Unwise
Активност:
Март 27, 2019
Рег.:
Март 7, 2009
Съобщения:
1,879
Харесвания:
257
Точки:
83

Сподели страницата

Стани наш фен

Unwise

Well-Known Member

Unwise беше последно видяно:
Март 27, 2019
  1. Unwise
   Unwise
   Този път поне пишеш на кирилица, но има още какво да се желае за пунктуацията и начинът ти на изразяване. Бих ти препоръчал да четеш повече художествена литература. Помага както за обогатяване на душата, така и за ограмотяване.

   Относно агресивността ми:
   Ако ме познаваш, би трябвало да знаеш, че не съм от най-агресивните. Може би не си забелязал, но това ми е първия червен картон от 2-3 години (т.е. откакто съм регистриран), който изобщо давам на някого тук.
   Ставам агресивен при писане на шльокавица и хейтърство. Първото го приемам като неуважение както към мен, който го чета, така и към родния ни език. Второто няма какво да го коментирам. Не бях сигурен, че е хейт, но това дето си ми го снесъл в ЛС-а, определно доказва наличие на бездарен хейт. Поне прояви малко повече творчество в хейта, че съм се начел на много бездарен хейт на тема секс.
  2. nine
   nine
   секс, секс, ама какво ти говоря, ти не го правиш, за това си така агресивен :(((( пълно е с леки жени от 15кинта на горе, все някоя можеш да си позволиш, то освен платени няма как при теб ама и за теб има влак, бягай да се качваш девственико.
 • Зареждане...
 • Зареждане...
 • Отностно

  Подпис

  Аниме и манга
  Блог със статии на разнообразни теми - Ако ви харесват статиите в този блог, може да поръчате написване на статии за ваши сайтове/блогове. Поръчка може да направите чрез лично съобщение. Възможни езици на статиите: български и руски.
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice