Последно съдържание от sunstorm

 1. sunstorm

  Ако променя стара статия с нова ще се класира ли по-добре?

  По твоята логика, гугъл е индексирал адреса на страницата, а не самото съдържание. Аз бих написал нова статия и да сложа линк в нея към тази дето се класира на 8-мо място.
 2. sunstorm

  Предлагам: Публикуване на платени статии в 5 и 10-годишни сайтове

  Специална септемврийска оферта! Плати 2 - Публикувай 3 статии! Без значение в кой сайт публикувате 2 статии, получавате 1 безплатно публикуване в един от двата сайта по избор. При публикуване на 2 или повече статии, имате избор: да се възползвате от 10% отстъпка или от тази оферта важаща до...
 3. sunstorm

  Система за разплащания с карти - предложения?

  Ползвах до скоро Mypos. Имат и приложение за Opencart. https://www.mypos.eu/bg
 4. sunstorm

  Новата версия как ви се струва?

  На мен ми харесва! Подредено, лесно за четене. :)
 5. sunstorm

  Плащане на реклама във ФБ

  Ами при мен е зададено приоритетно да се плаща с paypal баланса. Виж как е при теб.
 6. sunstorm

  Плащане на реклама във ФБ

  John Galt не е вярно! Години вече си плащам реклами през пейпал баланса. Но самият paypal иска да имаш вързана карта за някои разплащания. Не за всички.
 7. sunstorm

  Настройване на автоматични реклами Адсенс

  Може да няма достатъчно реклами. И при мен е така, появяват се и изчезват. Паднал ли ти е трафика през лятото? Видял ли си на някой чужд компютър/телефон, който не ползваш дали се показват реклами?
 8. sunstorm

  Предлагам: Публикуване на платени статии в 5 и 10-годишни сайтове

  Лятно Намаление на Цените! Коригирани са в първия пост. Благодаря на тези, които ни се довериха и публикуваха при нас! Ако имате интерес пишете на лично, за да ви изпратя сайтовете. :cool:
 9. sunstorm

  Opencart и Journal 3 модул за facebook login

  Кой модул използвате за facebook login при Opencart 3.0.x и Journal 3. Тествам тука един OneAll Social Login, но нещо не мога да накарам Journal да покаже бутона в попъп-а за регистрация. Има ли друго решение работещо с Journal 3? Благодаря предварително.
 10. sunstorm

  Предлагам: Публикуване на платени статии в 5 и 10-годишни сайтове

  Нови по-ниски цени за публикация, важат до края на месеца! Обновил съм ги в първия пост. Благодаря на хората, които се възползваха.
 11. sunstorm

  Предлагам: Публикуване на платени статии в 5 и 10-годишни сайтове

  Предлагам публикации на статии в 2 сайта. На заинтересуваните пращам на лично урл-и. Сайт за идеи, полезни съвети и здраве 5-годишен от 2014 г. - НОВА цена - 39 лв (стара цена 50 лв) с 2 линка ако статиите са над 300 думи Сайт за новини и клюки 10-годишен от 2009 г. - НОВА цена - 29 лв (стара...
 12. sunstorm

  Bitcoin / Биткойн

  Ethereum Markets https://bittrex.com/Home/Markets
 13. sunstorm

  Bitcoin / Биткойн

  Пратих ти линк. Прочете ли го? Разбра ли как ще се променят криптовалутите и как ще се използват за разплащане? Как това би променило света? Как би могъл да изкараш пари и да има и за салам, не само за хляб. Ако не си направил това наистина наистина няма смисъл да водим някакъв диалог. Лично аз...

Горе