Бърз хак / промпт за дизайн на сайт с AI за тези, които нямат дизайн умения

fifi

Well-Known Member
Здравейте, скоро не съм споделяла нищо полезно във форума, но ето един бърз трик, който ще ви споделя (ако още не сте се досетили).
Ако не разбирате много, много от дизайн, а по-скоро от техническата страна на нещата или все пак имате някакви познания с WordPress, можете да си направите уникален дизайн на сайт доста бързо. Ето как:

Трябва ви безплатна версия на lovable.dev (около 5 кредита/ден). Задавате му промпт да ви изработи сайт на избрана тема - например Блог за туризъм и посочвате, че искате да създаде дизайна така, че да можете да го "пресъздадете" с Wordpress + Blocksy Free Theme + Gutenberg Editor.

По този начин ще си направите уникален сайт с безплатна тема като Blocksy или пък Astra, който хем да зарежда бързо, хем да ви спести някое евро. На мен тази "врътка" (така да я нарека) ми върши чудесна работа. :) Та ако още не сте се сетили, това е начин, с който да се сдобиете с добре изглеждащ сайт за без пари. (ако не включваме личното време, отделено за изграждането).

Сега някой може да попита - що направо не го изградя с AI сайта и да купя домейн. Тук кофтито е, че трябва да плащате месечен абонамент и докато си изградите CMS да може да си го поддържате, ще ви отидат доста кредити.

Затова ви давам тази алтернатива.
Ако се сещате за по-добри варианти, може да споделите. 😉

Уникален колко да е уникален ако не му дадеш конкретни изисквания?
Codex примерно е напълно достатъчен да изгради WP сайт без всички тия глупости и да си ограничен от разни теми и блокчета.

• Haha
Реакции: fifi
Уникален колко да е уникален ако не му дадеш конкретни изисквания?
Codex примерно е напълно достатъчен да изгради WP сайт без всички тия глупости и да си ограничен от разни теми и блокчета.
Е много ясно, че трябва да се дадат конкретни изисквания, но не и по отношение на дизайна. На мен ми върши работа и в този си вид.

Горе