Nicx

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Привет,

Търся си AdWords ваучер за използване на български акаунт. 30/90 за предпочитане, но може и 135/135.
Ако предлагате такъв, изпратете ми оферта заедно с данните за ваучера (сума и бонус, краен срок) и вашата цена.
 
Здравей, имам един 135лв. валиден до 31/03/19г. за български акаунт, 101% работи аз съм рекламирал преди. Цена 25лв. Ако ти допада драсни лс.
 
Не мисля, че има проблем. Аз съм зареждал по два кода един от 30=90 и един 135=135 но беше минал период от няколко дни. Иначе ето условието което G са дали.
* Общи условия за тази оферта:
1. Офертата е налице само за клиенти с адрес за фактуриране в България. На всеки рекламодател се полага един промоционален код.
2. За да активирате тази оферта: Въведете промоционалния код в профила си преди 31 март 2019.
3. За да получите кредита: Започнете да рекламирате! В съответствие с рекламните разходи (без данъците), натрупани в този профил 31 дни след въвеждане на промоционалния код, ще бъде определен кредит на същата стойност с максимален размер от 135 лв.
4. След като 2 и 3 са изпълнени, кредитът обикновено се прилага към обобщената информация за таксуването в профила Ви в рамките на 5 дни.
5. Кредитите се прилагат само към бъдещи рекламни разходи. Те не могат да бъдат приложени към разходи, натрупани преди въвеждането на кода.
6. Няма да получите известие при изчерпване на кредита Ви и за допълнителните рекламни разходи ще бъдете таксувани по избрания от Вас начин Ви на плащане. Ако не искате да продължавате рекламирането, можете да направите пауза или да изтриете кампаниите си по всяко време.

1, ме разби та само аз тази годнина съм активирал 2 хахахх. А миналата година се сцепих хахха
 
Перманентно търся ваучери (за предпочитане 30/90, но в краен случай и 135/135), така че когато и да имате - може да ми пишете.
 
Попаднах на това търсейки ваучери http://ragcom.eu, дават доста добри пакетни цени за Adwords. Купих първо един от най малкия пакет и един от втория, за да пробвам. Всичко си е ОК.
 

Горе