Skyway инвестиция

zhiropen

New Member
Здравейте, предполагам доста от вас са чували за проекта Skyway, някой от вас може би са инвестирали в него, а други не са получили нужната информация, която да ги накара да инвестират. Информацията за проекта е изключително много, но ще се опитам да обясня всичко накратко и ще дам препратки към клипове и допълнителна информация.

18836068_630881007101181_5911226534466555438_n.jpg


Какво е Skyway ?

Това е регистрирана компания, притежаваща лицензи и патентни, оценена на 400милиарда долара със собственик Анатолий Юницкий. Той разработва технологията за струнния транспорт в продължение на 40 години. Неговата идея е да внедри струнния транспорт в света и да завземе 50% от капитализацията на транспорта в следващите години. Предимствата на този транспорт пред всички останали са: екологичен, по-бърз, без възможност от катастрофи, по-евтина крайна цена за потребителя.

Етап на развитие на компанията:

Компанията започва строителството на тестово-демонстрационния център ЕкоТехноПарк (на територията на Беларус) през август 2015 година, включващ 15 етапа на развитие на проекта като в момента се намира в 9тия етап. До края на тази година трябва да започнат десетина реални адресни проекта. Като през следващата година се очаква да са около 100 такива. Проектът е реален и ще намерите клипове и новини за договрки на Русия, Беларус, Индия, Австралия и други за осъществяване на адресен проект. На 1 юли 2017 предстои събитието Екофест, което ще се състои в ЕкоТехноПарк. Интересът е голям и от отпуснатите 5000 билета в момента са налични 121.

Как и колко мога да спечеля от Skyway ?

Компанията се финансира по метода народно финансиране. Всеки може да се възползва да стане съсобоственик и да притежава определен брой акции в компанията. След като бъдат разпродадени всички отпуснати акции, които са 73 млрд. (закупените за момента са малко под 45млрд), те ще излязат на борсата с номинална стойност от 1$, а прогнозите за поскъпването на акции са изключително добри като се очаква само за месеци след излизането им на борсата да поскъпнат до 10$, а в дългосрочен план от 10-15 години да стигнат 2000$ за акция. Изкупуването на всички акции се очаква да стане в началото на 2018 година и така компанията да излезе на борсата. Тогава ние ще можем да продаваме тези акции за 1$ или да ги запазим и да чакаме по-висока цена за продажба. Другият вариант за печалба е от дивиденти, които се очаква да започнат да се изплащат през 2019 година, като собственикът е обявил, че поне 20% от приходите ще бъдат разпределени между съсобствениците.

Каква е минималната инвестиция и какво получавам ?

Минимума за инвестиция е 50$, за което получаваме 2 000 акции, този план е най-неизгоден за това препоръчвам старт с пакета за 100$ за 8 000 акции, но все пак всичко е свързано със сумата, която сме готови да инвестираме. Предлага се и разсрочено плащане за 10 месеца от по 50$ на месец, за което ще получим 50 000 акции, а ако заплатим за първите 2 месеца наведнъж получаваме 7 500 бонус. Прикачвам снимка с останалите активните планове.
plan.jpg

По непотвърдена информация се очаква да има промяна на дискаунта на 20 юли, което ще доведе до промяна на плановете, например за 50$ да се получават 1500 акции, а за 100$ - 6000 и т.н.

Как да съм сигурен, че не хвърлям парите си на вятъра.

Sky Way е регистрирана по британско право, с внесен уставен капитал от 136 млрд. паунда. При изплащане на пакет акции, инвеститора получава:

1. Сертификат на негово име;

2. Международен Договор (за всеки отделен пакет акции);

3. Требване;

4. Копие от Регистъра, в който са внесени личните данни на акционера;

Компанията има присвоен международен код, номер: ISIN - VGG322291094, при проверката на който се вижда името на компанията емитент - Eurasian Rail Skyway Systems Holding Limited.

В Договора ясно са отразени клаузите, които защитават интереса и правата на акционера. Требването, в съответствие с чл. 3.5 от Договора, потвърждава правото на акционера да получи в собственост акции клас "А" от Eurasian Rail Skyway Systems Holding Limited, юридически свободни от всякакви тежести, заедно с всички права, свързани със сигурността на акциите, включително правото да получава всички обявени дивиденти, изплащания или разпределяне на капитала, считано от датата, на която акциите преминават в негова собственост.

Защо трябва да инвестирам ?

Аз научих за компанията още миналото лято, но помислих, че е поредната онлайн пирамида и не отделих време да се интересувам какво всъщност предлага този проект. НО Skyway е реален проект, регистриран бизнес, който ни предоставя уникална възможност да инвестираме и да станем част от този проект. Сега съжалявам, че не съм започнал тогава, защото за сумата, която инвестирах сега, щях да получа тройно повече акции, но същевременно се радвам, че този път успях да се запаля по идеята и да отделя няколко дни, в които да прочета информация и изгледам клипове за да мога да разбера потенциала на компанията и да инвестирам. Сигурен съм, че има още доста хора като мен. Съветвам ви да отделите време, да прочетете малко допълнителна информация за тази възможност и да се възползват дори и от минимална инвестиция. Мисля, че тази дългосрочна инвестиция си заслужава !

