niks
Активност:
Авг 18, 2012
Рег.:
Юли 27, 2008
Съобщения:
1,266
Харесвания:
141
Точки:
0

Последователи 5

Сподели страницата

Стани наш фен

niks

New Member

niks беше последно видяно:
Авг 18, 2012
  1. pradinski
   pradinski
   Здравейте,
   Дали е възможно да ми препоръчате специалист с Actionscript/Flash?

   Благодаря
   Пламен Радински
  2. niks
   niks
   Здравей
   Човекът чийто реферал съм каза че първото плащане 10 долара трябва да го направиш кеш, едва след което може да си конвертираш точките в пари и да ги изтеглиш. От второто плащане нататък може да използваш парите от баланса си. Важното е да не теглиш всичките пари а да оставиш в акаунта си поне 50 % или 100 точки защото печелиш около 1.7% от баланса се на ден а 1.7% от 0 прави също 0. Аз още не съм платил 10 долара за ъпгрейд, смятам да го направя към 55-я ден след като се уверя със скрин че плащат. Моят човек каза че си е реинвестирал всичките пари, нищо не е теглил и ще ги дърпа чак март, доколко е вярно не знам.
  3. mirodimit
   mirodimit
   Здравей.Днес ти станах афилиейт в сайта zeekrewards.Прочетох внимателно всичко което си написал в твоя сайт.Искам да попитам следното:Може ли да платя тези 10 долара от Вип точките след като бъдат обърнати в кеш или трябва да ги извадя от джоба си.И защо като се регистрирах на мен ми пише 90 дни а не 2 месеца.Ако имаш и някаква друга информация която не си я написал ще ти бъда благодарен ако я споделиш.Благодаря предварително.
  4. niks
   niks
   При единия вариант печелиш когато свалят файловете ти, при втората опция печелиш процент от продажбата на премиум акаунт който дава възможност на потребителите да свалят по бързо и без да чакат файловете. Нищо различно не трябва да правиш и при двете опции
  5. yankos123
   yankos123
   Здравей никс. имам вапрос кам теб,тъй като във форумите не мога да пиша не знам по какава причина имам си рег сичко но.. и така да те попитам за този саит FileSonic. Значи нали в саита има нешто като 2 категории една за теглене на вашите фаилове и другата някакви продажби.Та изкам да ви попитам какво точно представляват тези продажби пак ли трябва да разпространявам тореентите си насам натам. нешто не сам на ясно с тези продажби. мн ще ми помогнете благодаря предварително :):)
  6. niks
   niks
   Готов си ...............
  7. kommodor
   kommodor
   А би ли ми изпратил на ЛС някои адреси ,ако е възможно?Благодаря ти много ;-)
  8. niks
   niks
   ..............
  9. kommodor
   kommodor
   Би ли споделил къде хостваш сайтовете си за warez?А би ли ми изпратил на ЛС някои адреси ,ако е възможно?
  10. niks
   niks
   Не съм имал такъв случай сигурно някой хейтър те е репортнал.

   Кой е този форум да му прочета правилата

   Регни се под друг никнейм и да не ти пука
  11. jontan
   jontan
   колега баннаха ме от един форум и причината е Reason: vilesonic cashwhore / make your own damned screens какво ще рече това,аз скрййнове ако сам взаимствал после съм ги качвал от друг имидж хост?
  12. niks
   niks
   Имаш е еk3ekytop
  13. ek3ekytop
   ek3ekytop
   Една нова, много Яка и излекувана програма от мен

   DirectoryBot v1.0.0.1 Automatic Directory Submitter


   Може ли да те помоля за програмката ...?
 • Зареждане...
 • Зареждане...
 • Подпис

  "Послушайте, братия Българе! Руситe са были един най-див и най-варварскы народъ, каквито са си и до сега остали. Българите са ги най-напредъ покрыстили, дали им са писменность, священното писание и първото образование"-Раковски
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice