Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
А ако говорим за това и има някой, който разбира може ли да ми обясни защо се получава така ?
В 15:2 са хората, които са победили белега на звяра, те стоят на стъклено море
В 16:3 Ангела изсипва чашата в морето и всички умират.
Дали за едно и също море става на въпрос ?
Ако е за едно и също тогава защо ?

[15:1] И видях друга поличба на небето, голяма и чудна: седем Ангели, които държаха седемте последни порази, защото с тях се свърши Божият гняв.
[15:2] И видях като че ли стъклено море, смесено с огън; а ония, които победиха звяра и образа му, белега му и числото на името му, стояха на това стъклено море и държаха гусли Божии.
[15:3]
И пееха песента на Моисея, Божия раб, и песента на Агнеца, думайки: велики и чудни са Твоите дела, Господи, Боже Вседържителю! Праведни и истинни са Твоите пътища, Царю на светиите!
[15:4] Кой не ще се побои от Тебе, Господи, и не ще да прослави Твоето име? Защото само Ти си свет; защото всички народи ще дойдат и ще се поклонят пред Тебе; защото Твоите присъди станаха явни.
[15:5] След това видях: ето, на небето се отвори храмът на скинията на свидетелството.
[15:6] И излязоха от храма седемте Ангели, които държаха седемте порази, облечени с чисти и светли ленени дрехи и опасани през гърдите със златни пояси.
[15:7] И едно от четирите животни даде на седемте Ангели седем златни чаши, пълни с гнева на Бога, Който живее вовеки веков.
[15:8] И напълни се храмът с дим от славата на Бога и от силата Му, и никой не можеше да влезе в храма, докле се не свършиха седемте порази на седемте Ангели.

[16:1] И чух от храма висок глас да казва на седемте Ангели: идете, излейте на земята седемте чаши с гнева Божий.
[16:2] Отиде първият Ангел, та изля на земята своята чаша; и по човеците, които имаха белега на звяра и се покланяха на образа му, появиха се лоши и люти струпеи.
[16:3] Вторият Ангел изля своята чаша в морето; и то стана на кръв, като кръвта на убит човек; и всичко живо в морето измря.
[16:4] Третият Ангел изля чашата си в реките и в изворите водни, и те станаха на кръв.
[16:5] След това чух Ангела на водите да казва: праведен си, Господи, Който си, Който си бил, и Който си свет, задето тъй си отсъдил,
[16:6] понеже те проляха кръв на светии и пророци, и Ти им даде кръв да пият: заслужават това.
[16:7] И чух другиго да говори от жертвеника: да, Господи, Боже Вседържителю, истински и праведни са Твоите присъди.
[16:8] Четвъртият Ангел изля чашата си върху слънцето; и даде му се да опалва с огън човеците.
[16:9] И силна жега опали човеците, а те похулиха името на Бога, Който имаше власт над тия порази, и се не покаяха да Му въздадат слава.
[16:10] Петият Ангел изля чашата си върху престола на звяра; и царството на тоя се помрачи, и човеците прехапваха езика си от болка
[16:11] и похулиха Небесния Бог поради болките и раните си, ала се не разкаяха за делата си.
[16:12] Шестият Ангел изля чашата си в голямата река Ефрат; и пресъхна водата й, за да се приготви пътят за царете от изгрев слънце.
 
Ходи та боцнат че да ти мине.
 
Ще отида, стига си ме мислил мен.

Е нали темата е за тебе - да решиш дали или?

Всички тука сме се събрали тебе да мислим.
 
Е нали темата е за тебе - да решиш дали или?

Всички тука сме се събрали тебе да мислим.
Темата е за разсъждения и всеки да сподели какво мисли.
Ако трябва да ми решите моя проблем нито един не може да го реши от тук, защото никой от тук не разбира.
Трябва да знаеш здравословното ми състояние, изследвания и всичко и да имаш нужното образования най-малко, за да прецениш. Нито един от тук го няма. Исках да видя какво мислят хората за себе си.
 
@Noke, чакаме и нещо от Candace Owens - друга моя любимка, наред с Бен Шапиро. :)
Сега я гледах за първи път.
Изглежда се фокусира върху проблемите на черните.

Изгубена кауза.
 
Добре, дискусията засега ми харесва, интересното е, че темата върви, защото герберските тролове стоят в темата за правителството.
 
То ще изкараш факти и за двете страни, нормално, но нещата клонят към безопасност. В болниците, да кажем в САЩ, които са с ковид, 90 процента са неваксинирани. Мисля си, че едно на 300 000 на този етап е риск, който би поел. То и от операция на апендисит има вероятност да умреш, не значи, че няма да се оперираш нали? И пак, даже 1 към 300 000 е малко.

За дългосрочни ефекти - няма да мутираме, ваксината просто те сблъсква с част от вируса по много по-безопасен начин. Ако имаше толкова голяма опасност, колкото казвате, една камара институции и държави да са оревали света. Никой лидер на страна няма да си уморява населението, ако знае, че има някаква конспирация. Пък да не говорим за елита, да си убиват икономиката.

