Последно съдържание от Ico Hristov

 1. I

  Какво образование се иска за Dropshipping?

  Искам да попитам какво образование и документи се изискват за Dropshipping, тъй като с родителите ми сме на различно мнение? Те мислят, че за да се занимаваш професионално с Dropshipping се изисква висше образование. Какви документи се изискват, за да регистрираш Dropshipping бизнес в България?
 2. I

  Някой занимава ли се Dropservicing?

  Проувал съм вече 2 месеца. Разбирам как стават нещата с Dropshipping. Имам курсовете на много хора. Кракнах си ги. Не съм толкова начинаещ :)
 3. I

  Някой занимава ли се Dropservicing?

  Wow. Това е много информация. Хората в YouTube и по различни сайтове го описват така: направи сайт с ClickFunnels, WordPress или Shopify - рекламирай - купувача повъчва услугата или продукта и ,ако всичко мине добре, ставаш богат за по-малко няколко месеца. Когато минах през тези 4 статии ме...
 4. I

  Някой занимава ли се Dropservicing?

  Здравейте! Наскоро попаднах на този нов бизнес модел "Dropservicing". Искам да започна да се занимавам с това, тъй като изглежда евтнино и сигурно. Повечето съветват да се започне със сайт с Clickfunnels и след това да рекламирам с Google Ads. Някой занимава ли се с този модел и какво бихте...
 5. I

  Някой занимава ли се активно с Affiliate Marketing?

  Кой е най-добрият начин да докарам трафик и продажби към сайта на продавача ? Според мен с Instagram influencers или със собствен блог.
 6. I

  Някой занимава ли се активно с Affiliate Marketing?

  Здравейте! От няколко дни проучвам как се прави Affiliate Marketing. Днес посетих този форум за първи път и видях, че има постове за Affiliate Marketing още от 2007 година. Mогат да се правят пари с този бизнес модел или е оставял?

Горе