Отборна работа по интернет маркетинг проект (50/50) подялба на печалба

cahsforcash

New Member
Здравейте. Тази обява е за хора, които са готови да инвестират времето си за проекти от чийто резултат ще делим на равно.

Отново обръщам внимание че заплащане ще има едва когато съумеем да изкараме някакви пари.

За какво става въпрос: Заедно ще правим wordpress сайтове с най-разнообразно съдържание. Ще се продават главно дигитални продукти, ако вие имате по-добри идеи, ще се радвам да ги чуя. Много е дълго за обяснение затова ще помоля който има интерес да остави контакти.

Ще загатна само че разполагам със VPS, който ми позволява да хоствам много сайтове, дори стотици по едно и също време, идеите ми се съртят около този факт .Както и не на последно място, ако сте нови в сферата от мен ще научите доста. Разполагам и с копирайтъри, които са готови да работят без твърдо заплащане, а само когато се реализират печалби.

Ако сте заинтересовани, моля оставете контакти и се извинявам за темата, която не подхожда на сайта и насочеността му, но реших да пробвам да намеря ентусиазирани хора и в България, понеже за момента намирам само от чужбина.

П.С Приемам градивна критика, но без необоснован хейт ако е възможно. Дълго време се колебаех дали да пиша в български форум въобще, понеже има твърде много негативизъм, но ето на престраших се :)



Благодаря!
 
Здравей, а защо профилът ти е на няколко часа?
Не мислиш ли, че изглежа подозрително това нещо?

Регистриран. Днес в 01:04
Темата публикувана. Днес в 01:17
 
Здравей, а защо профилът ти е на няколко часа?
Не мислиш ли, че изглежа подозрително това нещо?

Регистриран. Днес в 01:04
Темата публикувана. Днес в 01:17

Здравей, може би изглежда подозрително, но така се получи, сега се регистрирах. Не съм го правил преди, понеже не съм се включвал в дискусии.
 
Интересна оферта, ама кажи с какъв "капитал" влизаш в такъв партнършип? Маркетингови ресурси/умения ли, копирайтинг ли, технически гений ли, кинти ли...?

Това с ВПС-а ми е крайно недостатъчно, да го кажем меко.
 
Интересна оферта, ама кажи с какъв "капитал" влизаш в такъв партнършип? Маркетингови ресурси/умения ли, копирайтинг ли, технически гений ли, кинти ли...?

Това с ВПС-а ми е крайно недостатъчно, да го кажем меко.


От моя страна мога да осигуря дизайн, цялостно създаване на сайта, имам и хора, които могат да се заемат с копирайтинг. Всичко зависи от отсрещния човек, ако той е по-добър от мен в дизайна или нещо друго, тогава той поема това, аз останалото. Цялата идея е инвестиции, усилия и печалби = 50/50, мисля че е достатъчно ясно. Идеята е да се сформира екип, в който аз ще участвам разбира се, с не малко неща. Това не е тема за новия ибей или youtube. Ако считате че темата е в такъв разрез с правилата или безполезна, тогава я заключете. :)
 
Сайтаджия който търси някой да му развива проектите, нищо ново и уникално
 
Сайтаджия който търси някой да му развива проектите, нищо ново и уникално

Мисля че съвсем ясно се изразих че търся отборна игра, не аз да лежа и друг да ми върши работата. Дори може да е обратното, ако този някой наистина има опит, има шанс аз да върша цялата работа, а той да ми дава насоки да кажем. Не мисля че има нужда да споря със всеки поотделно, като очевидно няма смисъл.
 
Какъв тип дигитални продукти ще се предлагат? Електронни книги, софтуер? Питам, понеже аз съм авторка на еротични разкази и романи, с една публикувана книга. Дайте малко повече подробности.

Здравейте, на практика няма ограничение на вида на дигиталните продукти. Няма да има проблем за подобно съдържание, хостинга не е в България и такива тематики не биха били проблем. Пишете ми на лично вашите контакти, ако имате желание и ще се свържа с вас, благодаря!
 
Пиши на лично какво точно предлагаш.

Пиша го тук, за да е видимо и за другите четящи. Вижте, как ще си изиграем картите зависи от нас. Няма как да изброя колко точно неща могат да се правят с платформа като wordpress.

1. Множество от лендинг страници препродавайки афилиейт продукти, идеята е да се влезе в много тематики.
2. Еcommerce website предлагащ стоки физически (ако имаме читав доставчик) или дигитални (такива имам много).
3. Продаване или препродаване на услуги, отново тип лендинг страници, защото се вдигат бързо.

Каква е идеята? Отново обяснявам, задачите ще бъдат разпределяни според това кой какво в сформирания екип може/иска да прави. Идеята е да работим по равно. Ако вие сте по-добър от мен в нещо и ви харесва да го правите, ок, тогава въпросния човек поема това, аз се заемам с останалото. Може да се работи в екип по трима да кажем.

Пътищата които могат да бъдат поети са много.

Отново казвам ако някой не е заинтересован, просто да подмине темата, не мисля че боли. Не е нужна тази типична нашенска психология "да не ме минат" . Надявах се да намеря и тук хора които не те упрекват а мислят как да го направим, вместо да побързат да те оплюят. Вече дори заработих на този принцип с няколко човека, които ги събрах в рамките на седмица, не са българи. И да, поемам риска дори "да ме мине" някой друг "сайтаджия" ако си тръгна от това "минаване" със придобити знания, които мога да приложа след това.
 
А маркетинга как ще правим?
 
А маркетинга как ще правим?

Ще разчитаме предимно на органичен трафик. Може да се използват и реклами, но надали ще имаме толкова голям бюджет. Ако в екипа имаме човек, който има повече опит със SEO или социални мрежи, то тогава той ще вземе тази функция. Може освен социалните мрежи да се използват и места като редит да кажем. Още един пример - ако някой от участниците има опит в редит то тогава най-добре той да се заеме с тази част.
 

Горе