Последно съдържание от SS_BOY

 1. SS_BOY

  Фирма, функционираща в няколко държави

  От: Фирма, функционираща в няколко държави След изчетеното до момента имам и аз въпрос. Аз съм в УК и имам регистрирана фирма тук - LTD. Това значи ли че ако продавам в Ebay.es примерно не дължа данъци тук?
 2. SS_BOY

  Продава се Inter-travels.com

  Здравейте, Сайта е на мой познат и лично аз много съм работил по него. Има вариянт и да се продаде като цяло целият бизнес със всички договори за билети и резервации. Който е заинтересован да закупи сайт/бизнес в тази ниша може да се свърже с мен и да го обсъдим по подробно.<br /><br /> Домейн...
 3. SS_BOY

  Трябва ми малко помощ с един темплейт

  От: Трябва ми малко помощ с един темплейт не поддържа, но успяхме да променим функцията. Мерси все пак :)
 4. SS_BOY

  Трябва ми малко помощ с един темплейт

  Здравейте, темплейта който избрах е този http://demo.mattbrett.com/themeforest/spectre/ в лентата където са бутоните Home About Blog искам да сложа категориите на сайта. Като натисна бутона не да води към друга страница а към категория примерно новини. Възможно ли е това?
 5. SS_BOY

  Карта - Пейпал

  От: Карта - Пейпал Парите не ти ги връщат в картата а в акаунта ти в пайпал. Най-добре си добави новата карта а старата я махни.
 6. SS_BOY

  Търся хора за превод на статии

  От: Търся хора за превод на статии lglgl, да не е да ги пишеш тези постове просто за статистиката защото нямаш достатъчно? Google translate не става за такива работи затова и има преводачи иначе доста хора щяха да останат гладни ;)
 7. SS_BOY

  Продавам компютър

  От: Продавам компютър serdjio, грешиш при VW има 2.0 115 коня ;) за пример голф 3 гти има и аудита с такива двигатели предполагам и други коли :) 136 коня са опелите :p но темата не е да обсъждаме коли човека иска да си продаде машината.
 8. SS_BOY

  Ами честито на "демокрацията"

  От: Ами честито на "демокрацията" z3al0t, Май наистина това ще е решението накрая... Най-много се дразня че по време на изборите кампаниите на всички бяха с много обещания и така нататък...как щял да се повиши стандарта на живот и незнам си какво друго, а сега с извинение ни го слагат за...
 9. SS_BOY

  Търся хора превеждащи статии

  От: Търся хора превеждащи статии А, ако няма регистрирани редакторите не печелят нищо?
 10. SS_BOY

  Alertpay въпрос

  От: Alertpay въпрос https://www.alertpay.com/info/Fees.aspx Ето тук можеш да разгледаш таксите им.
 11. SS_BOY

  Alertpay въпрос

  От: Alertpay въпрос ами да вярно е :) таксите са им високи. А щом те ти го казват не мисля че има място за съмнение дали ще ти ги вземат :)
 12. SS_BOY

  Купувам нокии 1100

  От: Купувам нокии 1100 Точно заради това е :) Ако ми платиш колкото пише в статията "фрапиращите 39 100 лв. (€20,000)" ще ти намерим 1 такъв :D
 13. SS_BOY

  Купувам нокии 1100

  От: Купувам нокии 1100 хех всеки ги търси тея нокии :D
 14. SS_BOY

  Плащам за оптимизация на електронен магазин

  От: Плащам за оптимизация на електронен магазин Здрасти, имаш поща :)
 15. SS_BOY

  Paypal въпрос

  Ако добавя втори емаил в paypal bез да го правя Primary могат ли да се изпращат пари до него. Ако не съм бил ясен сега ще дам пример: моят меил е: [email protected] - на този email си получавам плащанията добавям втори: [email protected] - целата на този е да получавам пари от друго място Таа...

Горе