H
Реакции
8

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Няма проблеми. Видях че си пуснал тема за това че търсиш сайтове в друг ценови диапазон. Дори и да не стане сделката между нас ви пожелавам успех в пазаруването на сайтове.

  Понеже ми потърси още един човек от форума с информация за сайта който продавам, излязоха няколко въпроси в разговора с него, на които не съм отговорил в досегащната ни съвместна кореспонденция. Основния въпрос беше за съдържанието, и как се попълва. Съдържанието се пише от административен панел, като данните се подреждат по старта на кино-седмицата всеки петък. Ако се пусне програма, или новина за по-стара дата, или текущата кино-седмица, тя се появява веднага; ако се пусне новина за предстояща кино-седмица, то тя ще се появи в първия ден от нея (петъка). Данните се въвеждат от един от двамата хора в екипа, който се занимава със сайта, като той пише и програмата, и новините, и въвежда новите филми. Няма точно определен сайт от който се черпят новини и данни, ползва се всичко, защотото откъдето и да се вземе, трябва да се преведена български. За програмата на кината се събира по различни начини: някои кина я пращат по email, на някои трябва да се обажда по телефона (ще предоставим и телефоните за контак), а понякога ако не дойде програмата на време, я копираме от други сайтове. Класациите се копират от IMDB и още един сайт, в който за момента не се сещам.
  Ще го обмисля предложението ти. Благодаря ти за информацията. До 2-3 дни ще ти пиша какво сме решили с колегите.
  ОК, да поговорим. 6000 лева за сайта (скрипт, база данни) с 1double.com домейна
  Дай ми малко информация за трафика, който се генерира.
  1double.com e сайта, офертата е само за сайта с базовия домейн 1double.com; другите домейни се продават отделно - ако ги искаш.

  имам си цефра наум, ама не казвам първи ;) кажи какви пари даваш ?
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе