Предлагам: Преводачески услуги с английски език BG-EN,EN-BG!

Статус
Not open for further replies.
Щях да си поръчам това момиче :) но като видях чата... се отказах :D

Ако търсите човек, който да Ви губи времето, въпросната дама ще ви свърши перфектна работа. Нямам представа как да дам лош рейтинг, за това пускам мнението си тук, да стой в темата й за кадем :)

https://ibb.co/d7c8a0
 
Ох, аз май ще сменям бранша.
10 лв на 327 английски думи.
В друга тема - 2.50 лв за 100 български думи...

Къде бил келепиро, ти да видиш.

Нивото ми по български е "Грамар Наци, ранк СС-Обергрюпенфюрер".
По писмен английски е С1 (не съм го проверявал, тука малко на доверие ще караме...)
Интерес у некой?

ПП: Сори за спама.
 
Интерес за какво, мисля,че това не е подходящата тема.
10 лв- 1800 символа, А4 страница, е цената която аз предлагам за извършване на превод на двата езика и на български и на английски.
Цената не подлежи на коментар.
 
Noke, нищо не разбирам от поста ти. Поясни какво, целиш, какво искаш?
Искам писатели, преводачи и прочие лингвисти да почнат да пишат грамотно.
Или поне увлекателно, че да си заслужава да ги редактирам.
Или на цена, отговаряща на нивото на услугата (възниско).

Алтернативно, се чудя дали да не почна аз да предлагам такива услуги.
Ей тъй за тест - да видя дали ще изляза на плюс...
 
Извинете, госпожице или госпожо, хайде госпожице, че госпожа звучи много нарицателно. Аз, като човек, работещ в преводаческа агенция искам да кажа само няколко неща. 1-во, 10лв., взимаме като официален превод от първа група (бланкови документи). Имам предвид 10лв, това е превод + заверка на преводач, превод, разпечатан на бланка, и т.н., ако не знаете какво е официален превод. Оттам, преводачите взимат не повече от 4-4,50 лв. за труда си.
Аз съм и преводач и цена от 10лв за НИВО B2 звучи несериозно и нелепо. Взимала съм 9лв/1800 символа експресна поръчка при това от 10 страници за изцяло технически текст, който ако видите дори ще ви стане лошо.
Така че не разбирам и наглото Ви, арогантно отношение на какво отгоре е, г-це B2?
 
Прочетете добре, не Б1, а Б2. Срещала съм агенции със цена на работа, 10до15 лв, страница, 1800 символа за всички типове превод.
Значи какво може да говори за една агенция цената за превод на удостоверение за раждане и епикриза да е една и съща?
А и Вие не сте агенция за преводи и не извършвате официални преводи със заверки. Въпреки това мисля, че не схващате. Агенцията получава за превода 10лв, преводача получава 4-5лв. Затова продължавам да не разбирам на какво основание човек с ниво В2 (както съм и написала), изисква такова заплащане? Но успех Ви желая. В бранша с арогантност не се преуспява, обаче.
 
В допълнение, аз не съм нагла. Цената на това което правя се договаря със всеки, на сила не искам от никого нищо, защото не съм и арогантна. За 50 или 100 страници няма да поискам 500 или 1000, цената се договаря. Договарям я с всеки, така че двете страни да са доволни.
 
Не съм говорил още с Александра-но ще й поставя негативен фийдбек!Преди една седмица ми “преведе” текстове,за които се разбрахме 100лв!(никога не се пазаря,като става дума за услуги)!Преведе ми 1 текст безплатно и понеже нивото ми на английски е може би малко под нейното-реших,че е ОК и и дадох и другите текстове!Притеснявах се повече дали ще си получи парите навреме(след като ми даде превода)-защото бях в чужбина,отколкото дали тя ще свърши работата си!Както и да е-преведох й парите навреме!Моите неща са тип сувенири,които тръгнах да разпечатвам и-0,чудо-навсякъде пълно с грешкиии-навсякъдеее!Имам познати англичани и като им дадох да проверяват-направо се хванаха за главата-никакво чувство за словоред ,безкраен миш-маш!Те ме питаха няколко пъти-Да не би да съм си играл сам с Гугъл Транслейт:)!Днес малко започна да ми минава и реших да предпазя други хора-Не ходете при нея!Ако някой все пак иска да види превод-може и тя да му го предостави(да не помислите,че нещо аз съм го преправял нарочно)!Ужасссс!Не си търся 100-те лева,защото нейните възможности са такива-просто супер аматьорско изпълнение!Ще търся преводач!Загуба на време и пари е Александра Христова!
 
Искам да благодаря, на всички с който съм работила последните години, когато се регистрирах. Благодаря на онези които казаха лошото, и онези които казаха хубавите думи, благодаря за негатиите, помолих темата да бъде заключена, защото тя вече е не активна. Аз също се оттеглям поради лични причини, които все ак има желание може да ме потърси, иска да използва мойте услуги.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе