Проблем с афилейт на Bet 365 ?

Моя акаунт също го спряха ... дадоха ми срок да сваля всички реклами в сайтовете ми и щели да оставят уж да си получавам доходите от регистрациите досега , но няма да мога вече да привличам нови клиенти ...

0BC27D0E-D292-4A7D-9D00-9D16476A02CE.jpeg

06F9EC62-548A-40F6-83ED-6AAAFEA1080F.png
 
Аз не получих такъв мейл дали трябва да се притеснявам и да ги питам? или да изчакам?
Може да си от богоизбраните които остават да работят с тях. Просто си следи мейла да не го изпуснеш. Ако не ти пратят всичко е ок с теб.
 
Може да си от богоизбраните които остават да работят с тях. Просто си следи мейла да не го изпуснеш. Ако не ти пратят всичко е ок с теб.
Много кофти от 3 месеца само глупости.. одобряваха сайтове , махахме незнам си какво , накрая така да стане. Изкуфяват нещо..
 
Ако са ти резнали главата за неспазване на правилата то просто трябва да премахнеш линковете.
 
Правилата съм ги спазил ... нзн защо се получи така ... доколкото разбирам имат много афилейти и не смогват да прегледат всички - затова режат малките и средните ... да им е по-лесно ... Горната част я изрязах на мейла , но там даже ми благодарят че съм спазил наставленията им ...
 
Не е за не спазване , благодарят ми и на мен за спазването им.. Просто режат масово афилиейтите заради някви регулации.. както каза колегата не смогват сигурно да прегледат всичко... жалкото е че от 10 години се занимавам с тях.. поне ще плащат старите играчи. Пък вече ще се насочваме към други..
 
Аз имам познати с направо блокирани акаунти - няма и комисионни да вземат ...
Това е защото не са отговорили на предния мейл на време. И до колкото знам може да се оправи. С този е същия - ако не отговориш и не махнеш линковете ядеш дървото.
 
Чета постовете и се чудя едно...
Дали наистина ще плащат на тези с които си прекратяват отношенията?
Довел си през годините примерно 100 играча и имаш някакви активни. Дали ще си плащат без проблеми докато афилиейт акаунта има активност?
Какво мислите?
 
И аз съм един от потърпевшите. Много интересно са направили подбора кой да изберат и кой да остане партньор с тях. Казват, че е на случаен принцип, но лично аз не вярвам. Жалко, че 10 г. работим в една посока , сега изведнъж те режат без да кажат къде си сбъркал. Това е доста обидно поне за мен!!!
 

Горе