K
Реакции
1

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Предлагам услуги с програмиране, създаване на сайтове. Работя с изключително ниски цени сравнение с други. Правя frontend и backend. Работя най-много и добре с python. Ето номера ми за връзка - 0877373739
  Занимавам се с calisthenics предлагам частни тренировки навън на лостове във Варна (първата седмица е БЕЗПЛАТНО а след това е изключително евтино,в крайна сметка за мен е важен и самия контакт с трениращия не само парите).Включително предлагам и режими.Разбирам от хранения и ще Ви казвам само истини, а не като другите купете си това купете си онова. Няма да гарантирам резултати 80% зависи от вас.Телефон 0877373739.
  K
  Kristian Kolev
  Максималната стойност за тренировка достига до 5лв. Възможни са месечни такси както е във фитнесите.Под 14 години имат предимство при тях 3 тренировки безплатни месечно ще получат от мен за интереса им и инициативата да се занимават с този прекрасен спорт- calisthenics..
  K
  Kristian Kolev
  Със този невероятен спорт е напълно възможно
  1.Качване на мускулна маса. (ако това Ви е целта вече се изискват повече неща като тежести,ластици,въжета разбира се си ги купувате за вас,а аз каквото имам ще нося и Вие ще го ползвате)
  2. Сваляне на кг и то много бързо!! (тук ще се обръща специално внимание на храненията Ви)
  3. Просто да сте здравословни в начина си на живот , тренировките навън са доста приятни!
  Добър ден на всички.Предлагам физическа и онлайн работа. На 15 съм от Варна. Имам прилична компютърна грамотност ,английския ми е на ниво между B1 и B2 (клони към B2). По 4 часа грубо е възможно да отделям за работа,както казах онлайн и ФИЗИЧЕСКА. Номер ако опитате да се свържете с мен-0877373739.Имам и вайбър,социални мрежи също имам.
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе