Последно съдържание от korni

 1. K

  Какви наблюдения имате след майския Google Core Update?

  Този ъпдейт няма никаква логика. Това е заключението на повечето хора, които се занимават с органик трафик от Big G-то. Член съм в няколко от популярните форуми за хора, които наблягат на трафик от нишови сайтове (r/juststart, buildersociety, twitter нийш комюнитито, че дори и bhw имат доста...
 2. K

  Фейсбук профили и страници

  От: Фейсбук профили и страници Нали макса е 5к приятели за 1 акаунт. Ти имаш над 5.3к? Само бг-та ли са приятелите? Има ли и международни?
 3. K

  Diablo 3 beta Weekend

  От: Diablo 3 beta Weekend стига е не знаех, че е от инферно... питах го дали фарми боса диабло.
 4. K

  Diablo 3 beta Weekend

  От: Diablo 3 beta Weekend хаха ти бая пари праиш от диаблото. Аз за 2 дена минах нормал и са почвам найтмеър. Какъв клас ти е героя? ДПС и гиър? Фармиш ли Диабло на инферно?
 5. K

  Продавам 2 фейсбук страници с общо 53 000 фена

  От: Продавам 2 фейсбук страници с общо 53 000 фена откъде са феновете? дай линк към страниците. P.S тези цени са ненормални. един пич купи една 100к за $150 а ти продаваш 18к за почти толко.
 6. K

  Проблем с Paypal

  От: Проблем с Paypal Ем и на мене ми бяха искали да верифицирам акаунта и им дадох май личната карта и неква фактура от мтел с моето име. Много бързо ми махнаха лимита след това.
 7. K

  Колко пари мислиш, че РЕАЛНО можеш да изкарваш с Affiliate Marketing?

  От: Колко пари мислиш, че РЕАЛНО можеш да изкарваш с Affiliate Marketing? +1 Абсолютно съгласен.
 8. K

  Срив в Gmail

  От: Срив в Gmail Гадно...поне че не съм един от тея 150k души.
 9. K

  От какво печелите пари онлайн

  От: От какво печелите пари онлайн Смисъл, аз вече сам го махнал този widget и не се занимавам с такъв тип сайтове, но се си мисля, че могат да видят от какви сайтове съм правил пари така че няма да рискувам. Мерси се пак!
 10. K

  От какво печелите пари онлайн

  От: От какво печелите пари онлайн Офертите и аз не разбрах защо трябваше да ги правят премиум... А и мене май ми отхвърлиха едно заявление за премиум щото тогава точно имаше яко банове за movie сайтовете, а аз имах точно такъв. Дали ако сега поискам пак, ще ме одобрят?
 11. K

  Търся програмист, разбиращ php...

  Здравейте! Нуждая се от програмист, който да ми направи една програмка. Целта е от един сайт да се извлече информация и след това тази информация да се сортира по възходящ ред и т.н Програмата ми е супер нужна, плащам добре. Ако има заинтересовани, пишете ми ЛС.
 12. K

  От какво печелите пари онлайн

  От: От какво печелите пари онлайн Никой ли не печели от CPA сайтове? Вчера направих рекорд в моят живот като internet marketer :)

Горе