Продава се: VPS за крипто обмен

tomhafner

Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте,
предлагам VPS, който генерира приход от сорта на 60-70 долара (в зависимост от курса на валутата) за 2 дни.
Ако искате повече информация - на лично.
Поздрави!
 
Валутата ще я запазя само за хора, които имат сериозен интерес, защото доста време съм се интересувал говорил с хора в сферата и предпочитам да не казвам за сега.
Фактите са, че тази валута имаше голям пик от 50-55 долара като в момента е 5.50 долара. Подготвят интересни неща като създаването на карта с която можеш да търгуваш и още няколко интересни факта, които ни карат да мислим, че цената отново ще скочи.
Според мен сега е момента за вдигане на мастърнод, виж за пример DASH в момента техния мастър нод прави 400, 000 за 9 дни.
Но факт е, че риск винаги има. Който е готов да инвестира, трябва да е наясно, че има риск и не трябва да влага последните си пари.
Това което предлагам аз е инсталиране и конфигуриране на мастърнода върху ваш портфейл. Имах известни трудности и загуби при инсталирането на първия си НОД (не стана точно както е в нета :) ) за това реших, че мога да продам това KNOW HOW.
Инвестицията мисля, че е нормална. За разлика от копането, където инвестираш 14 бона в карти избиеш си парите и картите почнат да сгъват а валутата да падне, тук имаш възможност да си обърнеш парите, когато решиш (като забележиш спад в цената или просто имаш нужда от пари).
Оставам на разположение на ЛС ако по-конкретни въпроси. ;)
Хубав ден!
 
Преди година/ година и полонина и аз щях да подкарвам DASH нод. Тогава инвестицията бе приемлива, но се отказах за жалост. Сега вече трябва доста кеш за DASH нод.
Успех
 
Да така е. За това реших да инвестирам в този мастърнод, който в момента възлиза на 5600 долара :) Надявам се да стане като DASH-а :)
Благодаря.
 

Горе