Ей, Тулупи, протестирате ли?

Това свикване на тоя извънреден пленум на ЦК на БКП в момента какво целеше всъщност? Противопоставяне на двата лагера и дискредитиране на протестиращите. Какво излезе обаче? Циганите, докарани от гроб срещу 60лв на калпак, не допринесоха за изчистване имиджа на партията, "спасила ни от комунизма". #Кой чупи държавата?
 
От моя край един познат е ходил ( работи в общината ), та се оплакваше, че ги карали с дълги панталони в тая жега да стоят.
 
С дълги панталони да ходят, а не са им казали какво да говорят!? Повечето изобщо нямаха представа защо са та.... Дали ли са му пари на твоя приятел или са го изнудвали?

От моя край един познат е ходил ( работи в общината ), та се оплакваше, че ги карали с дълги панталони в тая жега да стоят.
 
Днес е тотална скука в темата. Кога ли ще свърши конференцията, та да се появят Геле и другите, дето не подкрепят баце, ама просто няма кой?
 
Почвам да си мисля, че това са агенти на Путин и Нинова. Явно са дали пари на тея да си лепнат по един бадж на герб и да правят, това което правят :eek: От PR гледна точка това е живо прострелване в коляното....

 
По-важния въпрос е, не къде е Гештапо, а къде са герберите от темата. Срам ги е да се покажат след днешното фиаско или....
 
Сега са на другарска почерпка за добре свършената работа. Стига си завиждал за успехите на партията, дето ни спаси от комунистите. :)
 
Цял ден това се чудим, без опоненти нищо не става, нали виждаш. Май са на банкет, ама те ще кажат, като се появят....


Гледам Темата стана Нанди - Биаро, Нанди - Биаро, Нанди - Биаро...
Скука голяма, къде ви избяга аудиторията?
 
От моя край един познат е ходил ( работи в общината ), та се оплакваше, че ги карали с дълги панталони в тая жега да стоят.
Знам , че са изгорели и двамата :D , единият работи в общината, другият пък има бизнес с вендинг машини и иска не иска, трябва да ходи, колкото да не го закачат, тоест помога му толкова дотолкова, че не му пречат гербаджиите вмомента.
 
Кой защо го биха на пленума че ме мързи да търся достоверни източници
 
Прост народ - цигански катун, а ние искаме държава.
Значи, когато имаше КПП-та в цялата страна, които спираха вируса с невиждана досега ярост, всички чинно си кютеха, пишеха лъжи в декларациите и се подчиняваха. Сега, когато са нужни по-ефективни методи на протест - ганьо и ганка мрънкят, понеже не могат да идат до билла да си купят манджа, та да тъпчат мазните търбуси. Ми няма да бъдем европейска държава, докато това циганско племе не бъде анихилирано и заменено от по-качествена раса.
 

Горе