Facebook & Instagram

okli

Member
Здравейте, някой може ли да ми каже възможно ли е да се направи връзка между постовете във фейсбук и истаграм. В смисъл имам продукти във фейсбук, който да се виждат и в инстаграм. Или по скоро като поствам в инстаграм да има линк към продукта във фейсбук. Гледам че има възможност към снимката в инстаграм да се слагат цени. Как се прави това и как се изкарва този бутон shop в инстаграм?
Изчетох какво ли не изгледах една камара видеа и тази опция не е активна при мен. Смених към бизнес профил и нищо. Трябва ли да се изчака някакво удобрение ли знам ли някакви идеи?
 
Трябвало да се изчака не се активира веднага тази опция.
 
Последно редактирано:
Защо не опиташ с опцията при споделяне в инстаграм да се споделят и във фейсбук?

Това е правилната логика... и в профила или в страницата си има възможност за администриране и виждане какво става в Инстаграм през ФБ.
 
Получи се имам бутон shop вече и от там качвам снимка която тагвам и излиза цена и връзка към сайта директно.
 
Получи се имам бутон shop вече и от там качвам снимка която тагвам и излиза цена и връзка към сайта директно.
Супер! Ако не е проблем и имаш време, много добре ще направиш, ако си редактираш първото мнение, просто под него да поставиш решението как си се справил с проблема, който чете темата и се пита как да направи същото, което и ти ще му се улесни положението и няма да има нужда да търси надолу в страниците.
 

Горе