ВАЖНО при регистрация:

Свържете се с мен преди да сте се регистрирали за да ви изпратя покана за регистрация с купон за намаление от 25$, който важи дори при минимална инвестиция от 50$.

Препратки за допълнителна информация:


http://rsw-systems.com/ - Сайт на RSW Skyway

http://www.yunitskiy.com/author/english.htm - сайт на собственика

https://www.facebook.com/groups/SkywayBG/ - българската група за RSW Skyway

https://www.facebook.com/notes/1649925825298275/Skyway - основна информация!/1757855414505315/ - основна информация

Тук ще споделя клипове от ютуб плейлистата на Неделин Маринов, които са основни и е препоръчително да изгледате преди да вземете решение да се откажете:

- официална презентация на български Skyway

– последното и актуално видео защо да се възползваме от възможността, която ни предоставя Skyway.

– актуално видео за моментните инвестиционните планове

https://www.youtube.com/playlist?list=PLBdLN0ptMRx3LYLdcwIKqrVqbPVqOhFeM - плейлистата в Youtube на Неделин Маринов, относно компанията.
 
Последно редактирано:
Публикувам новини от днес за 2 важни събития свързани с Skyway и нашата държава:

Град Варна посреща представители на Sky Way!!

На 16 юни 2017 /петък/, ще се състои открита конференция и презентация на Струнната технология на Юницкий, на адрес:
гр. Варна, ж.к. Бриз,
ул. д-р Христина Хранова, номер 2,
Хотел "Импала".
Начало на конференцията: 17:00 ч. местно време.
На мероприятието ще присъстват гости от Молдова: Светлана и Игор Шарбан - активни акционери-инвеститори в Sky Way, регионални лидери на компания SkyWayCapital ( партньор на RSW Systems ).
Двамата имат честа да представят Струнната технология на Юницкий и развитието на компания Sky Way пред българска аудитория (презентация на руски език, с превод на български език)
Възползвайте се от уникалния шанс да промените кардинално Вашия живот и този на близките до Вас хора! Станете част от нашия екип, целта на който е да направим нашата планета прекрасна!

Sky Way - Струнната технология на Юницкий в България!!

Струнната технология на Юницкий постепенно и уверено завладява интереса и вниманието към себе си както на големия бизнес, така и на Правителствата на редица държави по света. Република България е една от тях и това вече е факт.
Ръководството на компания Sky Way и представители на Правителството на България заедно подготвят планирано посещение и презентация на технологията в София, до края на месец юни.
Работната група от българска страна включва съветници на Премиер-министъра и заместник министъра на транспорта. В състава на делегацията на Sky Way влизат членове на управителния съвет на компанията, както и самия Генерален конструктор и създател на Струнната технология, Анатолий Эдуардович Юницкий. Планира се лична среща на Юницкий с Премиер-министъра, г-н Бойко Борисов.
Посещение на официална делегация от българска страна в ЕкоТехноПарк се очаква преди края на месец август, където ще бъдат обсъдени редица важни по своето значение проекти както за България, така и за региона на Балканите.
 
  • Like
Реакции: CTAH
Човек, ти тъп ли си? Тук е форум в който се подразбира, че хората са над средно интелигентните и знаят, че времето на пирамидите в толкова примитивен вид отдавна им мина модата.
За тоя шит чувам за първи път, а съм бил в Беларус таман 6 пъти и август месец пак ще съм там, защото имам роднини там. Ще разпитам за тоя "източен Илън Мъск" разбираш ли, ама знам какво ще ми кажат още сега.
50$ даваш и ставаш инвеститор - тия лайфчойс глупости преди 20 г. бяха актуални, ако беше компания за "400" милиарда, която нито лесно намираш в гугъл, нито е във форбс отразена (https://www.forbes.com/search/?q=skyway#6f61ba9f279f - абсолютно нищо, hyperloop на Илън Мъск - https://www.forbes.com/search/?q=hyperloop#34c28a21279f да се заринеш с информация и статии, а не струва и 100 милиарда :D:D ) щеше да е толкова известна колкото hyperloop, solar city или tesla, не мислиш ли?