Компаниите за ваксини печелят пари - ами нормално, все пак са компании. Сега за конспирациите, че искат да намаляват населението - що за идиоти биха избрали вирус, който засяга предимно старите, а не убива младите, и има сравнително ниска смъртност. Изобщо не изглежда логично, да не говорим, че 'елита' , има нужда от хора, потребители, които са консуматори.
Върнах се малко назад и сега видях този коментар.
За дългосрочните ефкети никой няма да уреве още защото е рано. Виж за свински грип 12 държави са подали оплакване.
Убивали икономиката - това не е вярно, сега повечето сме консуматори, отколкото да правим нещо полезно. Повечето хора цапаме, пълним планетата, вредни емисии, боклуци, абе цялата планета вече не мяза на нищо, а от половината хора няма смисъл.
И естествено, че ще засяга възрастните точно защото те са консуматори дават им се пари - пенсии, не работят и вече няма нужда от тях.
 
"... от доктор, които изследва много от ваксинираните с ваксините. Казва се Чарлс Хофе и твърди, че изследванията му показват, че всички ваксинирани без изключение няма да доживеят годините след 2025- та." :oops:

Какво мислите за ТАЗИ статия?
 
Какво мислите за ТАЗИ статия?
Мисля, че това е чудесен пример за дигитален маркетинг на шапки от алуминиево фолио. Само се чудя защо в края на статията няма линк за купуване на продукта.

U95tE9c.jpg
 
"... от доктор, които изследва много от ваксинираните с ваксините. Казва се Чарлс Хофе и твърди, че изследванията му показват, че всички ваксинирани без изключение няма да доживеят годините след 2025- та." :oops:

Какво мислите за ТАЗИ статия?
Има много хора, които са изследвали D-dimer след ваксина и няма никакви стойности извън норма, а той се базира на това изследване.
Освен това този протеин влиза и като се заразиш т.е какво е значението как ще влезе ?
Контролиран или нектронолириумо е производството на спайк протеин.
Има и много доктори, които се опитват да развият малко по-различна теория само и само да блеснат.
Иначе пак питам вижте, че хора след ваксина правят D-dimer и е в норма, а за него това е единственото изследване на което се базира.
След малка проверка може да видиш дори в Българските групи колко човка питат дали могат да се ваксинират с висок D-dimer, т.е много хора имат висок D-dimer, но някой не го изследват преди ваксината и след ваксината като го измерят оппаааа висок D-dimer от ваксината е край... Аман от такива "лекари"
Взимат 1000 човека - правиш преди ваксина D-dimer и след ваксина D-dimer това е. Кви са тези изследвания аз ли да го уча тоя лекар
 
Последно редактирано:
Не ми се навлиза в анализи на Библията. Аз ти казах кое може да се нарече достоверно. Има я статията в "Нейчър". От екипа твърдят, че са започнали тези опити, защото очакват вируси от това семейство да атакуват. Мисля, че имаше и ред в който директно беше написано, че опитват мутации върху бозайници за да разберат как при евентуални естествени мутации този вирус би се държал. Статията е много голяма, дори за такова списание. В тяхната теза или поне това, което беше в сайта в средата на миналата година, когато чух за това и го проверих се намеква, абе с прости думи казано очакват Пандемията. Това, което ти казвам е по памет.

А този цитат от Библията наподобява това, което става, дефакто точно това става, пак да повторя по заобиколни пътища. Числа, тълкувания не говоря за това. Говоря, че примерно днес са започнали масови проверки по всякакви бизнес обекти за маски и това е заобиколна принуда да се ваксинираш.
 
Аз само да попитам фрау Меркел и сие, тази човеко-маса транспортира ли се съобразно пандемичните мерки? Колко от "пътниците" са ваксинирани? Колко са с отрицателен писоар? Когато пристигнат до крайната дестинация, ще бъдат ли тествани и карантинирани? Или мерките са необходими само в развитите страни, където има ред и добре изградени хигиенни навици сред населението?


611b6f2ba4b07b0018ade30c
 
Изглежда се фокусира върху проблемите на черните.

Изгубена кауза.

Всъщност, проблемите на черните, върху които се фокусира не са тия, за които си мислиш. Тя е обвинявана в расизъм, защото категорично отрича паразитирането на черните в Америка. Краен противник е на политиките, които правят негрите още по-мързеливи и безполезни, както и на така модерния рев, че са дискриминирани. Тоест, от наш'те е. ;)


И специален балсам за ранената ти душа:

 
Последно редактирано:
 
Всъщност, проблемите на черните, върху които се фокусира не са тия, за които си мислиш. Тя е обвинявана в расизъм, защото категорично отрича паразитирането на черните в Америка. Краен противник е на политиките, които правят негрите още по-мързеливи и безполезни, както и на така модерния рев, че са дискриминирани. Тоест, от наш'те е. ;)

...

И специален балсам за ранената ти душа:

...


Негрите като цяло са безнадеждни - там нищо не може да помогне, тъй че по-добре да се съсредоточим върху по-продуктивни каузи.
Само този става, останалите ще продължават да пълнят затворите и да паразитстват.

Ако вицето на САЩ ще е жена предпочитам да е примерно тая:

 
АБе тия антиваксъри не мога да ги разбера - аз не ги съветвам да се боцнат, ама те ми говорят колко вредно било. Що не си гледате себе си? И без това има достатъчно овце, заради които ще се влачим още години наред - затвори, отвори.
Победихте, повече сте, защо не се успокоите малко се чудя?
 
И без това има достатъчно овце, заради които ще се влачим още години наред.
Тедка, ти лично ще се влачиш в живота заради себе си. Толкова си наивен, горкия, че докрай ще те използват.

За пореден път ти припомням, че това затвори-отвори беше писано че ще стане още в самото начало, но ти продължаваш да отказваш да видиш истината в очите.
 

Горе