Нов мач за днес-football pro

footballpro

New Member
Здравейте, след известна пауза получих нов мач. Коеф. е над 2.50

Тук информацията е реална, а не като при някои типстъри "инфо на 1.50 коефициент" , "банкрутирали отбори" :D

При интерес ЛС
 
Аз получавам реални сведения, а не да си измислям мачове с 1.50 коефициент ;)
Специално днешния е ТОП. 2.75 коефициент в момента.До началото на срещата 100% ще падне до 2.20-30.
 
Бъди мъж и напиши тук инфорамацията която получаваш.

Или и ти искаш да изкарваш джобни вместо да ползваш тази информация да правиш милиони!
 
Аз правя достатъчно, не се притеснявай.
Всеки иска да мине тънко и да яде безплатно. Затова сделката вече е да се заплати СЛЕД като залогът бъде печеливш.Повече от това не мога да направя :)
 
Като напише инфото ще падне коеф, ако се налее мача. В случая няма смисъл да му даваме пари , като е сигурен да си тегли кредит и да си продаде къщата и да си го играе сам
ходи се гръмни. Играй си мачовете и не занимавай хората тук. Като гледам първия пост имаш предвид матей (мисля че така се казваше). Ами ок, имаш инфо играй си го. Ако искаш да споделиш, пиши, не спами форума с тъпотии.
 
Какво се дървиш бе пич. Ходи освободи напрежението. Всички станаха типстъри и всичките сте с инфо за уговорени мачове. Ако някой има инфо няма да търси сульо и пульо по форуми, за да прави пари.
 
http://prikachi.com/images.php?images/224/9509224J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/226/9509226Q.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/227/9509227M.jpg

images.php
В друг форум го дадох също.

Поздрав за хейтърите ;)
И не се притеснявайте за мен, аз правя достатъчно пари.Тук всички искат да ядат безплатно. Ами няма как да стане,момчета.Малко сте нагли. Давам ви пари да изкарате, вие пак плюете:)
 
@footballpro какъв разговор искаш да ти генерирам във снимков материам между мен и теб? Питам те за да знаят всички, че е лъжа.
Сигурно се питаш защо да го правя? Просто е така всеки ще се убеди, че доказателствата ти не струват нито стотинка.


Пак ще ти кажа ако правиш достатъчно няма да се занимаваш да изкараш още 500-1000лв. Ще играеш на едро, защото кой бяга от сигорното?
 
Какво се дървиш бе пич. Ходи освободи напрежението. Всички станаха типстъри и всичките сте с инфо за уговорени мачове. Ако някой има инфо няма да търси сульо и пульо по форуми, за да прави пари.
извинявам се колега. Цитирал съм без да искам теб, това се отнася за @footballpro .
 
След като уговорихме предварително условията с драгия потребител @footballpro (тоест, да му платя 100 лева след мача), ми беше дадена следната "информация" (която уж била 99% сигурна по негови думи):

PAvE66E.png


Може да проверите сами, че тази "информация" не "излезе".
Бях допълнително убеждаван да "натискам" (термин, използван от пишман разбирачите по който лесно можеш да разбереш кога някой глупак се опитва да се прави на разбирач) на този мач, тъй като бил за "изкарване на пари".

Хубаво, че здравият разум във второто полувреме се появи и затворих залога на не толкова голяма загуба.

Заключение: препоръчвам на @Blinky да банне въпросния, макар че едва ли ще се появи вече във форума от срам. :D А подобни теми/услуги да не се толерират в този форум. От един предприемачески форум ще се превърнем в свърталище на ниските страсти.

Радвам се, че предприех тази стъпка, за да могат всички да се убедят, че подобни простотии не си струват. Иначе този сигурно щеше да продължава да спами и да дава "сигурни информации".

G9qZEaR.png

jtndnlk.png

LSpqJ5c.png
 
Последно редактирано:
Хей хора, това е форум за предприемачи-нека да обсъждаме иновативни идеи, полезно инфо, да предлагаме добри услуги. Това с мачовете си е чист комар, призовавам Банко да наложи забрана за такива теми.
 
Хей хора, това е форум за предприемачи-нека да обсъждаме иновативни идеи, полезно инфо, да предлагаме добри услуги. Това с мачовете си е чист комар, призовавам Банко да наложи забрана за такива теми.
Ако прочетеш поста ми, ще видиш, че точно това съм и предложил.
Идеята беше някой да се "опари" за сметка на всички, за да се види, че няма смисъл от такива глупости. :)
Твърдо "за" съм относно нетолериране на теми, свързани с хазарт.
 

Горе