МЛМ сериозна компания и бизнес няма, това е абсурдно. Има инвеститори, които са готови да те заринат с пари, кеф ти питър тийл, кеф ти секвоя кепитъл, кеф ти който искаш и никой нормален няма да се занимава с млм и просене на пари по пирамидален принцип ;)

Edit: ето малко инфо от родните простори на тоя измамник: https://www.google.bg/search?q=юниц...1.69i57j0l2.3162j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Обобщено - всички са на мнение, че е измамник и пирамида. Новия Мавроди :D

Сега резонния въпрос - ти идиот ли си или да?
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: CTAH
От бързия рисърч, който направих, разбрах, че тази компания няма никаква реална дейност, регистрирана е в офшорна зона, и има смехотворен upsell и "бонуси" при покупка на "акции" само и само да зариби хората да купуват повече. Виждали сме такива схеми милион пъти. Ако идеята беше толкова обещаваща, нямаше да им е трудно да наберат капитал по каналния ред вместо да продават "акции" в онлайн магазина им. :D

С нетърпение чакам да "излязат на борсата". Само се надявам офшорката заедно с всички пари да не потъне в земята преди това. :)
 
Видях му профила във фб, нахъсано е момчето яко, дори е получил шарена хартийка "акция" :D
Ако впрегне тия усилия вместо за продаване на глупости в нещо съществено, може да изкара пари и да получи тая "финансова независимост на 21 г" както е написал във фейсбука си :D
 
Мога ли да инвестирам релси в проекта вместо $? Звучи обещаващо! А рубли приемат ли се?
 
Не ги слушай всички тези хейтърi, можеш ли да ми дадеш проспекта за оценката на 400 милиарда долара :D
 
Юани приемате ли?
Щото с долари и евра отдавна не работя.

Блеки, това ти е под носа - не изпускай безплатната минерална вода на конференцията. Убеден съм, че ще е от най-скъпите в света.
 
Юани приемате ли?
Щото с долари и евра отдавна не работя.

Блеки, това ти е под носа - не изпускай безплатната минерална вода на конференцията. Убеден съм, че ще е от най-скъпите в света.

Свързах се с компанията и заявиха, че приемат само био домати вместо Евро. Но ти сигурно пръскаш с пестициди за листна въшка и няма да стане. :D
 
Вместо авторът да "инвестира" в Понци схеми, препоръчвам да си вложи парите в нещо легитимно.

 
Град Варна посреща представители на Sky Way!!
На 16 юни 2017 /петък/, ще се състои открита конференция и презентация на Струнната технология на Юницкий, на адрес:
гр. Варна, ж.к. Бриз,
.

Интересно колко хора са били на тази конференция и от тях колко лапнаха инвестиция?
Нека да позная: 0
Ами няма как да стане. Едва ли е останал доверчив българин, който да не е изгораял поне 2-3 пъти в пирамиди.
Но ти най-вероятно не си бил роден или си бил много малък да знаеш за масовото пирамидостроене преди 20-25 г.
Айде, излъгал си се, на всеки може да се случи, но не занимавай сега и други хора с това.
 
Сигурно съм много изостанал, но никога не съм чувал за този Skyway .......... А и в нета няма много инфо от достоверни източници.
 
Интересно колко хора са били на тази конференция и от тях колко лапнаха инвестиция?
Нека да позная: 0
Ами няма как да стане. Едва ли е останал доверчив българин, който да не е изгораял поне 2-3 пъти в пирамиди.
Но ти най-вероятно не си бил роден или си бил много малък да знаеш за масовото пирамидостроене преди 20-25 г.
Айде, излъгал си се, на всеки може да се случи, но не занимавай сега и други хора с това.

Не знам колко са били на тази конференция конкретно, но ще се учудиш колко млади хора се връзват на приказки за бързо забогатяване. Аз също съм от младите хора, но за щастие на сравнително ранна възраст се поинтересувах от начина на работа на пирамидите, затова когато SCI започнаха дейност преди години, не ми беше много трудно да видя какво представляват всъщност. Много мои приятели и познати се опитаха да ме убедят да стана "партньор" на SCI. От чисто любопитство реших да отида на един от семинарите на SCI, за да видя как се продават мечти, и не останах разочарован. Оттам научих някои неща за продаването и ораторството. :) Докато хората са неинформирани и наивни, пирамидите ще са вървежни.
 
Да, съгласен съм. Вероятно годините на затишие след голямото пирамидостроене са оказали благотворно влияние за изчистване на почвата за ново строителство. Доброто в случая е, че на семинарите наистина обучават на успешни начини на продаване, техники и тактики за влияние върху хората при сключване на сделки и т.н.. Прилагал съм ги при продажба на мои продукти и работят. Въпросът е колко пари си готов да жертваш за подобно обучение.
 
Освен всичко друго, което се коментира в тази дискусия, има и още. Хората са масово неграмотни. Къде е училищното образование? Забравиха ли физиката (а вероятно и никога не са я знаели), и че подобни писаници са идиотски, те даже не са научна фантастика, а пълни простотии. Ама като гледам коментарите, се хващате само на финансовата основа, а пропускате, че това просто е невъзможно да стане, още от заглавието на темата и самата идея трябва да ви светне лампичката.
 

Горе