Конкурс за: Лого - Varna on Air

Да рисуван е, то и второто е рисувано, но геометрично, но нищо с тези коментари поне става ясно в каква посока да са другите предложения на колегите:)
Може би трябва да поясня идеята -идеята на горните две е в единия случай да прилича на пръсти които да щракат апарата(май не можах да я визуализирам много добре), едновременно с това да му очертават формата на апарат и да наподобява и буквата "n", второто подобно.
Направих още нещо в същата посока преди да съм прочел коментара, което включва горната идея и загатнат пейзаж в буквите - слънце, вода, такива неща:)

Виж файлът 16258
По принцип не правя такива коментари и не обичам да хейтвам, просто тук намирам изумителна прилика с новото лого на ЗОРА.
 
По принцип не правя такива коментари и не обичам да хейтвам, просто тук намирам изумителна прилика с новото лого на ЗОРА.
Възможно е да, целта не е била да го копирам разбира се, при мен идеята е в съвсем друг смисъл, щом ви прилича на "ЗОРА" - зора да бъде.
 
Последно редактирано:
По същата логика примерно зора са го копирали от тук да кажем http://all-free-download.com/free-vector/download/sun-logo_30807.html
Не ми се рови , че ще открия сигурно десетки примера.
Когато даден коментар е лишен от смисъл, той си е хейт от всякъде от където и да го погледнеш.
 
Извинявай ако си ме разбрал погрешно, не се заяждам, аз самият не съм най великият дизайнер на света. Знам, че това си е просто елемент на дизайна, но това ми изникна първосигнално в съзнанието, каквото може би ще стане и при други хора.
 
Не те разбирам погрешно, просто не виждам смисъл от коментара, автора на темата има достатъчно мозък и сам да прецени, представи си , ако всеки почне да коментира какво ще стане.
Преди време беше така и ставаше, като на селски събор и спорове имаше, даже до колкото си спомням имаше и някаква разправия на личностна основа, така, че излишно е, разбери ме и ти правилно .
 
Това хубаво си го заиграл, но ON не се подразбира, подобре, го напиши в по-обикновен шрифт и гледай да минава през окото с бял цвят примерно, да се оформят ясни букви ON, или сложи N във самия обектив, и обканти обектива в цвят, иначе се слива прекалено много идеята за фотоапарат и трудно се усещат буквата N, ако не го гледаш, като графичен дизайнер, ще е трудно, вижда се само фотоапарат и varna air... Иначе е яко :3
 
Благодаря за предложението, оценявам го, но не мисля, че това е насоката и визията, която търсим.

@Websolut е напълно прав, @zevvvs. Опитвам се да комуникирам с всички участници, напълно разбирам и твоята гледна точка, както и защо си споделил мнението си. Нека запазим добрия тон, бил съм свидетел на опорочени конкурси и личностни нападки, ще се почувствам лично отговорен ако и тук тръгне да се случва подобно нещо.
Отново, no hard feelings и искрени благодарности към всички, включили се с предложение/коментар.
 
uyivdIi.jpg
 
  • Like
Реакции: HEB
ftaFgG0.jpg

fqNIb4s.jpg
 
Последно редактирано:
До този момент мога да споделя, че приемам по-семплите варианти, в които има игра с рисувани елемнти и замисъл в тях. Все още намирам идеята на @Websolut за eye-catching.@kpetrov също е използвал доста готино буквата "i", съпоставяйки я с морски фар, но използваният шрифт и поставянето на On Air над Varna не ми допада като замисъл.
 
  • Like
Реакции: Bove
@aatanasow , благодаря за направените предложения, оценявам отделеното време. Ако трябва да бъда напълно откровен, и двата варианта ги оприличавам с лого на туристическа агенция, не "говори" каква е идеята зад Varna On Air.
 
Благодаря на всички, които до този момент се включиха със своите предложения. С Ваша помощ успях да се "ориентирам" и бих желал да споделя, че използването на "рисувани" елементи, подсказващи дейността/бъдещата дейност на Varna On Air се нрави доста повече на екипа, от колкото използването на всевъзможни шрифтове и техните цветови комбинации за изписване на името.
Бих желал да споделя с Вас логото на Sky Brothers, за да Ви покажа как би могло да се използва Air частта (на заден фон,ненатрапчиво, като част от общата картинка):
LSIhBcL.png

Както виждате, те се занимават със заснемане/режисиране на видео клипове и съчетават в логото си филмова лента + елементи, свързани с думата "sky".
Оставам на Ваше разположение и Ви пожелавам хубав и успешен ден.
 

Горе