждавах върху същите недостатъци на биткойна когато беше около $2500. Оказа се, че на никой не му пука колко е бавен и колко са му скъпи транзакциите. И то си има обяснение - очакванията са, че все някой ден ще го направят да е бързо и евтино, а до тогава вместо да се чака е по-добре да се купува. И купуват, и купуват... и стана почти $12000. И може още да расте. А дори да не стане масово платежно средство, всеки знае че има план Б - дигитално злато. Сега обаче с тия фючърси дето се задават се чудя какво мазало ще стане.
 
Аз си разсъждавах върху същите недостатъци на биткойна когато беше около $2500. Оказа се, че на никой не му пука колко е бавен и колко са му скъпи транзакциите. И то си има обяснение - очакванията са, че все някой ден ще го направят да е бързо и евтино

Те го правят - bch, btg... :D
 
Последно редактирано:
Някой, ако намери, все пак от къде може да си я купим най-безболезнена и да я стхраняваме на сигурни място, да сподели. ;(
 
IOTA-та има свойството да расте необезпокоявано и след това също толкова необезпокоявано да се гмурка в дълбоки води за дълго. Купувайте я когато е много на червено и никой не се интересува от нея ;)

Иначе IOTA се съхранява на нейния си wallet, който е малко бъгав и когато се правят ъпдейти средствата в него мистично се скриват и хората се правят на хакери за да си ги извадят отново :D
 
Последно редактирано:
Някой знае ли как в BitFinex Да видя на ВСИЧКИ валути вътре в рамките на 24 часа / 7 дни / 1 месец колко растът с % ?
В момента мога да видя само 24 часа, но за 7 дни и за 1 месец не мога да видя..

И то ако има как да ги видя всички накуп?
 
Ами защо не си ги купуват с валутата, която имат... Защото не е конвертируема и я има в обръщение по екзотични сайтове и услуги. Това я прави повече от сорта на акциите, ама и това не е... Пък това, че не може да се манипулира, също е под съмнение.
Мисля, че удари точно в десетката - защо след като биткойна щял да бъде все по-скъп и значим не си ги купуват тези неща с долари, ами с биткойн :)
 
IOTA може да има бъдеще, но към момента е много трудно да се работи с тази валута и толкова рязко поскъпна, че мисля става все по-опасно да се купува. Който го прави, поне да дебне моментите на червено. И на EOS май му стига засега, но от друга страна "инвеститорите" са в настроение да си харчат парите за какво ли не, включително абсолютно ненужни виртуални рисунки на котки, та кой знае.

По-изгодни за купуване ми се виждат Ethereum и Litecoin. LTC стабилно си качва стъпалата и не ми се струва че ще стои на $100 за дълго. ETH го виждам малко в ролята на IOTA/EOS - след толкова бой от биткойна току виж се засили нагоре.
 

Горе