nikosa1986
Реакции
38

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Предлагам SEO статии на различна тематика - над 1000 думи всяка. За повече инфо тук: goo.gl/qNti9n
  Предлагам реклама в добре оптимизиран бизнес каталог с превод на английски на участията - промо цени за хора от форума. За повече инфо на ЛС
  Здравейте, още нямам права, за да отговоря на ЛС-то относно линкбилдинга. Изпратете ми ваш имейл на ЛС, за да продължим комуникацията.
  Тъй като наскоро се регистрирах във форума и не мога да изпращам съобщения Ви пиша тук. За огромно съжаление не съм от София и си търся дистанционна работа. Ако Ви попадне нещо ,което мога да върша дистанционно или някой друг когото търси ми пишете ще се отзова веднага ! Лек ден !
  Добър ден ! Прочетох във форума ,че имате нужда от човек ,който да поддържа страници във фейсбук ,затова предлагам себе си.Завършила съм средно образование в английска гимназия ,където придобих умението да пиша статии поради участието ми в клуб "Млад репортер" и клуб "Журналист" .Компютърна грамотност придобита чрез участието в проект на "Microsoft". В момента имам доста свободно време,което с удоволствие бих отделила във Фейсбук.Ще публикувам редовно статуси ,снимки ще отговарям на потребители възможно е и организиране на игри ,всичко зависи от вида на страниците :)
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе