Как да си разпространя сайта?

raicho

New Member
Здравейте! :) Не знам дали тази тема е за тук,но видях,че има доста опитни в тази директория! Искам да разпространя сайта ми... Плащах на google adwords,но ...разход голям...искам да излизам в безплатните без реклама...на 1-ва страница. Платили сме си домейна,но сами си го подържаме. Сигурно има грешки в него.Ако може някой да помогне ще бъдем мн благодарни... :)
 
Последно редактирано:
Първо си оправи размера на текста. :) След това може да напишеш повече за сайта си, хората тук не са ясновидци за да го знаят кой е.
 
Направи си тениски с надпис сайта ти. Може и сандали и джапанки да направиш от долната им атрана като шляпаш да се вижда името на сайта ти. Също може да си напишеш сайта на челото с големи букви каквито си използвал и за поста и да се разхождаш по улиците. Това са добри идеи и ще сработят със сигурност.
 
Така го нападнахте, че ми стана жал.

Разкажи какъв ти е сайта, с какво се занимава, може и линк да пуснеш. За да излезеш на по-горни позиции в Гугъл, ти трябва SEO оптимизация.
 
Така го нападнахте, че ми стана жал.

Разкажи какъв ти е сайта, с какво се занимава, може и линк да пуснеш. За да излезеш на по-горни позиции в Гугъл, ти трябва SEO оптимизация.
НападнахТЕ ? Защо включваш и мен? Аз просто му казах да си оправи размера на шрифта. И да каже повече информация за сайта си, понеже не може да гадаем. За да му се дадат съвети, трябва да каже какъв му е сайта, в коя ниша е и другите данни. :)
 
Здравейте, явно, че човекът не много в час, но се получи малко като в онзи виц:

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Конкретно към @raicho : колкото по-конретни въпроси задавате, толкова по-конретни и точни отговори ще получавате. Вярно, когато човек се захваща с нови неща, винаги има големи неясноти. Все пак, за да имаш полза от питане по форуми, трябва преди това да си напишеш домашното. От къде да започнете? Питайте Гугъл "Как да популяризирам сайта си" - дори и на български ще ви излязат немалко полезни линкове. Попрочетете няколко статии от тези, които Ви излязат като резултат, изяснете си някои неща, и пак питайте! Успех!
 
Онлайн реклама : Фейсбук , банер реклама , реклама в блог (близо до твоята ниша) , реклама в голям сайт , видео реклама.. но според мен е най-добре да инвестираш в СЕО.
Офлайн реклама : флаери , плакати , реклама по билбордове (ЛЕД)..

Идей много.
 

Горе