Последно съдържание от Даниел Маринов

 1. Д

  В какъв онлайн бизнес бихте инвестирали в момента

  От: В какъв онлайн бизнес бихте инвестирали в момента В момента бих вложил в афф. сайтове за западните страни в Европа, в които има Amazon. Конкуренцията е по-малка спрямо US, единственият проблем е създаването на контент с добро качество, което е и другата основна инвестиция, освен SEO..
 2. Д

  Има ли значение хостинга все още?

  От: Има ли значение хостинга все още? Ако ще монетизираш сайтовете, краткият отговор е не, няма да стане както го искаш. Въобще, на такива места комерсиални проекти не се пускат, за да не береш грижи в последствие.
 3. Д

  Проверка за уникалност

  От: Проверка за уникалност Първото ти е процент уникалност, който трябва да е възможно най-голям. Второто е процент пренаписване, това хич не го гледай, защото не е ясно колко адекватно го определя. Съответно неуникалните фрази ти ги дава с жълто, а пренаписаните със синьо.
 4. Д

  Проверка за уникалност

  От: Проверка за уникалност Мисля, че е ок адвегото, не го ръчкай много, много, защото се бъгва понякога. А и реално няма друга безплатна алтернатива на софта, която да си струва.
 5. Д

  Отживелица ли е ЕВРОФУТБОЛ?

  От: Отживелица ли е ЕВРОФУТБОЛ? Аз отвреме на време пускам еврошанс и по една права колонка, но е на няколко месеца веднъж. Просто ми се случва да пия кафе, където има пункт и се разведрявам. Иначе за залозите на игри, определено на запад са много популярни. Дори има букмейкър, собственик на...
 6. Д

  За цените на копирайтинга

  От: За цените на копирайтинга Ако някой за 10-15 минути напише цяла статия на сериозна тематика, използвайки измамни техники, то той не може да бъде наречен контент/копирайтър и за това не трябва да е обект на обсъждане в тази тема. Трябва да получи съответната тема с приложени доказателства...
 7. Д

  За цените на копирайтинга

  От: За цените на копирайтинга Бате, качеството на услугата е съвсем друга тема на разговор. Да, може да има някой, който предлага услуга несъответстваща на цената, но това не значи, че цената е надута.
 8. Д

  Вундеркинг ли е Uphero или дежурен трол

  От: Вундеркинг ли е Uphero или дежурен трол Не те гоня, на мен ми е все едно дали си тук или не. Ама няма как целия форум да се съобразява с теб, защото не те кефи някой какво пише. Капиш?
 9. Д

  Вундеркинг ли е Uphero или дежурен трол

  От: От: Вундеркинг ли е Uphero или дежурен трол Като не ти изнася, изчезвай. Почнахте да мрънкате и да се оплаквате без да се замисляте дали на някой му пука.
 10. Д

  За цените на копирайтинга

  От: За цените на копирайтинга Един човек, който пише статии го боли х*я с извинение, как си монетизираш сайта и колко изкарваш от една статия и т.н. Той си върши работата и очаква определена сума пари за това. Ти вече преценяваш дали тази сума пари те устройва спрямо стойността, която се дава и...
 11. Д

  Има ли фенове и играчи на Дартц?

  От: Има ли фенове и играчи на Дартц? Според мен много интересен мач ще е между Барневелд и Уитлок. Гервен, Люис и Тейлър едва ли ще имат проблеми да си вземат срещите.
 12. Д

  Има ли фенове и играчи на Дартц?

  От: Има ли фенове и играчи на Дартц? Опа, радвам се, че има фенове на спорта. Когато се сетя гледам, харесва ми. Дори с приятелчетата понякога се събираме на заведение за по-интересните мачове. Играл съм, но тъкмо започнах да си подобрявам техниката и хората, с които играхме спряха, та като...
 13. Д

  Последният път, когато написах текст, продадох продукт

  От: Последният път, когато написах текст, продадох продукт Просто, ако някой е поръчал от теб през форума, нека остави мнение за работата ти в темата.
 14. Д

  Положително :-)

  От: Положително :-) Само малоумник и олигофрен би базирал поведението си на нещо такова. Съжалявам такива коне с капаци като теб.
 15. Д

  Положително :-)

  От: От: Положително :-) Точно ти да кажеш на някой, че спами. По цял ден форума се занимава само с твоите тъпотии. А иначе, чалгата не е причина, а следствие. Опичайте си акъла.

Горе