Последно съдържание от articles

 1. A

  Търся хора за коментари във форуми

  От: Търся хора за коментари във форуми Аз съм съгласна с ReminD! Това не е мястото за трупане на мнения; след като си виновна, не мога да разбера как може да продължаваш да се заяждаш?
 2. A

  Търся екип за писане на статии на английски

  От: Търся екип за писане на статии на английски Проблемът е, че konars1 НЕ ПЛАЩА. Той иска да му се пише благотворително, в замяна на даване на място за реклама ... Писах му на лично и това ми отговори.
 3. A

  2 Статии на EN

  От: 2 Статии на EN Не мога все още да пращам лични съобщения, но се интересувам от обявата Ви. Може ли да ми дадете email, където да Ви пиша?
 4. A

  Търся човек за описания на снимки (wordpress. eng)

  От: Търся човек за описания на снимки (wordpress. eng) Добър ден! Интересувам се от обявата ви. Моля Ви, дайте ми емайл, където да Ви пратя описанията. Благодаря!
 5. A

  Търся човек за превод от BG на EN

  От: Търся човек за превод от BG на EN Добър ден! Интересувам се от обявата Ви. Поради недостатъчен брой мнения във форума, все още нямам право да пускам лични съобщения. Може ли да ми дадете email, където да си пратя CV-то. Имам опит като преводач.
 6. A

  Търся хора за писане на статии на EN

  От: Търся хора за писане на статии на EN И аз се интересувам от обявата Ви. Може ли email, за да ви пусна CV-то ми? Благодаря предварително!

Горе