Последно съдържание от fifi

 1. fifi

  Facebook - Downtime

  Драсвам, тръгна. :)
 2. fifi

  Facebook - Downtime

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:U11yJHmMUSMJ:https://m.facebook.com/notes/facebook-engineering/more-details-on-todays-outage/431441338919/&hl=bg&gl=bg&strip=1&vwsrc=0 - това откога е? O_O Може би е старо или днешно, че не виждам дата.
 3. fifi

  Facebook - Downtime

  FB го няма, но за щастие Predpriemach.com е тук. <3 :). https://www.reuters.com/technology/european-politicians-call-facebook-investigation-after-whistleblower-revelation-2021-10-04/? На мен цял ден ми прави проблеми като преди няколко часа окончателно спря. Любопитно какъв ли е проблема?
 4. fifi

  Продава се: Продавам сайт на разнообразна тематика

  Здравейте, отговорих на всички.
 5. fifi

  Продава се: Продавам сайт на разнообразна тематика

  Здравейте, продавам сайт на разнообразна тематика. Система: Wordpress; Брой публикации: 387 - от които 292 са статии и 95 са различни клипове, някои от които с текст. Най-малко 95% от съдържанието е уникално и индексирано от Google. Не е правена SEO оптимизация, но сайта се класира по...
 6. fifi

  Продава се: Обявата е невалидна

  Up...
 7. fifi

  Продава се: Обявата е невалидна

  ^ Up... ^
 8. fifi

  Продава се: Обявата е невалидна

  Обявата е невалидна вече :)
 9. fifi

  Някой да работи с Mobio?

  Благодаря за мнението. Явно да не очаквам много. Все пак ми се ще да се възползвам от смс разплащане като по-достъпен метод, все пак става дума за малки суми. А има ли други компании подобни на mobio, които работят с физически лица? Някой да може, да препоръча?
 10. fifi

  Някой да работи с Mobio?

  Здравейте, има ли тук физически лица, които работят с Mobio? Имате ли представа след колко време отговарят на запитване за регистрация? Пише, че работят с физически лица, но нямат форма за регистрация, затова им писах чрез формата им за контакти. Вече почти седмица няма отговор. Та някой...
 11. fifi

  Предлагам: Невалидна

  Up.
 12. fifi

  Предлагам: Невалидна

  Невалидна
 13. fifi

  Търся: Сайтове, в които да пуснем статии с по един линк

  Сайтът от подписа има и ит. Пишете ми при интерес.

Горе