Fozzy
Реакции
591

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Здравей.
  Предималко се чухме и се разбрахме да се видим в петък.
  Това е сайта- StokataStoki.bg
  Стоян Стоянов-0878544828
  Поздрави.
  Здравейте,

  В момента създаване онлайн магазин за компютри и периферия www.gamersworld.bg и се нуждаем от SEO и Copywriter, защото има много какво да се пише и прави по сайта.

  Ако имате интерес да се заемете с нашия проект ще се радвам да се свържете с мен и да обсъдим подробно нещата.

  Поздрави,
  Костадин Петков
  0896806383, [email protected]
  Здрасти интересувам се от СЕО оптимизация на онлайн магазин.... ако може да дадеш телефон за да разговаряме?
  • Like
  Реакции: CTAH
  Здравейте, писахме за сайта ми пътна-помощ.com за onpage оптимизацията да те питам колко парички ще ми струва и имаш ли желание да я оправиш?
  Нов съм и не знам кое как става, но тук съм с цел да развия страницата си във Фейсбук, надявам се да ми помогнеш.. :))
  Здравей ^^ Случайно видях, че си писал за анти спам съобщенията за фб във страничките :) пробвах се с кода който беше оставил във форума ама нещо не ми се получава .. и специално за да ти пиша лично съобщения си направих рег тука :D Може ли ако не е проблем да ме добавиш в скайп и да ми обясниш там как става ? Ще съм ти изключително благодарен :) скайпа ми е antanymeed
  Здравейте!

  Интересуват ме статии за социални мрежи,артикъл директории, сателитки, но спиннати, за да се уникализират.Моля, прибавете ме в Skype lilia.nikova, за да поговорим.
  на каква тематика ще е сайта ? под да го развивам имаш в предвид да поствам информация или да го популяризирам ? навит съм ,но понеже съм новак имам въпроси ;p
  Fozzy здравей,

  Ако имаш време искам да те попитам нещо относно скрипта ти на film4eta.com.Скайпа ми е "plamenboss".Благодаря ти предварително.

  Поздрави
  Искам да ти си зивиняза гафа с този скрипт още от преди седи и съм го забрави лтрябваше да го махна но качвах и други системи преди и след като върнах тази съм го забравил даже не знам за кфо го сложих като е за нищо..
  Здравей, искам да те попитам още ли продаваш adwords ваучерите и на какви цени?
  а, също ако може да ми дадеш по подробна информация колко време след активирането на акаунта важат ваучерите и колко мога да заредя?
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе