Последно съдържание от BESTINO

 1. BESTINO

  Забранено, но не за всички спрян достъпът до най-популярните онлайн букмейкъри

  От: Забранено, но не за всички спрян достъпът до най-популярните онлайн букмейкъри Е как да не се връзва, нали се сещаш кой първи ще вземе лиценз, а може би и единствен...8):mad:
 2. BESTINO

  Забранено, но не за всички спрян достъпът до най-популярните онлайн букмейкъри

  От: Забранено, но не за всички спрян достъпът до най-популярните онлайн букмейкъри Мобилните оператори още не са ги спрели, дано да не ги спират, но както пише стандарт щяло да има глоби за тези които не ги филтрират. :(
 3. BESTINO

  Забранено, но не за всички спрян достъпът до най-популярните онлайн букмейкъри

  От: Забранено, но не за всички спрян достъпът до най-популярните онлайн букмейкъри Моя доставчик още снощи в 23.45 блокира достъпа до всички изброени сайтове.:mad: Някой се бяха усетили предварително като тези например: http:// www2. betin.com /bg/ , но те са стари кримки.:) Точно 3-4 мин, ми...
 4. BESTINO

  Препоръка за афилейт партньори

  От: Препоръка за афилейт партньори Колега за футбол не съм виждал по-добра програма от тази на букмейкърите. Би ли споделил какво те дразни в техите програми, ако можем ще помогнем.
 5. BESTINO

  Къртиците в нета!

  От: Къртиците в нета! Абе то е ясно ама за теб и за мен, но за обикновен човечец дето си влиза да чете разни новини из нетя не му е ясно. Затова го пускам това тук, и то не щото пише бсп там или герб/ за мен всички са еднакви/, ами един обикновен човек да го прочете и разбере/един поне/ ще съм...
 6. BESTINO

  Къртиците в нета!

  :arrow: Малко е дълго за четене, като погледна такъв дълъг текст и зачитам първите 1-2 изречения и ако не ме грабне го затварям, но това си е интересно де.:D Тук също има такива индивиди, отдавна съм ги разкрил и не им чета мненията въобще.:wink:8)8)
 7. BESTINO

  Гласувахте ли?

  От: Гласувахте ли? "Ако гласуването можеше да промени нещо, то щеше да е обявено извън закона." Ема Голдман "Не е важно как гласуват избирателите, а кой брои гласовете" Йосиф Сталин (Йосиф Висарионович Джугашвили) :wink::wink::rolleyes::rolleyes:
 8. BESTINO

  Гласувахте ли?

  От: Гласувахте ли? ИЗБОРИ ЛИ? НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТАЗИ ГНУСНА ПАСМИНА НИКОГА ВЕЧЕ! - ГОЛЯМОТО ЛАПАНЕ Атанас СПАСОВ На път сме ритуално да се самоубием. Друг такъв народ по белия свят няма. Едва ли съществува друга група хора, която да живее вторачена в нищото и да очаква не...
 9. BESTINO

  Нещо против подслушването!?

  От: Нещо против подслушването!? Един коментираше че му давали по 3 лева за коментар, не пишеше от коя партия, но отказал. Някъде го видях из политическите драсканици някъде из нетя ама непомня къде.8)
 10. BESTINO

  Залагащи на футболни мачове..

  От: Залагащи на футболни мачове.. И аз сложих 1ца за тях, па квото стане:rolleyes:
 11. BESTINO

  Залагащи на футболни мачове..

  От: Залагащи на футболни мачове.. Тръгна обратно, дано обърнат, в щвеция отдавна съм ги отписал да търся резонни мачове там, имам чувството че всички са уговорени за големия коеф. 8)
 12. BESTINO

  Залагащи на футболни мачове..

  От: Залагащи на футболни мачове.. Здравейте, това ще ми е любимата тема явно! За Фенерите и Бенфика нещо ми изглежда на под 2.5 , турците в тези турнири трудно вкарват нещо. Берое се престраших и му сложих 1$ в 80 мин. така си го виждах още отначало: :)
 13. BESTINO

  Купиха "Нетинфо" за 12 млн. евро

  От: Купиха "Нетинфо" за 12 млн. евро Повече няма какво да се каже по темата... може да се заключва!:rolleyes:8)
 14. BESTINO

  Use the FORCE

  От: Use the FORCE Това че вие не го вярвате не значи че не е възможно!8)
 15. BESTINO

  Експлозии на маратона в Бостън

  От: Експлозии на маратона в Бостън Да интересно е това че тук се показва фейсбук страницата която е създадена преди да избухне първата бомба! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YpZcELZSlRw#!:confused::confused::shock::shock::?::?::twisted:8)

Горе