Последно съдържание от tomhafner

 1. T

  Търся: SEO на сайт за ремонт на покриви

  Здравейте, за моя позната търся някой, който разбира от SEO за да издигне сайта и сред топ резултатите в Гугъл. Моля за цена и време ориентировъчно. Сайта и е https://legostroi.com Благодаря!
 2. T

  Търся: Превод от немски към английски

  Здравейте хора, Трябва ми човек, който да може да преведе един PDF от немски на английски. Документа се отнася за инсталация и конфигуриране на Tomcat Web server. Проблема е, че ми трябва за утре. Моля, пишете само ако можете да свършите работата до утре вечер. PDF- а е 60 страници. Моля...
 3. T

  Търся: Изработка на Android App

  Цената е за всичко. Приложението не трябва да е някакво уау като дизайн по принцип.
 4. T

  Търся: Изработка на Android App

  Здравейте, този път имам нужда от разработка на Android приложение. Като цяло идеята е следната: Начална страница с информация за проекта и 3 менюта. Страница със служители, където човек може да филтрира служителите по критерии. Като влезеш в профила на съответния служител, можеш да видиш...
 5. T

  Търся: SEO на сайт

  Здравейте, благодаря за интереса към темата. Намерих човек за работата. Успех на всички!
 6. T

  Търся: Изработка на уеб сайт

  Здравейте, благодаря за интереса към темата. Намерих човек за работата. Успех на всички!
 7. T

  Търся: SEO на сайт

  Здравейте колеги, Интересува ме колко ще струва SEO на ТОЗИ сайт. Чакам цена и срок.
 8. T

  Търся: Изработка на уеб сайт

  Здравейте колеги, Трябва ми уеб сайт за ремонт на покриви на wordpress. Сайтът ще включва следните менюта: Начало, Обекти, За Нас и Контактна форма. Искам да включите в цената и цена за оптимизация. Моля пишете ми на ЛС, като очаквам цена и срок за изработка. Благодаря!
 9. T

  Търся: Преписване на PDF файл

  Здравейте, Имам PDF файл, който се състои от 8 страници. Трябва ми човек, който да го препише в notepad++. Моля изпращайте предложения за срок и цена. Плащам с ePay. Благодаря!
 10. T

  Търся: Уеб сайт за купуване на криптовалута

  Здравейте хора, Имате ли идея как да подкарам Woocommerce да променя цените динамично, както например в този сайт https://www.rgcoins.com/ Има два продукта, Купува и Продава, като цените си ги дърпа динамично. Пишете ми на ЛС с време и цена. Благодаря.
 11. T

  Продава се: VPS за крипто обмен

  Да така е. За това реших да инвестирам в този мастърнод, който в момента възлиза на 5600 долара :) Надявам се да стане като DASH-а :) Благодаря.
 12. T

  Продава се: VPS за крипто обмен

  Валутата ще я запазя само за хора, които имат сериозен интерес, защото доста време съм се интересувал говорил с хора в сферата и предпочитам да не казвам за сега. Фактите са, че тази валута имаше голям пик от 50-55 долара като в момента е 5.50 долара. Подготвят интересни неща като създаването...
 13. T

  Продава се: VPS за крипто обмен

  Точно така - Masternodes :)
 14. T

  Продава се: VPS за крипто обмен

  Здравейте, предлагам VPS, който генерира приход от сорта на 60-70 долара (в зависимост от курса на валутата) за 2 дни. Ако искате повече информация - на лично. Поздрави!
 15. T

  Предлагам: RIG за копане на електронна валута

  UP на темата. 2ма вече си взеха RIG-ове. Валутата която копаем се качи от 60 на 80 долара.

Горе