N
Реакции
141

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • Здравейте,
  Дали е възможно да ми препоръчате специалист с Actionscript/Flash?

  Благодаря
  Пламен Радински
  Здравей
  Човекът чийто реферал съм каза че първото плащане 10 долара трябва да го направиш кеш, едва след което може да си конвертираш точките в пари и да ги изтеглиш. От второто плащане нататък може да използваш парите от баланса си. Важното е да не теглиш всичките пари а да оставиш в акаунта си поне 50 % или 100 точки защото печелиш около 1.7% от баланса се на ден а 1.7% от 0 прави също 0. Аз още не съм платил 10 долара за ъпгрейд, смятам да го направя към 55-я ден след като се уверя със скрин че плащат. Моят човек каза че си е реинвестирал всичките пари, нищо не е теглил и ще ги дърпа чак март, доколко е вярно не знам.
  Здравей.Днес ти станах афилиейт в сайта zeekrewards.Прочетох внимателно всичко което си написал в твоя сайт.Искам да попитам следното:Може ли да платя тези 10 долара от Вип точките след като бъдат обърнати в кеш или трябва да ги извадя от джоба си.И защо като се регистрирах на мен ми пише 90 дни а не 2 месеца.Ако имаш и някаква друга информация която не си я написал ще ти бъда благодарен ако я споделиш.Благодаря предварително.
  При единия вариант печелиш когато свалят файловете ти, при втората опция печелиш процент от продажбата на премиум акаунт който дава възможност на потребителите да свалят по бързо и без да чакат файловете. Нищо различно не трябва да правиш и при двете опции
  Здравей никс. имам вапрос кам теб,тъй като във форумите не мога да пиша не знам по какава причина имам си рег сичко но.. и така да те попитам за този саит FileSonic. Значи нали в саита има нешто като 2 категории една за теглене на вашите фаилове и другата някакви продажби.Та изкам да ви попитам какво точно представляват тези продажби пак ли трябва да разпространявам тореентите си насам натам. нешто не сам на ясно с тези продажби. мн ще ми помогнете благодаря предварително :):)
  А би ли ми изпратил на ЛС някои адреси ,ако е възможно?Благодаря ти много ;-)
  Би ли споделил къде хостваш сайтовете си за warez?А би ли ми изпратил на ЛС някои адреси ,ако е възможно?
  Не съм имал такъв случай сигурно някой хейтър те е репортнал.

  Кой е този форум да му прочета правилата

  Регни се под друг никнейм и да не ти пука
  колега баннаха ме от един форум и причината е Reason: vilesonic cashwhore / make your own damned screens какво ще рече това,аз скрййнове ако сам взаимствал после съм ги качвал от друг имидж хост?
  Една нова, много Яка и излекувана програма от мен

  DirectoryBot v1.0.0.1 Automatic Directory Submitter


  Може ли да те помоля за програмката ...?
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе