Не пише кой стои зад сайта ? Само мейл за връзка, което не е достатъчно. Политики за събиране на данни, кукита ? Поне отворен от мобилен телефон така се вижда.
 
Освен това, сайта ти бих го класифицирал като дезинформиращ, в повечето статии се опитвате да прокрадвате идеи, без да сте много запознати по темата като се спестяват факти, които са важни.
Мога да дам пример -
https://www.flektarn.info/israel-takes-no-refugees - при положение, че Сирия може да се каже, е във война с Израел и продължава да подкрепя Arab League boycott of Israel , не знам как може да питате защо Сирийците не ходели в тази толкова хубава страна???
Може да видиш повече информация относно отношенията им тук . Израел се счита за вражеска страна от мигрантите, а пък още повече че Сирия не са много добри "съседи" срещу Израел, като погледнем участията и във войни и сражения спрямо Израел. Та 5 минути проучване показват, че нито сирийците искат да ходят там, нито пък Израел имат особено голямо желание да приемат подобни поради ред причини. Но пък за сметка на това приемат мигранти от Африка. Интересното е, че в много арабски страни, няма да те допуснат вътре след това, ако имаш израелско гражданство или дори ако си посещавал Израел.
Getting a citizenship from Israel will disqualify then from their own country or other countries, as some countries will not even accept a tourist who has an Israeli stamp in their passport! If you visit Israel, you will see they don’t stamp your passport but they give you a printed slip instead. Many people, including some living in Israel, refuse Israeli citizenship for this reason.
 
Последно редактирано:
Ми нормално да няма. Може сайтът реално пък да е на някой друг, 4-то лице. Знае ли човек. Кукита и GDPR после ще има.

То и аз бях 2 години и половина собственик на домейн и сайт и фейсбук на един ресторант. Никой все още май не знае кой е собственик. Няма закон, който да накара някой да си напише номера на личната карта там.
Не е нормално да няма. И на 20-то лице да е, трябва да има инфо за това. Очевидно се вълнуваш от темата за емигрантите но много едностранчиво е представена информацията. Описваш разни случаи и случки но дали са представени коректно и дали са останали така ? Какво е развитието ? На този етап няма да ми е четиво със сигурност.
 
Нито едно. Съвършено неизвестни са ми. Доказано не се вълнувам от темата. Вълнува ме обаче не едностранчивото представяне на събитията, но в което интернет може да е много силен без да бъде манипулиран.
 
Два месеца след стартирането ни започнахме да получаваме смъртни заплахи. Човек във Фейсбук дойде и ни изпрати ковчези, положени до черна катафалка, а в ковчезите – табелки с имената и адресите ни. Казваше, че Дяволът е приготвил тези ковчези за нас и че ще влезем в тях; това ни е съдбата.

Качи тази снимка да удостовериш казаното, скрий данните.
 

Горе